- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.481
Maya takvimine nereden nasıl bakılıyorKızlar iyi akşamlar. Bende bi bakinayim dedim takvimlere falan çin takvimi rus takvimi bende hiç tutmuyo ama maya takvimide varmış tuttu bende sizde bu deneyin bakalım belki doğruluk payı çıkar . maya takvine gorede 2. Erkek bebek gösteriyor insan ışte bu umitlenmiyo değil . sizdede doğrucikcakmi
Canim ben birkac gun once paylastim,beslenme ve takviyeler,gecmis postlarima bakabilirsin.yalniz ben bilinen klasik diyete gore daha farkli dusunuyorum,daha farkli rejim uyguluyorum.klasik kalsiyum= kiz,potasyum=erkek görüşüne katilmiyorum.sen katiliyorsan o yonde bilgiler de bulabilirsin nette.ben metabolizma hizi ,vucutta vitamin-mineral eksiklikleri bulunmamasi,kan sekerinin dusuk olmamasi,ureme hormonlarının yeterli salgilanmasi gibi faktorlerin cinsiyet uzerinde etkili oldugunu dusunuyorum.vucudun genel sagligi ve dogurganligi arttiran hersey erkek bebek icin iyi bence.eslerin de dengeli bir sekilde iyi beslenmeleri sart,protein agirlikli,vitamin mineral destegi ozellkile e vitamini ve cinko destegi alabilirler.erkek asidik beslense bile spermin icinde bulundugu semen sivisi alkalidir,hicbir zaman asidik degerlere dusmez.umarim yardimci olabildim:)
Yesa canım gebeligi öğrendikten sonra sabah idrarlarin açık renk miydi senin de.
Pekı göğüs uçlarınkoyuydu canım
hatta cinsiyet öğrenince buraya da yazdım idrar bende tutmadı diye :)
Aaa yesacım seni birikim topıgınden hatırladım. O zamanlar gebelık ıcın ugrasıyordun demek hamıleyım hatta oğlusun olcak. Masallah canım benım darısıbızımde basımıza insallah
İsme karar verdın mı canımaynen canım Allah izin verirse bir oğlumuz olacak:)
Amin canımmmmm inşallah inşallah hayırlısıyla :)
Pekı göğüs uçların
İsme karar verdın mı canım
Kızlar bugün kontrolüm var. Yüzümü kizartip bir daha sorsam diyorum kız değil mi diye :) nerdeyse doguracam hala bi umut besliyorum. Elimde değil erkek hissediyorum yaa. Bide hep anneler doğru hisseder derler. Çok isteyince mi böyle oluyor anlamadim
Oh masallah adıyla yaşasın küçük prensinşallah mete olacak canım :)
Oh masallah adıyla yaşasın küçük prenssoru bombardımanına tuttum yalnız senı sağol canım bılgıler ıcın
Canım erkek bebek belirtisiymis o hadi ınş müjdeli haberlerini duyarızElif canım benım hala açık bılıyor musun. Beyaz sarı arası böyle
Benim daha gebelik bile belli değil sabah ıdrarima bakıyorum koyu renk acaba mi diyordumkoyuydu canım
hatta cinsiyet öğrenince buraya da yazdım idrar bende tutmadı diye :)
Ay allahım gerçek mi ınsallah canımmm yaCanım erkek bebek belirtisiymis o hadi ınş müjdeli haberlerini duyarız
Ayy canım ağzından bal damlıyor :) sağolasın güzel Dualarin için. Allah tan ümit kesilmez. Hayirlisiyla gelsin insallahCanim umidini kirmak istemem ama ben de kizima hamileyken hep erkek istemistim kiz oldugunu ogrendigimde bile icimde hep bir umut vardi sanki erkek doguracakmisim gibi hatta doktor yanilmistir ben erkek hissediyorum deyip hastane cikisini bile beyaz sari felan almistim sonra minnos bir kizim oldu:) yani Allahtan umit kesilmez tabi ama bence biz cok istedigimiz icin oyle hissediyoruz. Yine de bakarsin dogumda kucagina oglani veriverirler belli mi olur :) Hakkinda en hayirlisi olsun gonlunden gecen kucagina gelsin insallah.
Canım ben ilişkinin olduğu sabah öğleden sonra doktora gittim çatlamış dedi gece ilişki olduğunu söyledim bugün ara ver yarın yine birliktelik olsun yoksa bebek tutma şansın az olur dedi doktor ama ben korundum zaten 24 saati dolmuş olucakti yumurtaninElifemm- canim sen sonraki iliskilerinde korunuyormusun tekrar deneme yaptinmi. Bugunde deneme olsami acaba
Sperm kalıntılarıdır cnm erkek bebekte tek ilişki öneriliyor. Diğerleri korunmalı olsun bence ama yine de sen bilirsin.Kizlar bisey sorcam ya. Sanki yumurta aki gibi akinti gördüm ben sabah. Yumurta dün catladi eminim. Sperm kalintilari olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?