Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Maya takvimine nereden nasıl bakılıyor

Tesekkur ederim canim, o zaman bir de cinko takviyesi ile multivitamin eklemek lazim diyete.

Aaa yesacım seni birikim topıgınden hatırladım. O zamanlar gebelık ıcın ugrasıyordun demek hamıleyım hatta oğlusun olcak. Masallah canım benım darısıbızımde basımıza insallah

aynen canım Allah izin verirse bir oğlumuz olacak:)

Amin canımmmmm inşallah inşallah hayırlısıyla :)

Pekı göğüs uçların

koyulaştı ve hassasiyet vardı canım

ama benim belirtiler erken başlamadı

8 9 dan sonra anca başladı

bu arada ilk 12 hafta tatlı yiyemedim tiksindim

nar ekşili kısır patates elma falan

ama sonra tekrardan tatıyla düşkünlüğüm başladı :)

Canim umidini kirmak istemem ama ben de kizima hamileyken hep erkek istemistim kiz oldugunu ogrendigimde bile icimde hep bir umut vardi sanki erkek doguracakmisim gibi hatta doktor yanilmistir ben erkek hissediyorum deyip hastane cikisini bile beyaz sari felan almistim sonra minnos bir kizim oldu:) yani Allahtan umit kesilmez tabi ama bence biz cok istedigimiz icin oyle hissediyoruz. Yine de bakarsin dogumda kucagina oglani veriverirler belli mi olur :) Hakkinda en hayirlisi olsun gonlunden gecen kucagina gelsin insallah.

Ayy canım ağzından bal damlıyor :) sağolasın güzel Dualarin için. Allah tan ümit kesilmez. Hayirlisiyla gelsin insallah

Elifemm- canim sen sonraki iliskilerinde korunuyormusun tekrar deneme yaptinmi. Bugunde deneme olsami acaba
Canım ben ilişkinin olduğu sabah öğleden sonra doktora gittim çatlamış dedi gece ilişki olduğunu söyledim bugün ara ver yarın yine birliktelik olsun yoksa bebek tutma şansın az olur dedi doktor ama ben korundum zaten 24 saati dolmuş olucakti yumurtanin

Kizlar bisey sorcam ya. Sanki yumurta aki gibi akinti gördüm ben sabah. Yumurta dün catladi eminim. Sperm kalintilari olabilirmi acaba
Sperm kalıntılarıdır cnm erkek bebekte tek ilişki öneriliyor. Diğerleri korunmalı olsun bence ama yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…