- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.401
Amiiinnn. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın..selâm kızlar,
inşallah tüm isteyenlere rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah...
rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin tummm isteyenlere tekrar tekrar hayirlisi ile sağlığıyla nasip etsin inşallah...
allahim güzel allahim bebislerimizi kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah..
benim iki kızım vardi inşallah üçüncü kızımı kucagimiza almak nasip olur zümra elifimiz olacak allahimizin izniyle inşallah...
18 ve 13 yaslarinda kizlarima minnak bir kız daha
katılıyor inşallah....
Cnm Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.Ya o da spermleri öldürürmü acaba
allah razı olsun rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallahAmiiinnn. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın..
O akintiyi sabah gördüm canim şuan islaklik var sadeceGecemavisim akıntı varmı canım akıntı varsa korkma zaten alkalisin.akintini iki parmaginla tut çek nasıl.
Allahım rast getirsin canım.soda iç kuru incir hurma ye bol bol akintini arttırır incirAllah razi olsun canim. Kuru degilim şükür hatta sizi gibi kasik bolgemde agrilar var. Insallah Rabbime sigindik artik bicare kul olarak gayretimi yaptim tedbirleri aldim Allah in izniyle takdir Rabb in...
Benim o akıntı bir gün boyunca sürüyor ertesi gün hemen eski haline geri dönüyor. Ağrılarda varsa tamamdır tedbir kuldan takdir Allahtan. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.Allah razi olsun canim. Kuru degilim şükür hatta sizi gibi kasik bolgemde agrilar var. Insallah Rabbime sigindik artik bicare kul olarak gayretimi yaptim tedbirleri aldim Allah in izniyle takdir Rabb in...
Cnm senin belirtiler var mı? Sızlama şeklinde ağrım var demiştin ne zaman başladı o ağrılar.Allahım rast getirsin canım.soda iç kuru incir hurma ye bol bol akintini arttırır incir
Ara ara oluyor canım gebelik için mi diyorsun 5 günüm var daha amaCnm senin belirtiler var mı? Sızlama şeklinde ağrım var demiştin ne zaman başladı o ağrılar.
Tmm canimAllahım rast getirsin canım.soda iç kuru incir hurma ye bol bol akintini arttırır incir
Rabbim razi olsun cnm. Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn diyenlere çift oglan versin inşallahBenim o akıntı bir gün boyunca sürüyor ertesi gün hemen eski haline geri dönüyor. Ağrılarda varsa tamamdır tedbir kuldan takdir Allahtan. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
Amin amin ama ben birtane istiyorum yeterRabbim razi olsun cnm. Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn diyenlere çift oglan versin inşallah
Nasipp... Yengec cnm. Su grubu yani kız gosteriyor. Inanmiyorum amaaAmin amin ama ben birtane istiyorum yeter
Ay takvimi ne gösteriyor canım bu gece baktinnmi
Aynen canım o kadar çok takvim varki hangi birini tutturucaz ayrıca doğruluğu yok kiminde tutuyor kiminde tutmuyor.Nasipp... Yengec cnm. Su grubu yani kız gosteriyor. Inanmiyorum amaa
Bana catlamadan 12 saat oncesi ve maksimum 20 saate kadar sonrasi mantikli geliyor canim.diyelim ki catlamadan 10 saat once illiski oldu,yumurta tuplerde ilerlerken spermlerde coktan oraya ulasmis olur.yada diyelim 6 saat sonra oldu,yine spermler ulastiginda yumurta hazir olmus olur.Yumurta çatladığını hisseder hissetmez ilişki aolsa vücut alkali olduğu için erkek ihtimal yüksek oluyor bu durumda
Yada yum çatlamaya yakın 6 12 saat önce olsa yinemi ihtimal aynı olur sence bu aralığı nasıl ayarlamak lazım canım?
Bahsettiğiniz preseed se hayir oldurmuyor cunku diger bu tarz jellerin aksine preseedin ph i 7.5.erkek bebek icin preseedi karbonatla karistirip ph i 8 e yukseltip kullanmk tavsiye ediliyor bunu bende dusunuyorum.karbonatli dustansa bu tavsiye ediliyor cunku spermleri yumurtaya tasiyan akintiyi da yikamadigi icin daha iyi sonuc alinabilecegi soyleniyor.nerde soyleniyor derseniz genderdreaming isimli sitede takip ettigim bir konu.istatiksel olarak preseedi korbonatsiz kullanip erkek bebek sahibi olanlar daha fazla.karbonatla beraber kullanmayi dusunuyorum bende.internette 130 lira civari fiyati var,ancak bir seferde 2 gr.kadar kullanmk yeterli oldugu icin 15-20 kere kullanmaya yeterYa o da spermleri öldürürmü acaba
Insallah umdugum gibi olur,ph kac olctun mu?Allah razi olsun canim. Kuru degilim şükür hatta sizi gibi kasik bolgemde agrilar var. Insallah Rabbime sigindik artik bicare kul olarak gayretimi yaptim tedbirleri aldim Allah in izniyle takdir Rabb in...
Yok canim gynox jel diye bir şey ph si 9 temuzlik losyonu vajen icinBahsettiğiniz preseed se hayir oldurmuyor cunku diger bu tarz jellerin aksine preseedin ph i 7.5.erkek bebek icin preseedi karbonatla karistirip ph i 8 e yukseltip kullanmk tavsiye ediliyor bunu bende dusunuyorum.karbonatli dustansa bu tavsiye ediliyor cunku spermleri yumurtaya tasiyan akintiyi da yikamadigi icin daha iyi sonuc alinabilecegi soyleniyor.nerde soyleniyor derseniz genderdreaming isimli sitede takip ettigim bir konu.istatiksel olarak preseedi korbonatsiz kullanip erkek bebek sahibi olanlar daha fazla.karbonatla beraber kullanmayi dusunuyorum bende.internette 130 lira civari fiyati var,ancak bir seferde 2 gr.kadar kullanmk yeterli oldugu icin 15-20 kere kullanmaya yeter
Evet canim mantikli söyledigin. Spermlerin yolculugu 6 saat surüyormuşBana catlamadan 12 saat oncesi ve maksimum 20 saate kadar sonrasi mantikli geliyor canim.diyelim ki catlamadan 10 saat once illiski oldu,yumurta tuplerde ilerlerken spermlerde coktan oraya ulasmis olur.yada diyelim 6 saat sonra oldu,yine spermler ulastiginda yumurta hazir olmus olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?