- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.441
Esim istiyo ben istemiyorum 3. yu bile zorla yaptim
canim benim ikinci 6 buyuk 9 ben 28 yasindayim
Inşallah canim rabbim nasip ederse olur
Inşallah canim bende cok cocuklu bi aile olucam heralde kizlar tmm sira oglanlarda
3 tane kız çocuğuna hamile kalmış biri olarak bazı şeyleri paylaşmak istedim (1 tanesini kaybettim). Bu sayfaları okuduğumda aslında benim 3 ününde cinsiyetinin erkek olması gerekiyormuş dedim. Üçündede yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım. Şu anda yine hamileyim yaklaşık 1 yıldır takvimle takip ediyordum fakat hamilelik olmayınca yumurtlama kiti kullandım ve anladım ki benim yumurtlama tarihim değişmiş ve adetten sonra 2-3 gün içinde olup çatlayıp gidiyormuş. Bunda da aynı şekilde yumurtlama gününde hamile kalmış oldum şimdi 7 haftalık. Özellikle erkek olsun diye planladığım bişey değildi . Tabi diğerlerinde çatlama olduğu günmüydü bilemem en somut olanı bu olacak.Birçok kişide tutmadığını biliyorum ama bende sadece tutan çin takvimi oldu. bunda da çin takvimine göre kız gösteriyor. Merakla bekliyorum bende
Amin inşallah cnm.Ayy Amin ınş canım benim inşallah hep birlikte birbirimize müjdeli haberler verelim rabbimin izniyle . Bide benim normalde bat 11 kasım ama yumurtlama geç oldu diye 13 kasıma kayıyor.
Sperm zaten yuksek bir ph ya sahiptir kişiden kişiye değişmez spermin phsi 8-9 arasi oluyor.Kızlar ben sperm tahlili yaptırdığımda eşimin ph ı 8 çıktı acaba 8 den düşük oldugunda da yumurtlama gunu olsa bile kiz olma olasılığımı yüksek oluyor Y sperm ondan çabuk ölüyor olabilirmi bu bir tahmin tabiki sizce olabilirmi sonuçta spermin bulunduğu ortamında ph ı yüksek olmalı
Oldu inşallah canim. Iliski öncesi şu gynox bazik vajinal duştan azda olsa kullandim çok derin yapmadim hafif yüzeysel. KizGecemavisim naptin canım deneme oldu mu hayirlisiyla
Erkegin semeninin ph i 7.2 den daha dusuk olmuyor zaten.onemli olan spermin yumurtaya varana kadar bulundugu ortamda yasayabilmesi,onu da kadinin yumurta beyazi seklindeki akintisi sagliyor.erkek bebek icin bu akinti be kadar coksa o kadar iyi.kuru olmak kiz bebek icin iyi.Kızlar ben sperm tahlili yaptırdığımda eşimin ph ı 8 çıktı acaba 8 den düşük oldugunda da yumurtlama gunu olsa bile kiz olma olasılığımı yüksek oluyor Y sperm ondan çabuk ölüyor olabilirmi bu bir tahmin tabiki sizce olabilirmi sonuçta spermin bulunduğu ortamında ph ı yüksek olmalı
Canim ben birkac gun once paylastim,beslenme ve takviyeler,gecmis postlarima bakabilirsin.yalniz ben bilinen klasik diyete gore daha farkli dusunuyorum,daha farkli rejim uyguluyorum.klasik kalsiyum= kiz,potasyum=erkek görüşüne katilmiyorum.sen katiliyorsan o yonde bilgiler de bulabilirsin nette.ben metabolizma hizi ,vucutta vitamin-mineral eksiklikleri bulunmamasi,kan sekerinin dusuk olmamasi,ureme hormonlarının yeterli salgilanmasi gibi faktorlerin cinsiyet uzerinde etkili oldugunu dusunuyorum.vucudun genel sagligi ve dogurganligi arttiran hersey erkek bebek icin iyi bence.eslerin de dengeli bir sekilde iyi beslenmeleri sart,protein agirlikli,vitamin mineral destegi ozellkile e vitamini ve cinko destegi alabilirler.erkek asidik beslense bile spermin icinde bulundugu semen sivisi alkalidir,hicbir zaman asidik degerlere dusmez.umarim yardimci olabildim:)Kizlar ben cok aradim ama bulamadim baba adayi nasil beslenmesi gerekiyor bilen var mi? Alkali diyetine gore et vucudu asidik yapiyor ama bazi yerlerde de protein icin et tuketilmeli diyor. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Rabbimin izniyle oğluna hamile kalirsin ınş.Oldu inşallah canim. Iliski öncesi şu gynox bazik vajinal duştan azda olsa kullandim çok derin yapmadim hafif yüzeysel. Kizsblkal kanima girdin iyimi yaptim kötümü yaptim bilmiyorum phsi yüksek olduğu için spermi etkilermi diş gebelik yaparmi iyice paronoyaya bağladim. Sağima yattim iliski sonrasi. Takdiri iLahi sabirla 15 günün gecmesini beklicem artik.
