- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.421
Şuanda akıntı ph Kaç?yum çatladığına göre ph artmıştırYok canim gynox jel diye bir şey ph si 9 temuzlik losyonu vajen icin
Evet gebelik için cnm varsa gebelik daha çookk soru sorarız. Hani sanki tuttu gibi dediğin için sorayım dedim cnm.Ara ara oluyor canım gebelik için mi diyorsun 5 günüm var daha ama
Amiiinnn inşallah cnm. Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Rabbim işini rast getirsin inşallahRabbim razi olsun cnm. Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn diyenlere çift oglan versin inşallah
Amin inşallah nasip olur bizlere de hayirlisiyla.Benim eşimde şimdi espiri yapıyor
Doktorun dediğini diyip gülüyor
Kızın doğacak sen hala cinsiyet mi soruyorsun isim düşün diyor:)))
İnsan alışıyor canım...
@Cesaaa canım biz 5 kardeşiz ilk 3 kız peşpeşe sonraki 2 tanesi erkek rabbim sanada 3 kızdan sonra nasip eder.Oğlum diye bağrına basarsın inşallah....
Çok ara vermeden
@Birbilsem1132 le biz inşallah beraber diyet yum takibi yapacağız.Sende bize katlırsın elimizden geleni yaparız.Gerisi rabbime kalmış artık inşallah nasip olur bizede...
Canım ilişki sabahı bi değişikti sağ kasigim sanki icerde biseyler oluyor gibi bi doluluk hissi gibi 2 gün çektim bitti şimdilerde ara ara sağ kasigda ağrı oluyor değişikEvet gebelik için cnm varsa gebelik daha çookk soru sorarız. Hani sanki tuttu gibi dediğin için sorayım dedim cnm.
Ayy hadi inşallah tutmuştur. 5 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Ben bile heyecanlıyım buradaki arkadaşlarımın güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum.Canım ilişki sabahı bi değişikti sağ kasigim sanki icerde biseyler oluyor gibi bi doluluk hissi gibi 2 gün çektim bitti şimdilerde ara ara sağ kasigda ağrı oluyor değişik
Ayy Amin ınş canım benim inşallah hep birlikte birbirimize müjdeli haberler verelim rabbimin izniyle . Bide benim normalde bat 11 kasım ama yumurtlama geç oldu diye 13 kasıma kayıyor.Ayy hadi inşallah tutmuştur. 5 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Ben bile heyecanlıyım buradaki arkadaşlarımın güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyorum.
Bence adetın hemen sonrasında atılan yumurtadan dolayı canımmm..bende son oglumda emınımkı adetım bıtmıştı yıkandım o gece ılişki oldu brnde yumurlama gunune nasılsa var dıye onem vermedım...bı sonrakı adetıme 3 gun falan vardı kanda2456 cıkmıstı...ama ben delı gıbı kızzzzzz ıstıyoruuummm...rabbım hepımıze gonlumuzden gecenlerı versın...Elifemm- canım ne sorcam sana. Bu beta hcg şer varsa acaba erkek olunca daha mı cok çıkıyor erkek doğuran bu kaç arkadasım ogrendıklerınde 2000 üstü dıyordu benim kızım 1400 lerdeydı mesela. Atıyorum 2 günlük bi gecıkmeyle olan beta hcg
Amin canımBence adetın hemen sonrasında atılan yumurtadan dolayı canımmm..bende son oglumda emınımkı adetım bıtmıştı yıkandım o gece ılişki oldu brnde yumurlama gunune nasılsa var dıye onem vermedım...bı sonrakı adetıme 3 gun falan vardı kanda2456 cıkmıstı...ama ben delı gıbı kızzzzzz ıstıyoruuummm...rabbım hepımıze gonlumuzden gecenlerı versın...
