Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim peki hergün mü uygulanıyor bu test. Bir de artış derken nasıl oluyor mesela
Canım yumurtanın catlamasini sağlayan Lh hormonumuz yükselip en yüksek düzeye ulaştığında çatlama gerçekleşir bu hormon idrarimizada geçer . Düzenli adet goruyor san Tahmini yumurtlama durumuna göre 2 -3 önceden testini yapmaya başlarsın yanlız çok sıvı tuketmiyeceksinki hormon idrarda biriksin testin koyulasmaya başlayınca 3-4 saatte bir bakmam gerekiyor kimisinde hemen catliyabiliyor kimisinde koyuluk 2-3 gün sürebiliyor bir ay önceden vücudunu tanımak amaçlı bakmani öneririm

Mesela koyulaşmaya başladı diyelim. Koyulaşmanin silinmesi, yumurtanın çatlaması oluyorsa, ben catladigini anlamak için, 3 gün boyunca 3 saatte bir test mi yapmam lazım koyuluk silinenene kadar canım

Mesela koyulaşmaya başladı diyelim. Koyulaşmanin silinmesi, yumurtanın çatlaması oluyorsa, ben catladigini anlamak için, 3 gün boyunca 3 saatte bir test mi yapmam lazım koyuluk silinenene kadar canım
T C den koyu olunca pik yapmış oluyor ve catlamasi yakındır demek 3-4 saatte bir testini tekrarlarsin T açılmaya baslayinca çatlama olmuş demektir zaten akintinida takip edersin yumurtlama dan bir kaç gün önce başlıycaksin ya teste o zaman saat 11-15-23 te yani günde 3 kez yapman yeterlidir T koyulasmaya başlayınca testini 3-4 saatte bir yaparsın.

Evet erkek istiyorum diye bağırmak istiyorum ya
Niye damarımıza basıyorlar ki ben anlamıyorum.Biz allahtan istiyoruz kime ne
İnşallah oğlumuz olur bi gün.
Canım ınankı bende aynı dertten muzdarıbım yanıı hepsı oglan dedıgım an hemen acıyolar bı anneye bı kız sart dıolarr bende ıcımden allahım dıorum sankı ben belırledım cinayetler ı...bende kızım olmasını cooookkk ıstıyorum hergece buralara bakıp ne yapabılırım dıye tıyolar alıyorum ama bunları soyleyemıyorum tabıı sadece hayırlısı olsun dıyıp gecıstırıyorumm

Canim oyle dusunme her sey bir birini tamamliyor ben cok eminim ovilasyondan sonra birliktelik ile tek iliski ile hamile kaldim bebegim kiz ama diyet yapmadik yumurtanin kimi kabul edip kimi iticegini bilemiyorsun yani yumurglama gunu olan iliskidede kiz bebek olma ihtimali yuksek

T koyulaşana senin dediğin gibi yapicam, 11.günden başlayarak günde 3 kez olcak şekide başlıcam, koyulasinca belki 3 günü bulacak silinmesi, O zaman 3 gün boyunca 3- 4 saatte bir test yapmam lazım di mi silinceye kadar, doğru mu anladım canım.

Evet canım heran açılabilir tetikte olucaksin mecbur yoksa ne zaman catladigini tahmin etmen zor olur

Evet canım heran açılabilir tetikte olucaksin mecbur yoksa ne zaman catladigini tahmin etmen zor olur
Tamam canım. Benim adetim 26 günde bir oluyor, burdaki hesaplayıcı 13.günü yumurtlama günü dedi bana, ama 26-14=12 oluyor. Benim 11.gün teste baslamam gerekiyor di mi, tam kesin çatlama gününü ögrenmek için

Ayy site bakimdaydi yatmadan bi bakiyim dedi km açılmış AsTaLaVisTas Canım bana da bak sana zahmet valla meraktan hangi bilgiler lazım.anacim bisuru takvim var hangi birini denk getircez
Annenin doğum tarihi tek sayıysa ve bebeğin doğum tarihi tek sayiysa yasa ikisinind3 çift sayiysa kız . biri tek biri çiftse erkek mis maya takvimine göre. Ornek
Anne dog.tar. 1988
Bebek dog.tar. 2015
Erkek bebek
Anne dog.tar. 1988
Bebek dog.tar.2016
Bebek kız.
Bende tuttu ama ne kadar doğru bilemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…