Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladım canım nasip artık.Bende acaba şöylemi böylemi derken aramızda en güzel örnek @aynap geliyor aklıma teslim oluyorum Allah kerimdir

Bende kalayim ornek aklinda yani catlamadan sonra milyon tane y den 1 tane bile mi dollemez o caniiim yumurtayi allahin nasibi alninin yazisi diyorum gonlunce olur insallah

Bende kalayim ornek aklinda yani catlamadan sonra milyon tane y den 1 tane bile mi dollemez o caniiim yumurtayi allahin nasibi alninin yazisi diyorum gonlunce olur insallah
Aynen canım sende aklimdasin o yüzden çok kafamı yormuyorum artık eşim hep kızdı bana nasip nasip uğraşma diye yine sırf içimde kalmasın diye denedim insanoğlu ışte nefsimiz tetikliyor.kendimi kaptırmak istemiyorum şimdiden kendimi kıza hazırlıyorum icimdem belki eşimin y spermleri azdır gucsuzdur diye geçiriyorum bazen . dua ediyorum takdir rabbimin

Ben elimden geleni yaptim de gonul rahatligiyla cabalar bunu diyebilmek icin canim ama hic bir seye kadir degiliz bol bol dua et insallah umduguna nail olursun bize mujde verirsin bizde oh bee birimiz denedik oldu deriz umut olursun bize
Yeni bi sey ogrendim hamule kaldigini ogrenir ogrenmez 40 gun ust uste muhammed suresi okumaliymis ve gobek adini muhammed koydum demeliymis

Amin amin canım Allah razı olsun onu bilmiyordum yasin süresi yusuf süresi ve al-i ımran 38.ayet bide bol bol sabah akşam esmaul husna ve kalben teslimiyet.Rabbim ınş sana da katından bir mucize yollasin canım benim .Amin amin

Gecemavisim canim banada baksana 9 temmuz saat 6 veya 7 bu arada inşallah rabbim sağlıklı oğluna hamile kalmayi nasip etsin
Kizlar esime soz verdim 3. Kizin pesine hemen tekrar bebek yapicam uzulme dedim ama bende okadar fazla bi istek yok ben asiri istemedigim surecede rabbim nasip etmiyecek gibime geliyo
Bu arada hos geldiniz kizlar paylasimlar cok guzel inşallah her sey nasip burdaki herseyi okuyup denemek kismet olmadan iki kez hamile kaldim biri anembiryonik kürtaj oldum 2. ise kiz zaten iki kizimda var yasimda kucuktu kizlarda bu bi farkli rabbim hepimizin gonlumuzdekini hayirlica kucaklarimiza versin

B Beybipattis canim kayin valide yonunden cok sansliymissin benim esimde 4 kiz 1 erkek arada kayin validemin 2 oglu ölmüş vede cok erkek bebek dusuk olmus bunlara ragmen hep bi tuhler vahlar oglu tekmis yanina yoldas olcakmisti ablamin iki kizi var bunun da kesin iki kizi olur sanki 4 kizindan olan torunlar ayni gibi bu gebeligimde ilk soylemedim simdide esimden dolayi aralari acik gitmiyorum kafam rahat esimde pesine bir tane daha yapariz diyince normale dondu ben 3 de istemiyodum 4 hic istemem diye psikolojisi bozulmustu kizi ogrenince neyse inşallah sizler 3.de L Lilarengim1 sblkal bende 4. De inşallah tuttururuz tabi gonlum bu erkek olsun 4.yude yaparsam ogluma kardeş olsun daha cok istiyorum 2 kiz 2 erkek ideal

Eşiniz hem peşine bir tane daha yapalım diyor, hem 4.yü istemem mi diyor anlamadım orayı

Allah razi olsun cnm insallah. Baktim canim oglak burcu toprak grubu kiz Bu da dogrulugu olmayan bir hurafe. Rabbim hayirlisini versin nasil gidiyor hamilelik. Senin ikinci kac yasindaydi

İnşallah erkektir canim 2.gebeligi. Tahminde bulunman gerekir aslında tecrubelisin .
Kızımdan cok farklı bu. Kızımda sadece 1 hafta modem cok bulandı ama afedersin hıc kusmadım. Bunda yaklaşık 3 hafta günde bor hep çıkardım halabazem cıkarmasamda bazı şeylerden mıdem bulanıyor. Ama bu cınsıyet farkından dıyemıyorum çünkü arkadasım da mesela bırınde cok rahatmış digerinde kus kus ölmüş ve ıkısı de kız :)

