- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.461
Kızlar bugün kontrolüm var. Yüzümü kizartip bir daha sorsam diyorum kız değil mi diye :) nerdeyse doguracam hala bi umut besliyorum. Elimde değil erkek hissediyorum yaa. Bide hep anneler doğru hisseder derler. Çok isteyince mi böyle oluyor anlamadim
Amin inşallah cnm Allah senden de razı olsun arkadaşımInsallah canim Rabbim razi olsun. En hayirli zamanda nasip olsun sanada arkadaşım
Amiiinnn Amin AminAllah razi olsun canim. Tüm işlerimiz Allah in nasib etmesi ile oluyor. Biz nankör kullar bir dileğimiz olunca seccade aklımıza geliyor. 5 vakit Rabbimiz namazi emretmişken.. Allahim hakkiyla tövbeyi huşuyla 5 vakit namaz kilmayi nasip etsin. Merhametine sigindik Ya Rabb...
Kız ben kaç sefer gördüm bacak.arasi boş ben hala inanamıyorum:) gerçi 4 boyutlu da falan görünce cinsiyet fikri uçuyor ama sonra yine aynı. Ben yine de sorayım bugün :)Sor canım içinde kalmasın ben sordum ağzımın payını aldın.Doktor kızım doğacak sen hala cinsiyet soruyorsun dedi :))) iyiki sordum anca ikna oldum sanki bu sefer bacak arasının kız olduğunu bende gördüm.Ama inşallah yanılmıştır diyorum hala :)
Benim komşum bigün oturmaya geldi dedi ki" biliyor musun 5 gün önce test yaptım hamileyim göğüsler hemen siser mi ya dedi 2 gündür göğüslerimde dolgunluk var dedi.olabilir dedim su an 37 haftalık 3 haftası kaldı hayırlısıyla kızını alicak kucağına.Teşekkür ederim. Cinsiyet belli olunca mutlaka yazarım. Aslında sunun için paylaştım tabiki kimsenin şüphesi yok biliyorum ama panik yapmayın yormayin kendinizi Cinsiyeti onceden belirlemek mudahele etmek imkansiz. Ancak bu islerin dua ile olacagina inaniyorum. Ama iste ozellikle toplum baskisi malesef insanlari yoruyor.
Hamilelerde ve kendimde gizlemledigim bir şey daha eğer bu konuda bilgilerinizi paylasirsaniz bayanlar sevinirim. Hamileliğin ilk aylarında göğüslerde büyüme dolgunluk oluyorsa kız ama göğüslerden önce göbekte bir farklılık oluyorsa erkek çok kişide gözlemledim sadece bir kişide yanıldım. Bakalım sizler ne diyeceksiniz
Allah razi olsun canim. Tüm işlerimiz Allah in nasib etmesi ile oluyor. Biz nankör kullar bir dileğimiz olunca seccade aklımıza geliyor. 5 vakit Rabbimiz namazi emretmişken.. Allahim hakkiyla tövbeyi huşuyla 5 vakit namaz kilmayi nasip etsin. Merhametine sigindik Ya Rabb...
Kızlar bugün kontrolüm var. Yüzümü kizartip bir daha sorsam diyorum kız değil mi diye :) nerdeyse doguracam hala bi umut besliyorum. Elimde değil erkek hissediyorum yaa. Bide hep anneler doğru hisseder derler. Çok isteyince mi böyle oluyor anlamadim
Gerçekten öyle bir şeyi çok isteyince o imtihanin oluveriyor. Rabbim doğru yoldan ayırmasin. Tevekkül etmek lazimCok istedigimiz seyle sinaniyoruz orasi gercek canim benim
Gerçekten öyle bir şeyi çok isteyince o imtihanin oluveriyor. Rabbim doğru yoldan ayırmasin. Tevekkül etmek lazim
Tatlıyla ilgilide olduğunu sanmam çünkü abim inanılmaz tatlı yer ve 3 tane kızı var onunda. Ama şuna inanıyorum genelde farklı cinsiyette bebek doğuran çok az bakıyorum etrafıma ilk çocukları neyse 2. de o oluyor. Hayatımızda hep herşeyi aynı yaptığımız için böyle oluyor olabilir. 1 sene önce şehir değiştirdik hayatımızdaki birçok alışkanlık değişti. eğer bu hamileliğimde cinsiyet farklı olursa kendi tezimi kendim doğrulayacağım :)Sağlıklı olsun da. Ama tabii bir kızım olsa herhalde ben de ikincisini oğlan isterdim. Ama canım ilişki tarihinin cinsiyete etki edeceğini sanmam. Çünkü eşinin sperminin taşıdığı kromozomla alakalı. Ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ya. Bir araştırmaya göre tatlı yemek y kromozomunu arttırıyormuş. Ama bayanın mı erkeğin mi tatlı yemesi gerektiğini bilmiyorum. Bir tanıdığım erkek istedikleri zaman tatlı diyetine giriyor. Hep tatlı yiyor. Hep oğlan çocukları oldu.
Demek ki kızlar gebelıkte kız tutturmak daha kolay hepımızın kızları var. Oglus ıcın çabalıyoruz. Bana bu da kız gibi gelıyor yatabi sağlıklı olsun da ama Nisa'n ıstıyorum işte nefis ya. Yarın ikili testım var ınsallah temızlık çıkar
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.ayni düşünceler bende de oluyor. Hangi duayı duysam hemen başlıyorum okumaya.rabbim ol derse olur inşallah bızım De olacak canım. Adagim bile var oğlum olursaİnşallah rabbim bize nasip eder ya bazen hiç oğlum olmayacak gibi hissediyorumÇok üzülüyorum.3 de kız olursa ne yaparım diye kendimi düşünmekten alamıyorum günah biliyorum ama elimde değil
Sağlıklı olsun da. Ama tabii bir kızım olsa herhalde ben de ikincisini oğlan isterdim. Ama canım ilişki tarihinin cinsiyete etki edeceğini sanmam. Çünkü eşinin sperminin taşıdığı kromozomla alakalı. Ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ya. Bir araştırmaya göre tatlı yemek y kromozomunu arttırıyormuş. Ama bayanın mı erkeğin mi tatlı yemesi gerektiğini bilmiyorum. Bir tanıdığım erkek istedikleri zaman tatlı diyetine giriyor. Hep tatlı yiyor. Hep oğlan çocukları oldu.
Testi bana yakın olan farklı bir hastanede yapıcam canım ama öncesinde muayene de olmam gerekir sanırım. Insallah söyler de müjde veririm size canımmCanım daha belli olmadan niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki
Yarın israr et doktora 12 haftalık belli oluyor iyi bir doktorda yanılma da olmuyor canım ben ikisinide 11 haftalık öğrendim.
Yesa canım gebeligi öğrendikten sonra sabah idrarlarin açık renk miydi senin de.benim eşimin tatlı ile yakından uzaktan alakası yoktur
ama ben aşırı düşkündüm tatlıya şimdi de öyle
oğlumuz olacak inşallah :)
Yesa canım gebeligi öğrendikten sonra sabah idrarlarin açık renk miydi senin de.benim eşimin tatlı ile yakından uzaktan alakası yoktur
Aaa yesacım seni birikim topıgınden hatırladım. O zamanlar gebelık ıcın ugrasıyordun demek hamıleyım hatta oğlusun olcak. Masallah canım benım darısıbızımde basımıza insallahbenim eşimin tatlı ile yakından uzaktan alakası yoktur
Elif canım benım hala açık bılıyor musun. Beyaz sarı arası böyleYesa canım gebeligi öğrendikten sonra sabah idrarlarin açık renk miydi senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?