- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.281
Kizlar masallah muhabbetin dibine vurmuşunuz. Ben iyice gerildim bugun 15.gün hic akintim yok kupkuruyum testte silik bu nedir simdi ya. Gectigimiz aylarda azda olsa islaklik hissederdim adet bitti biteli hic akintim gelmedi.[/QUOT
Benimki senden de beter suan 16.gun ve aksamki testte silik bir cizgi bile yok!antibiyotik kullandim gecikecegini biliyodum ama bu kadar mi yani...son uc aydir 28 gunde oluyordu.bu ay deneme olmayacak ama boyle nolcak bakalim:)
Ben:))Bu yumurtlama gununde iliski olayina suphem hic kalmadi, bence tutmayanlarin kesinlikle cat gunu kayiyor cunku bir arkadasim daha adet bitiminden 3 gun sonra hamile kaldi ve ikinci kizi oluyor. Allah herkesin gonlune gore versin. Aralik ayinda hamile kalmayi planlayan baska kimse yok mu ?
Hosbulduk,sagolun hepimize insallah:)kızlar selam Nasılsıniz ben beklemedeyim adetin Kasım 15 gibi olcak insAlalh Kasım sonu aralık başı gibi denemem olur bu sefer artık duanizda benide unutmayın. N naznaz sen nasılsın cnm neler yapiyon son durumun ne gel beni yalnız bırakmaGecemavisim hadi hayirlisiyla oğluna hamile kal cnm Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana insAllah.
Yeni gelen Arkadaslar hoş geldiniz Rabbim gönlünüzce versin insAllah.
AynenÇarşamba gecesi olucak diyemi istemiyorsun yoksa
Allah razi olsun canimmm inşaallah hepbirlikte birbirimizi müjdelerizkızlar selam Nasılsıniz ben beklemedeyim adetin Kasım 15 gibi olcak insAlalh Kasım sonu aralık başı gibi denemem olur bu sefer artık duanizda benide unutmayın. N naznaz sen nasılsın cnm neler yapiyon son durumun ne gel beni yalnız bırakmaGecemavisim hadi hayirlisiyla oğluna hamile kal cnm Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana insAllah.
Yeni gelen Arkadaslar hoş geldiniz Rabbim gönlünüzce versin insAllah.
Havuc yumurtanin catlamasina yardimci oluyormuş canim ama bugun yemem insallah perşembe gecesi veya cuma olursa aliyyul ala olur.Gecemavisim benim yanlış olmasın pazar sabahı buraya test attım testim koyulasmaya gidiyor dedim ç t den koyuydu o gece 1 de çatladı ışte.
ben ç.tesi doktora gitmiştim doktor dedi ki.bu daha 16mm haftasonunu geçer bende c.testiyi korunmalı deniycektim eşim çok yorulmuştu ışte uyuya kaldı deneme dik. ben o gece ve ertesi gün havuç incir bol bol yedim çatladı.
Yani sende koyuluk 24 saat filan sürdü dimiGecemavisim benim yanlış olmasın pazar sabahı buraya test attım testim koyulasmaya gidiyor dedim ç t den koyuydu o gece 1 de çatladı ışte.
ben ç.tesi doktora gitmiştim doktor dedi ki.bu daha 16mm haftasonunu geçer bende c.testiyi korunmalı deniycektim eşim çok yorulmuştu ışte uyuya kaldı deneme dik. ben o gece ve ertesi gün havuç incir bol bol yedim çatladı.
Valla zorluğu çeken anne ama Niyeyse bizim erkekler sorun ediyor :) inşallah hayırlı zamanda gelsin oglusun.sabrin sonu selametİkna oldu da bir türlü cesaret edemiyor. Şimdi çok rahat ya rahatım bozulacak diye korkuyor. Bakalım bir dahaki aya yapmazsan vazgeçeceğim diyeceğim. Vardır bunda da bir hayır sabırla bekliyorum
Oyy doğum deme banaa. Normal doğum benimki bağıra cagira.Allah im yardım etAynen öyle canim. Simdiden sezeryan stresi sardi beni. O masaya nasil yatacam agrilar oysss
Ilahi Eflatun çok güldüm yaa valla ne kadar tatlısın. Aynen öyle çok itici görünüyor lar. Bi öyle olmayacağız:)Ah canım inşallah bizde oğlan annesi oluruz bi gün walla havalara girmicem.Kendimi oğlan doğurdum diye farklı görmüycem :) Dışardan nasıl itici göründüğünü çok iyi biliyorum artık.
Canim prenses dogum yaptir biraz maliyetli oluyor ama olsun para herseye gidiyorOyy doğum deme banaa. Normal doğum benimki bağıra cagira.Allah im yardım et
Canım ç.tesi yapmadım doktora baktiricam diye pazar sabahı başladım testini at bi bakiyim nasıl.kişiden kişiye değişiyor ama 15.günüm dedin yarın yada en geç öbürgün çatlar diyorum ben seninkiYani sende koyuluk 24 saat filan sürdü dimi
Doktoruma söyledim. Olmaz yapmam dedi. Epidural aldıktan sonra ıkinma hissin kaybolabilir. Yada açılma durabilir. Bu daha kolay doğacak bana bırak sen bebegine odaklan dedi.ilki çok kolay olmuştu ama evde çok ağrı çekmiştim. O ağrı dayanılmaz oluyor yaCanim prenses dogum yaptir biraz maliyetli oluyor ama olsun para herseye gidiyor
Ben oglumu hastanede 11 saatte doğurdum. Baya zor oldu normal dogumum. Ikinci doğum nasıl olcak bakalımDoktoruma söyledim. Olmaz yapmam dedi. Epidural aldıktan sonra ıkinma hissin kaybolabilir. Yada açılma durabilir. Bu daha kolay doğacak bana bırak sen bebegine odaklan dedi.ilki çok kolay olmuştu ama evde çok ağrı çekmiştim. O ağrı dayanılmaz oluyor yaAllah kolaylık versin inşallah kolayca dogar
Insallah canim Allah yardimcimiz olsunDoktoruma söyledim. Olmaz yapmam dedi. Epidural aldıktan sonra ıkinma hissin kaybolabilir. Yada açılma durabilir. Bu daha kolay doğacak bana bırak sen bebegine odaklan dedi.ilki çok kolay olmuştu ama evde çok ağrı çekmiştim. O ağrı dayanılmaz oluyor yaAllah kolaylık versin inşallah kolayca dogar
Ekran goruntusu aldığım halde yukleyemiyorum canim izin vermiyor. Ama c den acik bende yarin olur diye tahmin ediyorumCanım ç.tesi yapmadım doktora baktiricam diye pazar sabahı başladım testini at bi bakiyim nasıl.kişiden kişiye değişiyor ama 15.günüm dedin yarın yada en geç öbürgün çatlar diyorum ben seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?