Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bisey sorcam ya. Sanki yumurta aki gibi akinti gördüm ben sabah. Yumurta dün catladi eminim. Sperm kalintilari olabilirmi acaba
Canım benimde olmuştu öyle sabah lavaboya çıktim aynı şeffaf akıntı biraz geldi sonra akşamı artık kuru ya gittim

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmiş erken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin

Selam canlarım cumartesi sınavı atlattıktan sonra yanınızdayım inşallah.
Annem bana dedi ki kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalma sakat olur sizce bekleyeyim mi bende
Yani neden öyle bısey olsun ki ? Benım arkadasım da 1 2 ay sonrasında hamıle kaldı gayet sağlıklı. Ama sen doktoruna sor tabı

Canım Allah yardımcın olsun hıc stres yapma hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın mınıgıne

Selam canlarım cumartesi sınavı atlattıktan sonra yanınızdayım inşallah.
Annem bana dedi ki kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalma sakat olur sizce bekleyeyim mi bende
A.s canım rabbim kolaylık versin ınş.güzel geçer sınavın. Canım annen nerden biliyor böyle birşeyi Allah tan başkası bilemez ayrica da mantıklı değil.

Canim benim hic korkma allah yardim eder insallahbiraz pehriz gibi tuzu kesersen insallah metabolizman duzene girer rabbim seni ve bebegini korusun insallah

Kendini strese sokma herşey iyi olacak sağlıkla al bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…