- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.521
İnşallah canım bide Y spermini kaptiysak tamamdir
Ayy canım ya dikkat et bol sıvı tuket dinleniceksin bol bol tuzsuz diyet.Canım benim baş ağrıların olmuyor muydu.Rabbim seni ve bebeğini korusun çok riskli bir durum preeklemsi tablosuna girer sen doğum yapmak zorundasın.tansiyon ilacı basladi mi.kendini hiç yorma rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
teyze kızım hastanede çalışıyor o demiş bende bilemedim kiYani neden öyle bısey olsun ki ? Benım arkadasım da 1 2 ay sonrasında hamıle kaldı gayet sağlıklı. Ama sen doktoruna sor tabı
A.s canım rabbim kolaylık versin ınş.güzel geçer sınavın. Canım annen nerden biliyor böyle birşeyi Allah tan başkası bilemez ayrica da mantıklı değil.
Rabbim Şafi ismiyle sifa versin insallah canim dikkat et kendine dinlen süt iç su içKızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
Sen beni güldürdun Allahta seni güldürsün canım:) Cidden çok şaşırdım ya, çatlama günü hamile kalınca erkek bebek olma ihtimali yüksek diye biliyodum ben, yanlış mıymışYok bacim ben buranin erkege cabalayip nasil kiz bebegi olur madalyasini kazanan kadiniyim:))
Kizim olucak 2. Kizim ben de catlama olduktan sonra tek iliski ile kiz bebek yaptim :)
Erkektir inşallah ya
Canim banami sordun gynox baking soda danmi bahsediyosun.Elifemm- jel kullanmismiydi.
Sen beni güldürdun Allahta seni güldürsün canım:) Cidden çok şaşırdım ya, çatlama günü hamile kalınca erkek bebek olma ihtimali yüksek diye biliyodum ben, yanlış mıymış
Erkektir inşallah ya
Canim eczaneden aldim ben. Once sordum yoktu siparisle getirttiler 30 tl ydiAayy canim ewet msjlari karistirdim nerden almiatin??
Canim eczaneden aldim ben. Once sordum yoktu siparisle getirttiler 30 tl ydi
Hayırlısı olsun canım. 3. Çocukta oğlanı tuttur inşallah :)Allah bir canim su an kiz olduguna eminiz gibi
Hangi jeli canım ben kullanmadım jel filanElifemm- canim jeli nerden almistin? Bi arkadasimda almak istiyor hangi siteden guvenli aldiysan oraya yonlendiriym
Hangi jeli canım ben kullanmadım jel filanGecemavisim almisti
Amin canım.Allah razi olsun sanada nasip etzin saglikli katindan insallah
Burdaki cumle muhammet ummetine de nasip etsin
Amin canim inşallah vaktinden önce gelmesin deCanım Allah yardımcın olsun hıc stres yapma hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın mınıgıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?