- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.581
Sağolun siz yazmışsınız cevapNe munasebet,biraz once yazdim mesajiniza gorunce,bu msjnizi görmemiştim.oyle dusunmeyin,eminim buradaki herkes elden geldigince cevap yazmaya calisiyordur,sahsen tum msjlara cevap veremiyorum veya yorum yazamiyorum vakit olmuyor veya bilgim olmayan konularda yorum yapamam elbette,bu herkes icin gecerlidir heralde.yani kimseyi savunmak filan da degil ama oyle dusunmeyin burada yaabildigimiz kadar birbirimize yardimci olamaya calisiyoruz,ortak amacimiz bu.
Amin canim inşallah bendeki belirtiler hep erkek gibi oyuzden birazda kafama takiliyoBanada olmuştu hamilelik psikolojisi sanırım dönem dönem hotrtluyor erkek bebek isteyi inşallah mucizeler yaşarız arkadaşım
Canim doktor ayrintiliyi 24 kasima erteledi cok fazla akintim oluyo erken doguma sebep olur diye ilac verdi bekliyorum bi umut 24 kasimi insallah 25 kasim evlilik yil donumum esime mujdelemeyi cok istiyodum hep hayalim oydu ogrenince soylemeyip 25 kasimda mavi pandif hediye etcektim insallah hayalim gercek olurInşallah canim Rabbim sagliklariyla imtihan etmesin. Allah razi olsun duan için inşallah dikkat et kendine. Doktordan sonra yaz bize.
Canim o bulanti psikolojik genelde herkeste oluyo hamileligi planli yaptigim veyada suphesi dustugu icin bende de oldu hatta iki kizimda 2. aydan 4. aya kadar kustum bunda kusmadim ama gebelik şüphesi oldugu icin bende bulanmistim adetten once bu arada usutmuste olabilirsin gebelik boyu iki kez usutmeye bagli istifa yasadim Allah sifa versin bu arada seni tam tanimadigim icin gebelik supheni bilmedigim icin cvp yazmadim yeniler bu ara fazla oyuzden tam emin olamiyoruz kimin ne sikintisi var alisisiri bi kac guneSağolun siz yazmışsınız cevap
Sağol canım mesajın için. Evet psikolojikte olabilir bilmiyorum. Benim yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. O yüzden gebelik şüphem var canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı bakalım nolcak atesimde yüksek, kremsi akintim da varCanim o bulanti psikolojik genelde herkeste oluyo hamileligi planli yaptigim veyada suphesi dustugu icin bende de oldu hatta iki kizimda 2. aydan 4. aya kadar kustum bunda kusmadim ama gebelik şüphesi oldugu icin bende bulanmistim adetten once bu arada usutmuste olabilirsin gebelik boyu iki kez usutmeye bagli istifa yasadim Allah sifa versin bu arada seni tam tanimadigim icin gebelik supheni bilmedigim icin cvp yazmadim yeniler bu ara fazla oyuzden tam emin olamiyoruz kimin ne sikintisi var alisisiri bi kac gune
Siz cinsiyeti de görürsünüz di mi diye sor bakalım:)Kızlar heyecandan olucem su an hastanedeyim ikili test ıcın. Önce ultrasona sonra kana bakcaklarmıs. Kadın Doğuma değil yalnız ultrasonda bakan kişi de cınsıyetten anlar mı acaba :) kapıda sadece ultrason yazıyor da kafam karıştı :)
Yok bebeem yaa benim 2 tane prensesim var. Zannin gercek olur inşallah ne diyiimCanım senin de bir oglun vardı galiba di mi, yorumlarda okudum sanki öyle bişey
Her halimize şükür canim. Eşlerin kafasi bize göre farkli işliyor boşver sen lafini çak sordugun için tesekkurler canim bugun daha iyiyim de. Mide bulantisina muz yada elma iyi geliyor aklinda olsunİnan mesajini okuyunca gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.Dün eşimde hiç sormadı nasılsın diye, burdan da çok fazla ilgi görmeyince üzüldüm biraz. Midem bugün iyi şimdilik şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin gönlündekini inşallah, sen nasılsın
İnşallah canim cümlemizeYok bebeem yaa benim 2 tane prensesim var. Zannin gercek olur inşallah ne diyiim
Gercekten cook heyecanli. Insallah bellidir. Hayirlisi olsun canimKızlar heyecandan olucem su an hastanedeyim ikili test ıcın. Önce ultrasona sonra kana bakcaklarmıs. Kadın Doğuma değil yalnız ultrasonda bakan kişi de cınsıyetten anlar mı acaba :) kapıda sadece ultrason yazıyor da kafam karıştı :)
Amin canımm 1 buçukta gelcekmıs doktor çıkınca yazcam hemenGercekten cook heyecanli. Insallah bellidir. Hayirlisi olsun canim
Hahahah dımııı yem atıyım kadına belki gaza gelir :))Siz cinsiyeti de görürsünüz di mi diye sor bakalım:)
Tamam canım. Eşime de kızdım hiç halimi hatrimi sormadin diye, haklısın diyor,öyle düşünme diyor, ee nasılsın diyor. Ben dedikten sonra soruyorsun iş işten geçti dedim, susuyor, insan biraz ilgilenir karısıyla ya, hem çocuk istiyom diyo hem halimi bile sormuyorHer halimize şükür canim. Eşlerin kafasi bize göre farkli işliyor boşver sen lafini çak sordugun için tesekkurler canim bugun daha iyiyim de. Mide bulantisina muz yada elma iyi geliyor aklinda olsun
Aynen o gazla söyler büyük ihtimal:) tatlı tatlı konuş hemen söylerHahahah dımııı yem atıyım kadına belki gaza gelir :))
Aslında 11.gün yumurtlaman lazımdı canım ya, bende şaşırdım.Kızlar bugün regl oldum 25 gün var iki Regl arasında 14 çıkarırsam ben geçen ay 11. Günü mü yumurtladım ama test negatifdi o gün Dr 13. Gün gittim yumurta yok demişti of kafam çok karışık bakalım bu ay nasıl bir engel çıkacak merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinir bu cuma günü yoruldum artık Rabbim çok aratmasın
Bilmiyorum valla dur 11. Günün fotosunu atayımAslında 11.gün yumurtlaman lazımdı canım ya, bende şaşırdım.
Silik bir ikinci çizgi mi var bana mi öyle geldiEki Görüntüle 2065874
Bilmiyorum valla dur 11. Günün fotosunu atayım
Geçmiş olsun canımKızlar bugün kontrolüm vardı. Tansiyonum yüksek olduğu için bebeğin suyu azalmış ve bebek sıkıntıya girmişerken doğum riskim var. On gün içinde tekrar gideceğim.36-37. Haftaya kadar götürmeye çalışacağız dedi Dr. Çok. Moralim bozuk çok Üzgünüm. yeterli kan akışı olmadığı için kilo alımı yavaslamis 2200 gr. Daha çok küçük. Ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?