- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.341
Senin phini bende sormuştum ama vajinal dus şüpheli keşke vajinal dus yapmasaydın içerde şu falan kalmış y spermleri öldürmüş olabilir gibime geliyor.Ph hic ilgilenmedigim bir konu nerde yaziyor??kanda mi bakilihor
Doğduğu tarih mi olcak canım. O zaman benım Doğum tarihim 1991 kızım 2016 erkek olması lazımdı ama kız. Bu da 2018 gene erkek görünüyor bu varsayıma göre umarım gene kız degıldırAnnenin doğum tarihi tek sayıysa ve bebeğin doğum tarihi tek sayiysa yasa ikisinind3 çift sayiysa kız . biri tek biri çiftse erkek mis maya takvimine göre. Ornek
Anne dog.tar. 1988
Bebek dog.tar. 2015
Erkek bebek
Anne dog.tar. 1988
Bebek dog.tar.2016
Bebek kız.
Bende tuttu ama ne kadar doğru bilemiyorum canim
İnşallah erkektir canim 2.gebeligi. Tahminde bulunman gerekir aslında tecrubelisin .Doğduğu tarih mi olcak canım. O zaman benım Doğum tarihim 1991 kızım 2016 erkek olması lazımdı ama kız. Bu da 2018 gene erkek görünüyor bu varsayıma göre umarım gene kız degıldır
12.gunde oluyorsa 10.günü mutlaka baslaTamam canım. Benim adetim 26 günde bir oluyor, burdaki hesaplayıcı 13.günü yumurtlama günü dedi bana, ama 26-14=12 oluyor. Benim 11.gün teste baslamam gerekiyor di mi, tam kesin çatlama gününü ögrenmek için
Bu konuda sunu soyleyebilirim,yumurtlama gunu ve cinsiyet baglantisi ile ilgili herhangi bir bilinsel veri yok,sadece deneyimlerini paylaşan annelerin cogunlugunun gorusu bu yonde.ancak x spermlerinin eksi ve y spermlerinin arti iyon yuklu oldugu bilimsel olarak kanitlanmis bir gercek.yumurtanin da elektrik yuklu oldugu ve dollenme surasinda aralarinda elektrik alisverisi oldugunu gosteren bilimsel calismalar var,yani yumurta kendi yukune gore belli spermleri itip cekmekte.diyet ve yuksek ph bununla ilgili,asidik ortam kiz bebek icin ve alkali ortam erkek bebek icin tavsiye ediliyor.cinsiyeti belirleyen faktorler hakkında ayrintili ve kesin bilgilere sahip degiliz elbette,sadece ihtimalleri arttirabilir miyiz ona bakiyoruz:)Canim oyle dusunme her sey bir birini tamamliyor ben cok eminim ovilasyondan sonra birliktelik ile tek iliski ile hamile kaldim bebegim kiz ama diyet yapmadik yumurtanin kimi kabul edip kimi iticegini bilemiyorsun yani yumurglama gunu olan iliskidede kiz bebek olma ihtimali yuksek
11-12 kasım
Canım tuttu gibi geliyor bana rahimde biseyler oluyor arada iğne batması gibi13 kasımda benim . ya hiç belirti falan yokmu kendini hamile gibi hissediyormusun. Ben hissediyorum ama kaptırmak istemiyorum kendimi küme düşmek istemiyorum
Hadi hayırlısı bakalım gelsin bebislerCanım tuttu gibi geliyor bana hiç bir rahimde biseyler oluyor arada iğne batması gibi
Tamam canım. 26-14=12 oluyor bu mu doğru. Hesaplayıcı son adetin ilk gününü yazdığımda bana 13.gün diyor bu mu doğru sence? Çok soru sordum hakkını helal et12.gunde oluyorsa 10.günü mutlaka basla
Helal olsun canım.Evet beklenen adet tarihinden 14gun geri say.tabi 1 gün önceye veya 1 gün sonraya da kayma olabilir.yediklerine bağlı çevresel faktorler ilaç kullanımı stres etkileyebilir akintinla birlikte takip yapicaksin.Tamam canım. 26-14=12 oluyor bu mu doğru. Hesaplayıcı son adetin ilk gününü yazdığımda bana 13.gün diyor bu mu doğru sence? Çok soru sordum hakkını helal et
Gebeligin başında doktorlar istiyorlar ya bazen kan ve idrar tahlili.senden hiç istemedi ozamanHic ph bakilmadi canim benim zamanlama tutarsa yuksek ihtimal erkek bebek diye dusundum hep benElifemm-
Benim akıntının sağı solu belli olmuyor ona pek güvenemiyom canım. Ben 26 günde bir adet görüyorum 12.gün doğru o zaman di mi canım. Yani 2 gün önce 10. gün başlamam lazım teste o zamanHelal olsun canım.Evet beklenen adet tarihinden 14gun geri say.tabi 1 gün önceye veya 1 gün sonraya da kayma olabilir.yediklerine bağlı çevresel faktorler ilaç kullanımı stres etkileyebilir akintinla birlikte takip yapicaksin.
Gebeligin başında doktorlar istiyorlar ya bazen kan ve idrar tahlili.senden hiç istemedi ozaman
Evet canım sıvı alımına dikkat et stres yapmamaya çalış Allah rastgetirsin ınş.Benim akıntının sağı solu belli olmuyor ona pek güvenemiyom canım. Ben 26 günde bir adet görüyorum 12.gün doğru o zaman di mi canım. Yani 2 gün önce 10. gün başlamam lazım teste o zaman
Amin inşallah canım. Akıntıyla birlikte malum bölgede koku da var benim. Hayırdır inşallah. Allah sana da yardım etsin çok sağol herşey için canımEvet canım sıvı alımına dikkat et stres yapmamaya çalış Allah rastgetirsin ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?