- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.561
Evet canim.vitamin takviyesine bakamadim bi turlu firsat olmadi.yuksek sperm sayisi erkek bebek icin iyi oldugundan testosteronu neler arttirabilir birde ona bakmak lazim tabi:))Multivitamine karar verebildin mi canım?e vitamini +q10 mu kullanıyor şimdilik
Insallah,en kisa zamanda atlatman bebegini sagliklakucagina alman dilegi ileInşallah bende hayirlisiyla atlatirim.hersey Allah tan. Imtihan oluyoruZ bi şekilde
Insallah hayirlisi ile canim,tahminen catlamadan kac saat sonra oldu iliski?hala kaygan,parmaklarin arasinda sunen akintin var miydi?cunku erkek bebek icin en uygun zaman bu akintinin en bol oldugu zaman,insallah mujdeli haberini aliriz:))Ne güzel dua ettin Rabbim razi olsun iki cihanda güzellikler ihsan etsin canim amiiin. Hayirlisiyla inşAllah
Yanlis hatirlamiyorsam hamilelik beklentiniz var degill mi?sattan ve Iliskiden sonra kacinci gun acaba?bedeninizin hamilelige bu kadar erken tepki vermesi pek olasi degil,genelde 4 haftaliktan once hissedilmiyor,belki psikolojik de olabilir.?yani ruhen hassaslastiysaniz,ki hamileyseniz hamilelik boyunca hassas oluyir insan,veya derin dusunmekten dolayi stres altinda iseniz,bedeniniz buna tepki veriyor olabilir de.Gece 2 oldu nerdeyse ama hala kuscak gibiyim midemin bulantısı geçmedi bir türlü
Ne munasebet,biraz once yazdim mesajiniza gorunce,bu msjnizi görmemiştim.oyle dusunmeyin,eminim buradaki herkes elden geldigince cevap yazmaya calisiyordur,sahsen tum msjlara cevap veremiyorum veya yorum yazamiyorum vakit olmuyor veya bilgim olmayan konularda yorum yapamam elbette,bu herkes icin gecerlidir heralde.yani kimseyi savunmak filan da degil ama oyle dusunmeyin burada yaabildigimiz kadar birbirimize yardimci olamaya calisiyoruz,ortak amacimiz bu.Birbirlerine çok yakın olanlar, birbirlerine yorum yazıyorlar. Ama diğerlerinin mesajları pek önemsenmiyor görmezlikten geliniyor. Bu çok üzücü. Hepimiz aynı amaç için burdayız oysaki. Gruplaşmamak lazım. Bugün bu mide bulantisiyla o kadar ihtiyacım vardı ki konuşmaya kısmet değilmiş, kendimi çok yalnız hissettim. Iste adım bu yüzden "Yokgibiyim" yokgibiyim çünkü görülmüyorum duyulmuyorum,umursanmıyorum alıştım artık. Neyse herkese iyi geceler arkadaşlar.
Böyle düşünmene çok üzüldüm. Bir gruplaşma yok düşündüğün gibi değil. Belki bu konuda pek bilgimiz olmadığı için yazmamışızdır.Birbirlerine çok yakın olanlar, birbirlerine yorum yazıyorlar. Ama diğerlerinin mesajları pek önemsenmiyor görmezlikten geliniyor. Bu çok üzücü. Hepimiz aynı amaç için burdayız oysaki. Gruplaşmamak lazım. Bugün bu mide bulantisiyla o kadar ihtiyacım vardı ki konuşmaya kısmet değilmiş, kendimi çok yalnız hissettim. Iste adım bu yüzden "Yokgibiyim" yokgibiyim çünkü görülmüyorum duyulmuyorum,umursanmıyorum alıştım artık. Neyse herkese iyi geceler arkadaşlar.
@Birbilsem1132 canim çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun
Gecemavisim inşallah sagliklica oglun tutunmustur
sblkal al canim bu hafta ayrintiliya gitcektin ne oldu ben sabah gitcem inşallah rabbim bi mucize gonderirde oglus haberiyle doneriz su ara daha fazla istemeye basladim dualar ettim rabbim insallah bosa cikarmaz hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip eder hepimize
Gecmis olsun canim. Böyle düşünme hepimizin telaşlari cocuklari işleri var seninde öyle. Girip cikmam bir oluyor benim gece hic giremedim Cvp yazmadiğim her okuduğum msja eger duaya ihtiyac varsa yazmasamda duami ediyorum. Gruplaşma yok ama. cogu arkadaşimiz yeni zaten. Insallah gönlündekini alirsin kucagina beklemek cok zor bulantin nasil oldu.Birbirlerine çok yakın olanlar, birbirlerine yorum yazıyorlar. Ama diğerlerinin mesajları pek önemsenmiyor görmezlikten geliniyor. Bu çok üzücü. Hepimiz aynı amaç için burdayız oysaki. Gruplaşmamak lazım. Bugün bu mide bulantisiyla o kadar ihtiyacım vardı ki konuşmaya kısmet değilmiş, kendimi çok yalnız hissettim. Iste adım bu yüzden "Yokgibiyim" yokgibiyim çünkü görülmüyorum duyulmuyorum,umursanmıyorum alıştım artık. Neyse herkese iyi geceler arkadaşlar.