Teşekkür ederim. Cinsiyet belli olunca mutlaka yazarım. Aslında sunun için paylaştım tabiki kimsenin şüphesi yok biliyorum ama panik yapmayın yormayin kendinizi Cinsiyeti onceden belirlemek mudahele etmek imkansiz. Ancak bu islerin dua ile olacagina inaniyorum. Ama iste ozellikle toplum baskisi malesef insanlari yoruyor.Bebegin hayirli uvurlu olsun canim benim insallah saglik ve bollukla gelsin
Bizi haberdar et cinsiyeti belli olunca kizlarin varmis dwgisikli tattirsin rabbim
Teşekkür ederim. Cinsiyet belli olunca mutlaka yazarım. Aslında sunun için paylaştım tabiki kimsenin şüphesi yok biliyorum ama panik yapmayın yormayin kendinizi Cinsiyeti onceden belirlemek mudahele etmek imkansiz. Ancak bu islerin dua ile olacagina inaniyorum. Ama iste ozellikle toplum baskisi malesef insanlari yoruyor.
Hamilelerde ve kendimde gizlemledigim bir şey daha eğer bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz bayanlar sevinirim. Hamileliğin ilk aylarında göğüslerde büyüme dolgunluk oluyorsa kız ama göğüslerden önce göbekte bir farklılık oluyorsa erkek çok kişide gözlemledim sadece bir kişide yanıldım. Bakalım sizler ne diyeceksiniz
Oldu inşallah canim. Iliski öncesi şu gynox bazik vajinal duştan azda olsa kullandim çok derin yapmadim hafif yüzeysel. Kizsblkal kanima girdin iyimi yaptim kötümü yaptim bilmiyorum phsi yüksek olduğu için spermi etkilermi diş gebelik yaparmi iyice paronoyaya bağladim. Sağima yattim iliski sonrasi. Takdiri iLahi sabirla 15 günün gecmesini beklicem artik.
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah cnm biz de sabırla bekliyoruz. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.Oldu inşallah canim. Iliski öncesi şu gynox bazik vajinal duştan azda olsa kullandim çok derin yapmadim hafif yüzeysel. Kizsblkal kanima girdin iyimi yaptim kötümü yaptim bilmiyorum phsi yüksek olduğu için spermi etkilermi diş gebelik yaparmi iyice paronoyaya bağladim. Sağima yattim iliski sonrasi. Takdiri iLahi sabirla 15 günün gecmesini beklicem artik.
Canim rabbim inşallah hayırlı, sağlıklı, Salih bir oğul nasip eder. Sen elinden geleni yaptın. Şimdi artık bol dua zamanı. Okuyabilirsen yusuf suresi de oku cinsiyet belli olana kadar.Oldu inşallah canim. Iliski öncesi şu gynox bazik vajinal duştan azda olsa kullandim çok derin yapmadim hafif yüzeysel. Kizsblkal kanima girdin iyimi yaptim kötümü yaptim bilmiyorum phsi yüksek olduğu için spermi etkilermi diş gebelik yaparmi iyice paronoyaya bağladim. Sağima yattim iliski sonrasi. Takdiri iLahi sabirla 15 günün gecmesini beklicem artik.
birlikte inşallah amiin.Rabbimin izniyle oğluna hamile kalirsin ınş.
Allah razi olsun canim. Tüm işlerimiz Allah in nasib etmesi ile oluyor. Biz nankör kullar bir dileğimiz olunca seccade aklımıza geliyor. 5 vakit Rabbimiz namazi emretmişken.. Allahim hakkiyla tövbeyi huşuyla 5 vakit namaz kilmayi nasip etsin. Merhametine sigindik Ya Rabb...Haydi canim allahim rast getire bos gecicen nolucak 1 ay daha takip stress cok iyi yapmissin bak onu 3 kisi kullanan duydum ozellikle erkek bebek olsun diye ve olmus bu denenmis bi sey yani aklina kotu sryleri getirme her gun muhammet suresi okumaya basla seccadeye yapis simdi artik isin allaha kaldi rabbim gonlunce buyutecegin saglikli erkek ewlat versin cok sewindim hayirli olur insallah
Inşallah canimm amin Rabbim razi olsun. Allahim seninde yardimcin olsun cok kolay saglikla gelsin bebişCanim rabbim inşallah hayırlı, sağlıklı, Salih bir oğul nasip eder. Sen elinden geleni yaptın. Şimdi artık bol dua zamanı. Okuyabilirsen yusuf suresi de oku cinsiyet belli olana kadar.
Insallah canim Rabbim razi olsun. En hayirli zamanda nasip olsun sanada arkadaşımRabbim gönlündekini nasip etsin inşallah cnm biz de sabırla bekliyoruz. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?