- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.541
Amin canim inşallah vaktinden önce gelmesin deCanım Allah yardımcın olsun hıc stres yapma hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın mınıgıne
Zaten tuzlu yemiyorum tansiyon problemi olduğu için. Çok iyiydim bebek büyüdükçe tansiyon çıktı. Inşallah dayanır 37 ye kadar. Suyu daha da azalirsa dogumu başlatacak Dr.Canim benim hic korkma allah yardim eder insallahbiraz pehriz gibi tuzu kesersen insallah metabolizman duzene girer rabbim seni ve bebegini korusun insallah
Amin Amin canim inşallah. Hepimize sağlıkla doğum nasip etsin rabbimKendini strese sokma herşey iyi olacak sağlıkla al bebeğini kucağına.
Zaten tansiyon hastasiyim ilaç kullanıyordum. Iyiydim bu zamana kadar. Bebek büyüdükçe tansiyon çıkmaya başlamıştı. Böyle olacağını hiç bilemedim. Suyu çok içerim tansiyon olduğu için tuzsuz yerim hiç anlamadım. Çok Üzgünüm doktor olumsuz konuştu hepAyy canım ya dikkat et bol sıvı tuket dinleniceksin bol bol tuzsuz diyet.Canım benim baş ağrıların olmuyor muydu.Rabbim seni ve bebeğini korusun çok riskli bir durum preeklemsi tablosuna girer sen doğum yapmak zorundasın.tansiyon ilacı basladi mi.kendini hiç yorma rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım Allah razi olsun. Bundan sonra yatacağım zatenRabbim Şafi ismiyle sifa versin insallah canim dikkat et kendine dinlen süt iç su iç
Insallah faydali olur canim,esim e vitamini kullanmaya başladı ve multivitamin multimineral kombinasyonu da kullanacakTesekkur ederim canim, o zaman bir de cinko takviyesi ile multivitamin eklemek lazim diyete.
Allah korusun canım çok riskli bir durum ikiniz içinde.su an tansiyonlarin kaç seviyede seyir ediyor idrar tahlili yapti mi protein kaçağı gozukuyormu.el ayaklarında ödem basladi mi.Canım dinlen bol bol ve takipte ol sürekli rabbim korusun ikinizide.Zaten tansiyon hastasiyim ilaç kullanıyordum. Iyiydim bu zamana kadar. Bebek büyüdükçe tansiyon çıkmaya başlamıştı. Böyle olacağını hiç bilemedim. Suyu çok içerim tansiyon olduğu için tuzsuz yerim hiç anlamadım. Çok Üzgünüm doktor olumsuz konuştu hep
Bende de catlamadan once yumurta beyazi gibi kaygan olan akinti yumurtlama gununden sonra kremsi beyaz oluyor,sonra da kuru oluyorum.sperm kalintisi olmasi da mumkun tabi.Kizlar bisey sorcam ya. Sanki yumurta aki gibi akinti gördüm ben sabah. Yumurta dün catladi eminim. Sperm kalintilari olabilirmi acaba
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
Acil sifalar diliyorum,kardesim de son 1 ayi karanlik odada gecirdi,normal dogumla ikisi de saglikli sekilde atlattilar cok sukur.hamilelik sonrasi herhangi bir sikayeti de olmadi.insallah sende saglikla kucagina alirsin,hamilelikte bircok farkli problemler yasanabiliyor ama atlatiliyor Allahin izniyle.Kızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
Insallah faydali olur canim,esim e vitamini kullanmaya başladı ve multivitamin multimineral kombinasyonu da kullanacak
Sağol canım Allah razi olsun. Tahliller çok kötü değil dedi. Ödem varAllah korusun canım çok riskli bir durum ikiniz içinde.su an tansiyonlarin kaç seviyede seyir ediyor idrar tahlili yapti mi protein kaçağı gozukuyormu.el ayaklarında ödem basladi mi.Canım dinlen bol bol ve takipte ol sürekli rabbim korusun ikinizide.
Inşallah bende hayirlisiyla atlatirim.hersey Allah tan. Imtihan oluyoruZ bi şekildeAcil sifalar diliyorum,kardesim de son 1 ayi karanlik odada gecirdi,normal dogumla ikisi de saglikli sekilde atlattilar cok sukur.hamilelik sonrasi herhangi bir sikayeti de olmadi.insallah sende saglikla kucagina alirsin,hamilelikte bircok farkli problemler yasanabiliyor ama atlatiliyor Allahin izniyle.
Inş canım rabbim korusun siziSağol canım Allah razi olsun. Tahliller çok kötü değil dedi. Ödem var
Tansiyon 15/9 falan.ilaci da artirdik inşallah düşer de rahatlarim
Cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Moralini yüksek tut üzülme lütfen. Rabbim şifa versin inşallah vaktinde doğar kuzucuk. Dikkat et kendine Rabbime emanet olun cnm.Sağol canım Allah razi olsun. Tahliller çok kötü değil dedi. Ödem var
Tansiyon 15/9 falan.ilaci da artirdik inşallah düşer de rahatlarim
Geçmiş olsun canım inşallah herşey normale döner de bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsınL Lilarengim1
Sağol canım inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız. Sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. Cinsiyet falan gözümde değil biliyor musun. Rabbim beni uyardı galiba
Ne güzel dua ettin Rabbim razi olsun iki cihanda güzellikler ihsan etsin canim amiiin. Hayirlisiyla inşAllahGecemavisim cnm inşallah hayırlısıyla oğluşuna hamile kalmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?