- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.381
Yumurta catladiktan sonra yani dollenmeye hazir oldugunda ortalama 24 saat canli kalir bu bebek icin en uygun zaman,vajinanin dogal olarak en alkali oldugu zaman.ama 24 saatten sonra dollenmemis yumurtanin atilmasi icin hormonlar salgilanmaya basliyor ve catlama zamanindaki alkali ortam etkisini kaybediyor.bana sorarsan yum.gunu erkek bebek ihtimalinin fazla olmasi spermlerin hizindan degil ortamin dogal olarak alkali hale gelmesinden.oncesinde ve sonrasinda vajina normal asidik haline donuyor bakterilerin urememesi icin normal sartlarda asidik degerlerde oluyor.ama yum.günü alkali hale geliyor ki spermler yumurtaya varabilsin, dollenme sansi artsin.Yaradanin mucizelerinden biri iste.Arkadaşlar benim yumurta catladi. Sabah 8 gibiydi agriyi hissettim. Bana akil verin eşim 5 te gelecek eve. Ben ne yapayim şimdi 12 saat sonra ortamin asidiklestigi dogrumudur. Geceye kalsa gec mi kalirim bilemiyorumm. Çattan saatler sonra ogluna hamile kalana şahit oldunuzmu hiç
selâm kızlar,
inşallah tüm isteyenlere rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah...
rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin tummm isteyenlere tekrar tekrar hayirlisi ile sağlığıyla nasip etsin inşallah...
allahim güzel allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..
benim iki kızım vardi inşallah üçüncü kızımı kucagimiza almak nasip olur zümra elifimiz olacak allahimizin izniyle inşallah...
18 ve 13 yaslarinda kizlarima minnak bir kız daha
katılıyor inşallah....[/QUO
Gozunuz aydin simdiden evlatlariniz her daim yuzunuzu guldursun insallah:)
Ne güzel darısı bütün isteyenlere inşallahselâm kızlar,
inşallah tüm isteyenlere rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah...
rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin tummm isteyenlere tekrar tekrar hayirlisi ile sağlığıyla nasip etsin inşallah...
allahim güzel allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..
benim iki kızım vardi inşallah üçüncü kızımı kucagimiza almak nasip olur zümra elifimiz olacak allahimizin izniyle inşallah...
18 ve 13 yaslarinda kizlarima minnak bir kız daha
katılıyor inşallah....
Boşver kız takma kafana konuşup dursunlar. Boz Boğazlar. Bana da geçen gün biri aman 3. Yu hemen yapma ara ver kızdan oglana dönmez yoksa hep kız olur dedi.ne alaka dedim bende bi sürü örnek var arka arkaya olup farklı cinsiyet olan.sacma sapan şeyler yaa salla gitsin.
Bende emzirme önlüğü aldım mavi :) esprili bluz aldım mavi:) lohusa takimim da mavi :) Eşim de kızımız olacak bunları gören oğlan sanar falan dedi. Karışma sen dedim. Bunlardan bari hevesimi alayim
Selamlar kızlar
Tam umutsuz mutsuz bir şekilde mesajları okuyordum
Son cümle beni bi dürttü kendime getirdi
Evet ..rabbim nasip edecek inşallah
Umutsuzluk yok
Ama ben çok kötüyüm
Geceleri uyuyamıyorum
Sabah erkenden uyanıyorum zombi gibi oldum düşünmekten
Yarın yumurta takibinde ne çıkacak acaba Dr güzel biseyler soyleyecekmi
Allah razi olsun canim. Hepimize nasip etsin yüce Yaradan. 24 saat se sknti yok o zamanYumurta catladiktan sonra yani dollenmeye hazir oldugunda ortalama 24 saat canli kalir bu bebek icin en uygun zaman,vajinanin dogal olarak en alkali oldugu zaman.ama 24 saatten sonra dollenmemis yumurtanin atilmasi icin hormonlar salgilanmaya basliyor ve catlama zamanindaki alkali ortam etkisini kaybediyor.bana sorarsan yum.gunu erkek bebek ihtimalinin fazla olmasi spermlerin hizindan degil ortamin dogal olarak alkali hale gelmesinden.oncesinde ve sonrasinda vajina normal asidik haline donuyor bakterilerin urememesi icin normal sartlarda asidik degerlerde oluyor.ama yum.günü alkali hale geliyor ki spermler yumurtaya varabilsin, dollenme sansi artsin.Yaradanin mucizelerinden biri iste.
Ben zamanlama icin biyerde soyle okudum,sana da fikir olabilir belki,lh hormonu pik yaptiktan. 12 saat sonra ve 24 saat sonra iki iliski.boylece yumurtanin catlamasinin en muhtemel oldugu saatler yakalaniyormus.tabi doktor takibiyle de daha net zamanlama yapilabilir,hayirlisi ile saglikli erkek evlat(lar:) sahibi olmani dilerim canim.
