Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amiiinnn. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın..

Allah razi olsun canim. Kuru degilim şükür hatta sizi gibi kasik bolgemde agrilar var. Insallah Rabbime sigindik artik bicare kul olarak gayretimi yaptim tedbirleri aldim Allah in izniyle takdir Rabb in...
Allahım rast getirsin canım.soda iç kuru incir hurma ye bol bol akintini arttırır incir

Allah razi olsun canim. Kuru degilim şükür hatta sizi gibi kasik bolgemde agrilar var. Insallah Rabbime sigindik artik bicare kul olarak gayretimi yaptim tedbirleri aldim Allah in izniyle takdir Rabb in...
Benim o akıntı bir gün boyunca sürüyor ertesi gün hemen eski haline geri dönüyor. Ağrılarda varsa tamamdır tedbir kuldan takdir Allahtan. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

Benim o akıntı bir gün boyunca sürüyor ertesi gün hemen eski haline geri dönüyor. Ağrılarda varsa tamamdır tedbir kuldan takdir Allahtan. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
Rabbim razi olsun cnm. Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn diyenlere çift oglan versin inşallah

Bana catlamadan 12 saat oncesi ve maksimum 20 saate kadar sonrasi mantikli geliyor canim.diyelim ki catlamadan 10 saat once illiski oldu,yumurta tuplerde ilerlerken spermlerde coktan oraya ulasmis olur.yada diyelim 6 saat sonra oldu,yine spermler ulastiginda yumurta hazir olmus olur.

Ya o da spermleri öldürürmü acaba
Bahsettiğiniz preseed se hayir oldurmuyor cunku diger bu tarz jellerin aksine preseedin ph i 7.5.erkek bebek icin preseedi karbonatla karistirip ph i 8 e yukseltip kullanmk tavsiye ediliyor bunu bende dusunuyorum.karbonatli dustansa bu tavsiye ediliyor cunku spermleri yumurtaya tasiyan akintiyi da yikamadigi icin daha iyi sonuc alinabilecegi soyleniyor.nerde soyleniyor derseniz genderdreaming isimli sitede takip ettigim bir konu.istatiksel olarak preseedi korbonatsiz kullanip erkek bebek sahibi olanlar daha fazla.karbonatla beraber kullanmayi dusunuyorum bende.internette 130 lira civari fiyati var,ancak bir seferde 2 gr.kadar kullanmk yeterli oldugu icin 15-20 kere kullanmaya yeter

Yok canim gynox jel diye bir şey ph si 9 temuzlik losyonu vajen icin

Evet canim mantikli söyledigin. Spermlerin yolculugu 6 saat surüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…