Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Sor canım içinde kalmasın ben sordum ağzımın payını aldın.Doktor kızım doğacak sen hala cinsiyet soruyorsun dedi :))) iyiki sordum anca ikna oldum sanki bu sefer bacak arasının kız olduğunu bende gördüm.Ama inşallah yanılmıştır diyorum hala :)

Amiiinnn Amin Amin

Kız ben kaç sefer gördüm bacak.arasi boş ben hala inanamıyorum:) gerçi 4 boyutlu da falan görünce cinsiyet fikri uçuyor ama sonra yine aynı. Ben yine de sorayım bugün :)

Benim komşum bigün oturmaya geldi dedi ki" biliyor musun 5 gün önce test yaptım hamileyim göğüsler hemen siser mi ya dedi 2 gündür göğüslerimde dolgunluk var dedi.olabilir dedim su an 37 haftalık 3 haftası kaldı hayırlısıyla kızını alicak kucağına.

Sağlıklı olsun da. Ama tabii bir kızım olsa herhalde ben de ikincisini oğlan isterdim. Ama canım ilişki tarihinin cinsiyete etki edeceğini sanmam. Çünkü eşinin sperminin taşıdığı kromozomla alakalı. Ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ya. Bir araştırmaya göre tatlı yemek y kromozomunu arttırıyormuş. Ama bayanın mı erkeğin mi tatlı yemesi gerektiğini bilmiyorum. Bir tanıdığım erkek istedikleri zaman tatlı diyetine giriyor. Hep tatlı yiyor. Hep oğlan çocukları oldu.

Dogru diyorsun canim allah yolundan ayrilmadan tum islerimiz rast gitsin insallah raabbim gonlunce wersin

Cok istedigimiz seyle sinaniyoruz orasi gercek canim benim

Gerçekten öyle bir şeyi çok isteyince o imtihanin oluveriyor. Rabbim doğru yoldan ayırmasin. Tevekkül etmek lazim

İnşallah rabbim bize nasip eder ya bazen hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum Çok üzülüyorum.3 de kız olursa ne yaparım diye kendimi düşünmekten alamıyorum günah biliyorum ama elimde değil

Tatlıyla ilgilide olduğunu sanmam çünkü abim inanılmaz tatlı yer ve 3 tane kızı var onunda. Ama şuna inanıyorum genelde farklı cinsiyette bebek doğuran çok az bakıyorum etrafıma ilk çocukları neyse 2. de o oluyor. Hayatımızda hep herşeyi aynı yaptığımız için böyle oluyor olabilir. 1 sene önce şehir değiştirdik hayatımızdaki birçok alışkanlık değişti. eğer bu hamileliğimde cinsiyet farklı olursa kendi tezimi kendim doğrulayacağım :)

Demek ki kızlar gebelıkte kız tutturmak daha kolay hepımızın kızları var. Oglus ıcın çabalıyoruz. Bana bu da kız gibi gelıyor ya tabi sağlıklı olsun da ama Nisa'n ıstıyorum işte nefis ya. Yarın ikili testım var ınsallah temızlık çıkar

Canım daha belli olmadan niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki
Yarın israr et doktora 12 haftalık belli oluyor iyi bir doktorda yanılma da olmuyor canım ben ikisinide 11 haftalık öğrendim.

İnşallah rabbim bize nasip eder ya bazen hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorum Çok üzülüyorum.3 de kız olursa ne yaparım diye kendimi düşünmekten alamıyorum günah biliyorum ama elimde değil
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.ayni düşünceler bende de oluyor. Hangi duayı duysam hemen başlıyorum okumaya.rabbim ol derse olur inşallah bızım De olacak canım. Adagim bile var oğlum olursa

benim eşimin tatlı ile yakından uzaktan alakası yoktur

ama ben aşırı düşkündüm tatlıya şimdi de öyle

oğlumuz olacak inşallah :)

Canım daha belli olmadan niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki
Yarın israr et doktora 12 haftalık belli oluyor iyi bir doktorda yanılma da olmuyor canım ben ikisinide 11 haftalık öğrendim.
Testi bana yakın olan farklı bir hastanede yapıcam canım ama öncesinde muayene de olmam gerekir sanırım. Insallah söyler de müjde veririm size canımm

benim eşimin tatlı ile yakından uzaktan alakası yoktur

ama ben aşırı düşkündüm tatlıya şimdi de öyle

oğlumuz olacak inşallah :)
Aaa yesacım seni birikim topıgınden hatırladım. O zamanlar gebelık ıcın ugrasıyordun demek hamıleyım hatta oğlusun olcak. Masallah canım benım darısıbızımde basımıza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…