Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy canım ya dikkat et bol sıvı tuket dinleniceksin bol bol tuzsuz diyet.Canım benim baş ağrıların olmuyor muydu.Rabbim seni ve bebeğini korusun çok riskli bir durum preeklemsi tablosuna girer sen doğum yapmak zorundasın.tansiyon ilacı basladi mi.kendini hiç yorma rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım benim ilk kızımda yaşamışım onu hiç anlamadım erken doğum oldu 4 hafta kadar 2.650 ge doğdu küvete bile almadılar sağlıklı oldu.sen öncelikle moralini yüksek tut ve doktor takiplerini sıklaşır Allahın izniyle sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah
Yani neden öyle bısey olsun ki ? Benım arkadasım da 1 2 ay sonrasında hamıle kaldı gayet sağlıklı. Ama sen doktoruna sor tabı
teyze kızım hastanede çalışıyor o demiş bende bilemedim ki
A.s canım rabbim kolaylık versin ınş.güzel geçer sınavın. Canım annen nerden biliyor böyle birşeyi Allah tan başkası bilemez ayrica da mantıklı değil.

İnşallah canım zaman geldi çattı aklım hem orda şuan yumurtlama zamanı akıntı falan var ama ağrı hiç yok stresten kilo bile verdim.Benim için büyük bir fırsat çok çalıştım bakalım Allah ne takdir edecek canım.inşallah senin de oğlun sıkıca tutunmuştur sana .

Rabbim Şafi ismiyle sifa versin insallah canim dikkat et kendine dinlen süt iç su iç

Yok bacim ben buranin erkege cabalayip nasil kiz bebegi olur madalyasini kazanan kadiniyim:))
Kizim olucak 2. Kizim ben de catlama olduktan sonra tek iliski ile kiz bebek yaptim :)
Sen beni güldürdun Allahta seni güldürsün canım:) Cidden çok şaşırdım ya, çatlama günü hamile kalınca erkek bebek olma ihtimali yüksek diye biliyodum ben, yanlış mıymış

Sen beni güldürdun Allahta seni güldürsün canım:) Cidden çok şaşırdım ya, çatlama günü hamile kalınca erkek bebek olma ihtimali yüksek diye biliyodum ben, yanlış mıymış

Tabiii hemde karbonatli vajinal dus yaparak :)) ben nasil basardiysam o %20 lik guruba girdim ve bir cok takvim erkek bebek gosteriyor ama bebegim kiz demekki rizki cok bol diyorum bana ugur getirir insallah
Allah hepimizin bu konuda yuzunu guldursun insallah

Kızlar birşeyi farkettim.Oğlumda ben yumurtlama gününden 2 gün sonra hamile kalmışım tesadüf olarak. O zamanlar yumurtlama günü falan hiç bilmiyordum. Bu kez de yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. Eğer hamileysem bakalım bu sefer nolcak nasip tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…