Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin inşallah nasip olur bizlere de hayirlisiyla.

Evet gebelik için cnm varsa gebelik daha çookk soru sorarız. Hani sanki tuttu gibi dediğin için sorayım dedim cnm.
Canım ilişki sabahı bi değişikti sağ kasigim sanki icerde biseyler oluyor gibi bi doluluk hissi gibi 2 gün çektim bitti şimdilerde ara ara sağ kasigda ağrı oluyor değişik

Canım ilişki sabahı bi değişikti sağ kasigim sanki icerde biseyler oluyor gibi bi doluluk hissi gibi 2 gün çektim bitti şimdilerde ara ara sağ kasigda ağrı oluyor değişik
Ayy hadi inşallah tutmuştur. 5 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Ben bile heyecanlıyım buradaki arkadaşlarımın güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum.

Ayy hadi inşallah tutmuştur. 5 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Ben bile heyecanlıyım buradaki arkadaşlarımın güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum.
Ayy Amin ınş canım benim inşallah hep birlikte birbirimize müjdeli haberler verelim rabbimin izniyle . Bide benim normalde bat 11 kasım ama yumurtlama geç oldu diye 13 kasıma kayıyor.

Bence adetın hemen sonrasında atılan yumurtadan dolayı canımmm..bende son oglumda emınımkı adetım bıtmıştı yıkandım o gece ılişki oldu brnde yumurlama gunune nasılsa var dıye onem vermedım...bı sonrakı adetıme 3 gun falan vardı kanda2456 cıkmıstı...ama ben delı gıbı kızzzzzz ıstıyoruuummm...rabbım hepımıze gonlumuzden gecenlerı versın...

Amin canım

Kızlar temizlik yapiyorum pek aktif olamıyorum ama fırsat buldukça bakiniyorum kimler var diye
Bugün bisi daha okudum cocugu uyuturken.
Bir iğne silgili kalem ve ip .
İpi iğneden geçirin . iğneyi kalemin silgi tarafına batirin ve bileginizin üstünde sallandirin parmaklariniza doğru ileri geri gidip geliyorsa kız . saga sola gidip geliyorsa erkek mis diyolar. Suan hamile olanlar cinsiyeti belli olanlar bu deneyebilirmi doğruluk payı nedir acaba. Ben yaptım kız çıktı hayırlısı bakalim

Aslında olabilir çünkü biride bana gebelik testlerinde ıdrari döker dokmez 2. Çizgi koyu kırmızı ise erkek biraz açık renk kız demişti ben denedim açık renk çıktı şimdi sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli güzelmi güzel bi kızım var çok sukur

Eşiniz hem peşine bir tane daha yapalım diyor, hem 4.yü istemem mi diyor anlamadım orayı
Esim istiyo ben istemiyorum 3. yu bile zorla yaptim
Allah razi olsun cnm insallah. Baktim canim oglak burcu toprak grubu kiz Bu da dogrulugu olmayan bir hurafe. Rabbim hayirlisini versin nasil gidiyor hamilelik. Senin ikinci kac yasindaydi
canim benim ikinci 6 buyuk 9 ben 28 yasindayim
Inşallah canim rabbim nasip ederse olur
Inşallah canim bende cok cocuklu bi aile olucam heralde kizlar tmm sira oglanlarda

Yok canim gynox jel diye bir şey ph si 9 temuzlik losyonu vajen icin
Gynoxu bilouorum ama esas amaci temizlik oldugu icin hamilelige katkisi olur mu bilmiyorum canim.preseedin amaci hamileligi kolaylastirmak,spermlerin zarar gormeden yumurtaya tasinmasi icin kullaniliyor.arastirmaya devam efiyorum gelecek ay alip kullanirim belki,tecrube edersem payladirim canim

Yok canım ilk bakılan beta hcg mi diyorsun o tamamen erken döllenme yadagec döllenme ye göre değişiyor.2 li test için öyle birşey var ama bana yine gerçekçi gelmiyor çünkü 2 li test en erken 11 en geç 14.haftada yapılabilir.onda da şöyle duyum herkesin aynı zamanda yapilmiyorki bir karşılaştırma yapılsın kiminin doktor 11.haftada istiyor kiminin 13.te gebelikte 1 hafta bile çok fark ediyor yani sonuc olarak tamamen dollenmeyle alakalı beta hcg

gulsah-34 diğer mesajının duzetmesi bitmiş kısacası şöyle yaziyim Canım kimisi adet biter bitmez hamile kaliyor onlarınki yüksek çıkar kimisi adete yakın hamile kalıyor mesela geç döllenmiş oluyor beta bçg düşük çıkar ozamanda

Anladım canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…