- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.301
Heniz değil canım. Kızım da tam 21. Hafta da hıssetmiştim. Bunda Arada bi kıpırtı oluyor ama bence bu kadar erken olmaz ya gaz falandır dıye düşündümCanım bebisin hareketlerini hissetmeye başladın mi
Ikinci daha kolay olur derler inşallah kolay olur.evde ağrı çekip 5 dk da bire düşünce gitmek en iyisi. Ben öyle yaptım kızımda. Hastaneye gittim 1 saat olmadan doğdu çok şükür. Allah doğum yapacakların yardımcısı olsunBen oglumu hastanede 11 saatte doğurdum. Baya zor oldu normal dogumum. Ikinci doğum nasıl olcak bakalım
Canım bu yumurtlama testini hangi marka aldın nasıl kullaniyon bana anlatsan lütfen
Amin canım cümlemize. Şimdiki oglun mu canımIkinci daha kolay olur derler inşallah kolay olur.evde ağrı çekip 5 dk da bire düşünce gitmek en iyisi. Ben öyle yaptım kızımda. Hastaneye gittim 1 saat olmadan doğdu çok şükür. Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun
Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın ınş.Oyy doğum deme banaa. Normal doğum benimki bağıra cagira.Allah im yardım et
Evet aynen cnm ama o cesaret bizde var ama onlarda yok malesef.Valla zorluğu çeken anne ama Niyeyse bizim erkekler sorun ediyor :) inşallah hayırlı zamanda gelsin oglusun.sabrin sonu selamet
Canım ben laboquik almıştım n11den 30lu uyguna geliyor eczaneye göre iyi fiyatı.lh hormonu artışını gösteriyor idrarla bakıyorsun.test koyulasip tekrar açılınca çatlamış oluyor yumurtaKızlar bu yumurtlama testini hangi marka aldınız nasıl uyguluyorsunuz, bana bir anlatsanız?
Lopuquic diye bir marka tipki gebelik testi gibi kullanimi. Adetinden sonraki 11. Gun basliyorsun uzerinde C ve T göstergesi var C kontrol cizgisi testin calistigini gosterir T ise yumurtlamayi uyarir eger C den koyuysa yumurtlama kisa sure sonra olacagina isarettir eger C den acik renkse yumurtlamaya daha var demektir. Testi en az 16 17 tane almak gerekCanım bu yumurtlama testini hangi marka aldın nasıl kullaniyon bana anlatsan lütfen
Canım 2.gebeliklerse 13-14. haftada hareketleri hissetmeye başlarsın hatta erkek bebek erken hissedilir .benim arkadaşım 2.oğluna hamileydi 10.haftada hissettim derdiHeniz değil canım. Kızım da tam 21. Hafta da hıssetmiştim. Bunda Arada bi kıpırtı oluyor ama bence bu kadar erken olmaz ya gaz falandır dıye düşündüm
ben burdan almıştım çok uygun geldi bi bak istersen..Canım bu yumurtlama testini hangi marka aldın nasıl kullaniyon bana anlatsan lütfen
Canim peki hergün mü uygulanıyor bu test. Bir de artış derken nasıl oluyor meselaCanım ben laboquik almıştım n11den 30lu uyguna geliyor eczaneye göre iyi fiyatı.lh hormonu artışını gösteriyor idrarla bakıyorsun.test koyulasip tekrar açılınca çatlamış oluyor yumurta
Son adetin ilk gününden sayarak mı 11 gün baslıcam bu teste canımLopuquic diye bir marka tipki gebelik testi gibi kullanimi. Adetinden sonraki 11. Gun basliyorsun uzerinde C ve T göstergesi var C kontrol cizgisi testin calistigini gosterir T ise yumurtlamayi uyarir eger C den koyuysa yumurtlama kisa sure sonra olacagina isarettir eger C den acik renkse yumurtlamaya daha var demektir. Testi en az 16 17 tane almak gerek
Canım okudum ama tam anlamadım. İnternetten mi sipariş vercem nasıl ulaşcamben burdan almıştım çok uygun geldi bi bak istersen..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...gebelik-testlerimi-cok-ucuza-aliyorum.638918/
Yok buda kiz canım inşallah 3. Oğlan olurAmin canım cümlemize. Şimdiki oglun mu canım
İnşallah canım.Yok buda kiz canım inşallah 3. Oğlan olur
Ne guzel ben tam 11 Aralik yum gunum bakarsin beraber hamile kaliriz :)Ben:))
Adetlerinin arasina bagli yumurtlama günü adetinden 14 gun önce gerceklesiyor genelde. Eger 28 gunde bir adet oluyorsan tahmini 14.gün yumurtlama gunün olur bunu yakalamak icinde adetinin ilk gününden baslayarak 11.gün teste baslarsin test yapma araliği 8 saat olursa iyi olur. Vucutta bulunan lh hormonu yumurtadan belirli saatler önce ani bir artiş yapar bu artişla yumurtanin catlamasini saglar testler lh hormonunu ölçer bir nevi. Yani ani artiş oldugunda T cizgisi C ye gore daha koyu olur. Sen testini al yapmaya başladığında yardimci oluruz insallah canimSon adetin ilk gününden sayarak mı 11 gün baslıcam bu teste canım
Tamam canım. Adet günüm geçsin yapmayı düşünüyorum, 26 günde bir adet oluyorum. 13. güne denk geliyor, 11.gün baslamam gerek sanırım. Testi alınca yardımlarınizi beklicem canım çok sağolunAdetlerinin arasina bagli yumurtlama günü adetinden 14 gun önce gerceklesiyor genelde. Eger 28 gunde bir adet oluyorsan tahmini 14.gün yumurtlama gunün olur bunu yakalamak icinde adetinin ilk gününden baslayarak 11.gün teste baslarsin test yapma araliği 8 saat olursa iyi olur. Vucutta bulunan lh hormonu yumurtadan belirli saatler önce ani bir artiş yapar bu artişla yumurtanin catlamasini saglar testler lh hormonunu ölçer bir nevi. Yani ani artiş oldugunda T cizgisi C ye gore daha koyu olur. Sen testini al yapmaya başladığında yardimci oluruz insallah canim
İnsallah bende en yakın zamanda hıssederim kuzucugumu canımCanım 2.gebeliklerse 13-14. haftada hareketleri hissetmeye başlarsın hatta erkek bebek erken hissedilir .benim arkadaşım 2.oğluna hamileydi 10.haftada hissettim derdi
Canım birde sen yumurtlama günü mü hamile kalmistin nasıl olduYok buda kiz canım inşallah 3. Oğlan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?