Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Allah yardımcın olsun hıc stres yapma hayırlısıyla sağlıkla kavuşacaksın mınıgıne
Amin canim inşallah vaktinden önce gelmesin de
Canim benim hic korkma allah yardim eder insallahbiraz pehriz gibi tuzu kesersen insallah metabolizman duzene girer rabbim seni ve bebegini korusun insallah
Zaten tuzlu yemiyorum tansiyon problemi olduğu için. Çok iyiydim bebek büyüdükçe tansiyon çıktı. Inşallah dayanır 37 ye kadar. Suyu daha da azalirsa dogumu başlatacak Dr.

Zaten tansiyon hastasiyim ilaç kullanıyordum. Iyiydim bu zamana kadar. Bebek büyüdükçe tansiyon çıkmaya başlamıştı. Böyle olacağını hiç bilemedim. Suyu çok içerim tansiyon olduğu için tuzsuz yerim hiç anlamadım. Çok Üzgünüm doktor olumsuz konuştu hep

Allah korusun canım çok riskli bir durum ikiniz içinde.su an tansiyonlarin kaç seviyede seyir ediyor idrar tahlili yapti mi protein kaçağı gozukuyormu.el ayaklarında ödem basladi mi.Canım dinlen bol bol ve takipte ol sürekli rabbim korusun ikinizide.

Kizlar bisey sorcam ya. Sanki yumurta aki gibi akinti gördüm ben sabah. Yumurta dün catladi eminim. Sperm kalintilari olabilirmi acaba
Bende de catlamadan once yumurta beyazi gibi kaygan olan akinti yumurtlama gununden sonra kremsi beyaz oluyor,sonra da kuru oluyorum.sperm kalintisi olmasi da mumkun tabi.

Canım bozma moralini kendine dikkat et lütfen bebeğine bişey olmayacak allahın izniyle sağ-salim kucağına alacaksın inşallah beslenme ne dikkat et doktorun tavsiyelerde bulunmuştur mutlaka onlara uymaya çalış Allah yardımcın olsun arkadaşım

Acil sifalar diliyorum,kardesim de son 1 ayi karanlik odada gecirdi,normal dogumla ikisi de saglikli sekilde atlattilar cok sukur.hamilelik sonrasi herhangi bir sikayeti de olmadi.insallah sende saglikla kucagina alirsin,hamilelikte bircok farkli problemler yasanabiliyor ama atlatiliyor Allahin izniyle.

Sağol canım Allah razi olsun. Tahliller çok kötü değil dedi. Ödem var
Tansiyon 15/9 falan.ilaci da artirdik inşallah düşer de rahatlarim

Inşallah bende hayirlisiyla atlatirim.hersey Allah tan. Imtihan oluyoruZ bi şekilde

Sağol canım Allah razi olsun. Tahliller çok kötü değil dedi. Ödem var
Tansiyon 15/9 falan.ilaci da artirdik inşallah düşer de rahatlarim
Cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Moralini yüksek tut üzülme lütfen. Rabbim şifa versin inşallah vaktinde doğar kuzucuk. Dikkat et kendine Rabbime emanet olun cnm.

L Lilarengim1
Sağol canım inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız. Sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. Cinsiyet falan gözümde değil biliyor musun. Rabbim beni uyardı galiba
Geçmiş olsun canım inşallah herşey normale döner de bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…