Amin insallah canim.yumurta nadiren 36 saat canli kalabiliyor,genelde 24 saat,yani catlamadan 24 saat sonraki iliskide hamilelik ihtimali az, coktan ölmüş oluyor.bu durumda sonraki maksimum 20 saati degerlendirmek lazim,hayirlisi olsun ins.Allah razi olsun canim. Hepimize nasip etsin yüce Yaradan. 24 saat se sknti yok o zaman[/QUOT
http://www.tipkimsan.com/catinfo.asp?src=laboquick+ovulasyon&Submit=Ara&cid=&brw=0Canım okudum ama tam anlamadım. İnternetten mi sipariş vercem nasıl ulaşcam
Yumurta çatladığını hisseder hissetmez ilişki aolsa vücut alkali olduğu için erkek ihtimal yüksek oluyor bu durumdaYumurta catladiktan sonra yani dollenmeye hazir oldugunda ortalama 24 saat canli kalir bu bebek icin en uygun zaman,vajinanin dogal olarak en alkali oldugu zaman.ama 24 saatten sonra dollenmemis yumurtanin atilmasi icin hormonlar salgilanmaya basliyor ve catlama zamanindaki alkali ortam etkisini kaybediyor.bana sorarsan yum.gunu erkek bebek ihtimalinin fazla olmasi spermlerin hizindan degil ortamin dogal olarak alkali hale gelmesinden.oncesinde ve sonrasinda vajina normal asidik haline donuyor bakterilerin urememesi icin normal sartlarda asidik degerlerde oluyor.ama yum.günü alkali hale geliyor ki spermler yumurtaya varabilsin, dollenme sansi artsin.Yaradanin mucizelerinden biri iste.
Ben zamanlama icin biyerde soyle okudum,sana da fikir olabilir belki,lh hormonu pik yaptiktan. 12 saat sonra ve 24 saat sonra iki iliski.boylece yumurtanin catlamasinin en muhtemel oldugu saatler yakalaniyormus.tabi doktor takibiyle de daha net zamanlama yapilabilir,hayirlisi ile saglikli erkek evlat(lar:) sahibi olmani dilerim canim.
Canım ağrım gecti mi su an ağrı geçince çatlama bitmiş oluyor yumurta döllenme kanalına doğru ilerliyor.akintina dikkat etArkadaşlar benim yumurta catladi. Sabah 8 gibiydi agriyi hissettim. Bana akil verin eşim 5 te gelecek eve. Ben ne yapayim şimdi 12 saat sonra ortamin asidiklestigi dogrumudur. Geceye kalsa gec mi kalirim bilemiyorumm. Çattan saatler sonra ogluna hamile kalana şahit oldunuzmu hiç
Canım kim hamile :)Yeni bi evlat heycani bile çok güzel evinize bereketle neşeyle sağlıkla gelsin ınş.Rabbim yardim cin olsun canım hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin.
Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.3 tane kız çocuğuna hamile kalmış biri olarak bazı şeyleri paylaşmak istedim (1 tanesini kaybettim). Bu sayfaları okuduğumda aslında benim 3 ününde cinsiyetinin erkek olması gerekiyormuş dedim. Üçündede yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım. Şu anda yine hamileyim yaklaşık 1 yıldır takvimle takip ediyordum fakat hamilelik olmayınca yumurtlama kiti kullandım ve anladım ki benim yumurtlama tarihim değişmiş ve adetten sonra 2-3 gün içinde olup çatlayıp gidiyormuş. Bunda da aynı şekilde yumurtlama gününde hamile kalmış oldum şimdi 7 haftalık. Özellikle erkek olsun diye planladığım bişey değildi . Tabi diğerlerinde çatlama olduğu günmüydü bilemem en somut olanı bu olacak.Birçok kişide tutmadığını biliyorum ama bende sadece tutan çin takvimi oldu. bunda da çin takvimine göre kız gösteriyor. Merakla bekliyorum bende
amin inşallah canımNe güzel darısı bütün isteyenlere inşallah
Yaşınız kaç
Kendiliğinden mı oldu 3. Bebeğiniz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Arkadaşlar benim yumurta catladi. Sabah 8 gibiydi agriyi hissettim. Bana akil verin eşim 5 te gelecek eve. Ben ne yapayim şimdi 12 saat sonra ortamin asidiklestigi dogrumudur. Geceye kalsa gec mi kalirim bilemiyorumm. Çattan saatler sonra ogluna hamile kalana şahit oldunuzmu hiç
Ya o da spermleri öldürürmü acabaŞu alkali yapan jel den yap aksam da dene derim ben
âmin inşallah kardeşim allah razı olsunRabbim gonlundekini nasip etsin ınş.
âmin âmin inşallah dualarin için çok teşekkür ederim allah razı olsun..Yeni bi evlat heycani bile çok güzel evinize bereketle neşeyle sağlıkla gelsin ınş.Rabbim yardim cin olsun canım hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin.Birumut55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?