Aslında olabilir çünkü biride bana gebelik testlerinde ıdrari döker dokmez 2. Çizgi koyu kırmızı ise erkek biraz açık renk kız demişti ben denedim açık renk çıktı şimdi sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli güzelmi güzel bi kızım var çok sukurElifemm- canım ne sorcam sana. Bu beta hcg şer varsa acaba erkek olunca daha mı cok çıkıyor erkek doğuran bu kaç arkadasım ogrendıklerınde 2000 üstü dıyordu benim kızım 1400 lerdeydı mesela. Atıyorum 2 günlük bi gecıkmeyle olan beta hcg
Esim istiyo ben istemiyorum 3. yu bile zorla yaptimEşiniz hem peşine bir tane daha yapalım diyor, hem 4.yü istemem mi diyor anlamadım orayı
canim benim ikinci 6 buyuk 9 ben 28 yasindayimAllah razi olsun cnm insallah. Baktim canim oglak burcu toprak grubu kiz Bu da dogrulugu olmayan bir hurafe. Rabbim hayirlisini versin nasil gidiyor hamilelik. Senin ikinci kac yasindaydi
Inşallah canim rabbim nasip ederse olurCanim inşallah gonlune gore olur. Doğumdan sonra Eflatun la bizde hemen yapacağız inşallah. Sende katilirsin bize birlikte deneriz.
Kayinvalide de bu yönden sansliyim. Her konuda anlasamasak da sağolsun yeri gelince oğlun a bile laf sayıyor. Hayat bizim hayatimiz kimseyi kafaya takmaya değmez. Konuşan konuşsun. Bizim bi akraba var 3 kızdan sonra oglu oldu. Devamlı konuşanlara diyordu durumumuz var olana kadar doguracam diye. Sonunda oglu da oldu. Inşallah bize de nasip olur
Inşallah canim bende cok cocuklu bi aile olucam heralde kizlar tmm sira oglanlardaBenim eşimde şimdi espiri yapıyor
Doktorun dediğini diyip gülüyor
Kızın doğacak sen hala cinsiyet mi soruyorsun isim düşün diyor:)))
İnsan alışıyor canım...
@Cesaaa canım biz 5 kardeşiz ilk 3 kız peşpeşe sonraki 2 tanesi erkek rabbim sanada 3 kızdan sonra nasip eder.Oğlum diye bağrına basarsın inşallah....
Çok ara vermeden
@Birbilsem1132 le biz inşallah beraber diyet yum takibi yapacağız.Sende bize katlırsın elimizden geleni yaparız.Gerisi rabbime kalmış artık inşallah nasip olur bizede...
Gynoxu bilouorum ama esas amaci temizlik oldugu icin hamilelige katkisi olur mu bilmiyorum canim.preseedin amaci hamileligi kolaylastirmak,spermlerin zarar gormeden yumurtaya tasinmasi icin kullaniliyor.arastirmaya devam efiyorum gelecek ay alip kullanirim belki,tecrube edersem payladirim canimYok canim gynox jel diye bir şey ph si 9 temuzlik losyonu vajen icin
Yok canım ilk bakılan beta hcg mi diyorsun o tamamen erken döllenme yadagec döllenme ye göre değişiyor.2 li test için öyle birşey var ama bana yine gerçekçi gelmiyor çünkü 2 li test en erken 11 en geç 14.haftada yapılabilir.onda da şöyle duyum herkesin aynı zamanda yapilmiyorki bir karşılaştırma yapılsın kiminin doktor 11.haftada istiyor kiminin 13.te gebelikte 1 hafta bile çok fark ediyor yani sonuc olarak tamamen dollenmeyle alakalı beta hcgElifemm- canım ne sorcam sana. Bu beta hcg şer varsa acaba erkek olunca daha mı cok çıkıyor erkek doğuran bu kaç arkadasım ogrendıklerınde 2000 üstü dıyordu benim kızım 1400 lerdeydı mesela. Atıyorum 2 günlük bi gecıkmeyle olan beta hcg
Amin canım inşallahRabbim razi olsun cnm. Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aminn diyenlere çift oglan versin inşallah
Anladım canımmgulsah-34 diğer mesajının duzetmesi bitmiş kısacası şöyle yaziyim Canım kimisi adet biter bitmez hamile kaliyor onlarınki yüksek çıkar kimisi adete yakın hamile kalıyor mesela geç döllenmiş oluyor beta bçg düşük çıkar ozamanda
Ya o da spermleri öldürürmü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?