Cinsiyet konusun da kayınvaliden felan laf yemedim de dışardaki insanlar çok laf söylüyor ve canımı sıkıyor.Sanki erkek yok diye eksik hissettirmeye çalışıyorlar ya sinirim bozuluyor.Yok sen bi daha yaparsın şansını sene sanki onlara kalmış laf demek ya.Eşim bile mavi emzirme önlüğü aldım diye milet erkek istiyordu bak ne almış diyecek dedi geri ver felan dedim yalan mı istiyorum desinler çok da umrumda :) rabbim nasip etmeyeceğin şeyin peşine düşürmezmiş inşallah rabbim hepimiZe nasip eder kızlar

Haklisin hersey birbirini tamamliyor ben hafif diyet de yapiyorum alkali beslenmeye calisiyorum hergun mutlaka 2 tane muz yiyorum potasyum acisindan kahvaltima dikkat ediyorum ve hergun misir hevregi yemeye calisiyorum. bunlarin hepsi etken yine de takdir allahtan. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ne diyelm.

Canim inşallah gonlune gore olur. Doğumdan sonra Eflatun la bizde hemen yapacağız inşallah. Sende katilirsin bize birlikte deneriz.
Kayinvalide de bu yönden sansliyim. Her konuda anlasamasak da sağolsun yeri gelince oğlun a bile laf sayıyor. Hayat bizim hayatimiz kimseyi kafaya takmaya değmez. Konuşan konuşsun. Bizim bi akraba var 3 kızdan sonra oglu oldu. Devamlı konuşanlara diyordu durumumuz var olana kadar doguracam diye. Sonunda oglu da oldu. Inşallah bize de nasip olur

Boşver kız takma kafana konuşup dursunlar. Boz Boğazlar. Bana da geçen gün biri aman 3. Yu hemen yapma ara ver kızdan oglana dönmez yoksa hep kız olur dedi.ne alaka dedim bende bi sürü örnek var arka arkaya olup farklı cinsiyet olan.sacma sapan şeyler yaa salla gitsin.
Bende emzirme önlüğü aldım mavi :) esprili bluz aldım mavi:) lohusa takimim da mavi :) Eşim de kızımız olacak bunları gören oğlan sanar falan dedi. Karışma sen dedim. Bunlardan bari hevesimi alayim

Selamlar kızlar
Tam umutsuz mutsuz bir şekilde mesajları okuyordum
Son cümle beni bi dürttü kendime getirdi
Evet ..rabbim nasip edecek inşallah
Umutsuzluk yok
Ama ben çok kötüyüm
Geceleri uyuyamıyorum
Sabah erkenden uyanıyorum zombi gibi oldum düşünmekten
Yarın yumurta takibinde ne çıkacak acaba Dr güzel biseyler soyleyecekmi

Arkadaşlar benim yumurta catladi. Sabah 8 gibiydi agriyi hissettim. Bana akil verin eşim 5 te gelecek eve. Ben ne yapayim şimdi 12 saat sonra ortamin asidiklestigi dogrumudur. Geceye kalsa gec mi kalirim bilemiyorumm. Çattan saatler sonra ogluna hamile kalana şahit oldunuzmu hiç

çok şükür iyiyim canım cumartesi sınav var ona hazırlanmamış meşgulum şu sıra sadece okuyup çıkıyorum ama aklım sizlerle.bebek konusu ise eşime dedim hap mı alsak diye oda ben korunurum dedi zaten bebek yaparı2z sınavı atlat dedi
Bende istemiyorum 3 kız yeter falan dedim o da olsun 4 leyim dedi.ama diyet falan yapmıyorum aslına bakarsanız hepsinden vazgeçtim test alıp takip de yapmayacağım artık Allah ne verirse tAkdir onun
.İnşallah sana ve tüm isteyen Arkadaşlarıma nasip etsin canım

öğle tatilinde falan gelebilir mi acaba?

selâm kızlar,
inşallah tüm isteyenlere rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah...
rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin tummm isteyenlere tekrar tekrar hayirlisi ile sağlığıyla nasip etsin inşallah...

allahim güzel allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..

benim iki kızım vardi inşallah üçüncü kızımı kucagimiza almak nasip olur zümra elifimiz olacak allahimizin izniyle inşallah...
18 ve 13 yaslarinda kizlarima minnak bir kız daha
katılıyor inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…