Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurta catladiktan sonra yani dollenmeye hazir oldugunda ortalama 24 saat canli kalir bu bebek icin en uygun zaman,vajinanin dogal olarak en alkali oldugu zaman.ama 24 saatten sonra dollenmemis yumurtanin atilmasi icin hormonlar salgilanmaya basliyor ve catlama zamanindaki alkali ortam etkisini kaybediyor.bana sorarsan yum.gunu erkek bebek ihtimalinin fazla olmasi spermlerin hizindan degil ortamin dogal olarak alkali hale gelmesinden.oncesinde ve sonrasinda vajina normal asidik haline donuyor bakterilerin urememesi icin normal sartlarda asidik degerlerde oluyor.ama yum.günü alkali hale geliyor ki spermler yumurtaya varabilsin, dollenme sansi artsin.Yaradanin mucizelerinden biri iste.
Ben zamanlama icin biyerde soyle okudum,sana da fikir olabilir belki,lh hormonu pik yaptiktan. 12 saat sonra ve 24 saat sonra iki iliski.boylece yumurtanin catlamasinin en muhtemel oldugu saatler yakalaniyormus.tabi doktor takibiyle de daha net zamanlama yapilabilir,hayirlisi ile saglikli erkek evlat(lar:) sahibi olmani dilerim canim.

Ne güzel darısı bütün isteyenlere inşallah
Yaşınız kaç
Kendiliğinden mı oldu 3. Bebeğiniz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Benim eşimde şimdi espiri yapıyor
Doktorun dediğini diyip gülüyor
Kızın doğacak sen hala cinsiyet mi soruyorsun isim düşün diyor:)))
İnsan alışıyor canım...
@Cesaaa canım biz 5 kardeşiz ilk 3 kız peşpeşe sonraki 2 tanesi erkek rabbim sanada 3 kızdan sonra nasip eder.Oğlum diye bağrına basarsın inşallah....
Çok ara vermeden
@Birbilsem1132 le biz inşallah beraber diyet yum takibi yapacağız.Sende bize katlırsın elimizden geleni yaparız.Gerisi rabbime kalmış artık inşallah nasip olur bizede...

Allah yardımcın olsun rabbim gönlüne göre versin kucağın boş kalmasın hiç:) rabbim boy boy oğlanlar nasip etsin hepimize

3 tane kız çocuğuna hamile kalmış biri olarak bazı şeyleri paylaşmak istedim (1 tanesini kaybettim). Bu sayfaları okuduğumda aslında benim 3 ününde cinsiyetinin erkek olması gerekiyormuş dedim. Üçündede yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım. Şu anda yine hamileyim yaklaşık 1 yıldır takvimle takip ediyordum fakat hamilelik olmayınca yumurtlama kiti kullandım ve anladım ki benim yumurtlama tarihim değişmiş ve adetten sonra 2-3 gün içinde olup çatlayıp gidiyormuş. Bunda da aynı şekilde yumurtlama gününde hamile kalmış oldum şimdi 7 haftalık. Özellikle erkek olsun diye planladığım bişey değildi . Tabi diğerlerinde çatlama olduğu günmüydü bilemem en somut olanı bu olacak.Birçok kişide tutmadığını biliyorum ama bende sadece tutan çin takvimi oldu. bunda da çin takvimine göre kız gösteriyor. Merakla bekliyorum bende

Allah razi olsun canim. Hepimize nasip etsin yüce Yaradan. 24 saat se sknti yok o zaman

Allah razi olsun canim. Hepimize nasip etsin yüce Yaradan. 24 saat se sknti yok o zaman [/QUOT
Amin insallah canim.yumurta nadiren 36 saat canli kalabiliyor,genelde 24 saat,yani catlamadan 24 saat sonraki iliskide hamilelik ihtimali az, coktan ölmüş oluyor.bu durumda sonraki maksimum 20 saati degerlendirmek lazim,hayirlisi olsun ins.

Yumurta çatladığını hisseder hissetmez ilişki aolsa vücut alkali olduğu için erkek ihtimal yüksek oluyor bu durumda
Yada yum çatlamaya yakın 6 12 saat önce olsa yinemi ihtimal aynı olur sence bu aralığı nasıl ayarlamak lazım canım?

Canım ağrım gecti mi su an ağrı geçince çatlama bitmiş oluyor yumurta döllenme kanalına doğru ilerliyor.akintina dikkat et

Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.

Ne güzel darısı bütün isteyenlere inşallah
Yaşınız kaç
Kendiliğinden mı oldu 3. Bebeğiniz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
amin inşallah canım
canım benim bende hidroselpenk vardi sol tüpte enfeksiyon rahime aktığı için gebelik olmuyordu ..
laparoskopik amaliyat oldum sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar sonrasinda kendiliginden oldu rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

Şu alkali yapan jel den yap aksam da dene derim ben

Yeni bi evlat heycani bile çok güzel evinize bereketle neşeyle sağlıkla gelsin ınş.Rabbim yardim cin olsun canım hayirlisiyla kucağına almayida nasip etsin. Birumut55
âmin âmin inşallah dualarin için çok teşekkür ederim allah razı olsun..
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…