Canim ben catladigini 8-9 gibi hissettim ve 10 gibi dediğin akinti geldi ve benden 3 aydir bu akinti gelmiyordu. Malesef eşim işteydi işimiz geceye kaldi e bide diriliş ertugrul günüydü mecbur 12yi buldu. Akintim cok yoktu ilişki öncesi ama kuruda değildim. Yani benim iş 16-17 saat sonra oldu. Rabbim rast getirsin seninde işini ben aslinda eylülde deneyecektim sirf kuruyum diye yapmadim. Ekimde yumurtami yakalayamadim 4 gün once catlamiş normal tarihten. Kasimda oldu bakalim hersey nasip bekleyecez canım Rabbim muradimizi kaderimiz eylesin. AminInsallah hayirlisi ile canim,tahminen catlamadan kac saat sonra oldu iliski?hala kaygan,parmaklarin arasinda sunen akintin var miydi?cunku erkek bebek icin en uygun zaman bu akintinin en bol oldugu zaman,insallah mujdeli haberini aliriz:))
Inşallah canim Rabbim sagliklariyla imtihan etmesin. Allah razi olsun duan için inşallah dikkat et kendine. Doktordan sonra yaz bize.@Birbilsem1132 canim çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun
Gecemavisim inşallah sagliklica oglun tutunmustur
sblkal al canim bu hafta ayrintiliya gitcektin ne oldu ben sabah gitcem inşallah rabbim bi mucize gonderirde oglus haberiyle doneriz su ara daha fazla istemeye basladim dualar ettim rabbim insallah bosa cikarmaz hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip eder hepimize
Canim bence saatle alakasi yok akintinin olduğu vajenin kaypak oldugu bian önemliArkadaslar,bebek cinsiyeti ve akinti sekliniz konusunda ne dysunuyorsunuz?benim hep azdi ybka(yumurta beyazi kaygan akinti)ve iki kizim var.bu akinti dogal olarak erkek bebek icin bu akintinin cok olmasi ve kiz bebek icin de tersi tavsiye ediliyor.hatta bu akintiyi bolca gormediginiz ayi pas gecmelisiniz deniyor. bu akinti dogal olarak alkali ve o.gunu(ovulasyon)pik yapiyor.catlamadan hemen sonra (ihtimal 12 saat kadar sonra da bitiyor).bende boyle yani.tek faktor degil.ama catlamadan 12 saat oncesi ve sonrasi en uygun zaman o zaman?tabi ybka bolca varsa.gelecek ay dusundugum icin sizin tecrubeleriniz cok onemli,bi netlestirelim sunu arkadaslar
Hamile olabilirsin canımGece 2 oldu nerdeyse ama hala kuscak gibiyim midemin bulantısı geçmedi bir türlü
İnan mesajini okuyunca gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.Dün eşimde hiç sormadı nasılsın diye, burdan da çok fazla ilgi görmeyince üzüldüm biraz. Midem bugün iyi şimdilik şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin gönlündekini inşallah, sen nasılsınGecmis olsun canim. Böyle düşünme hepimizin telaşlari cocuklari işleri var seninde öyle. Girip cikmam bir oluyor benim gece hic giremedim Cvp yazmadiğim her okuduğum msja eger duaya ihtiyac varsa yazmasamda duami ediyorum. Gruplaşma yok ama. cogu arkadaşimiz yeni zaten. Insallah gönlündekini alirsin kucagina beklemek cok zor bulantin nasil oldu.
Stresten mi bulanıyor hamilelikten mi bilmiyorum canım. Inşallah hamileliktendir. Sen nasılsınHamile olabilirsin canım
Canım senin de bir oglun vardı galiba di mi, yorumlarda okudum sanki öyle bişeyCanim bence saatle alakasi yok akintinin olduğu vajenin kaypak oldugu bian önemlibide orgazm olursan ohh misss spermler 140 la yumurtaya hurraaaa
Canım benim 12.güne denk geliyor yumurtlama günüm, ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. 31 ekim gecesiydi yani. 14 kasım beklenen adet günüm, kabızlık var ateş yükselmesi var mide bulantısı varYanlis hatirlamiyorsam hamilelik beklentiniz var degill mi?sattan ve Iliskiden sonra kacinci gun acaba?bedeninizin hamilelige bu kadar erken tepki vermesi pek olasi degil,genelde 4 haftaliktan once hissedilmiyor,belki psikolojik de olabilir.?yani ruhen hassaslastiysaniz,ki hamileyseniz hamilelik boyunca hassas oluyir insan,veya derin dusunmekten dolayi stres altinda iseniz,bedeniniz buna tepki veriyor olabilir de.
Stresten de olabilir belki canım.Ama dün cidden kuscak noktaya geldim , midem ağzıma geldi resmen, hiç böyle olmuyordu anlamadım bendeYanlis hatirlamiyorsam hamilelik beklentiniz var degill mi?sattan ve Iliskiden sonra kacinci gun acaba?bedeninizin hamilelige bu kadar erken tepki vermesi pek olasi degil,genelde 4 haftaliktan once hissedilmiyor,belki psikolojik de olabilir.?yani ruhen hassaslastiysaniz,ki hamileyseniz hamilelik boyunca hassas oluyir insan,veya derin dusunmekten dolayi stres altinda iseniz,bedeniniz buna tepki veriyor olabilir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?