Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağolun siz yazmışsınız cevap

Inşallah canim Rabbim sagliklariyla imtihan etmesin. Allah razi olsun duan için inşallah dikkat et kendine. Doktordan sonra yaz bize.
Canim doktor ayrintiliyi 24 kasima erteledi cok fazla akintim oluyo erken doguma sebep olur diye ilac verdi bekliyorum bi umut 24 kasimi insallah 25 kasim evlilik yil donumum esime mujdelemeyi cok istiyodum hep hayalim oydu ogrenince soylemeyip 25 kasimda mavi pandif hediye etcektim insallah hayalim gercek olur

Sağolun siz yazmışsınız cevap
Canim o bulanti psikolojik genelde herkeste oluyo hamileligi planli yaptigim veyada suphesi dustugu icin bende de oldu hatta iki kizimda 2. aydan 4. aya kadar kustum bunda kusmadim ama gebelik şüphesi oldugu icin bende bulanmistim adetten once bu arada usutmuste olabilirsin gebelik boyu iki kez usutmeye bagli istifa yasadim Allah sifa versin bu arada seni tam tanimadigim icin gebelik supheni bilmedigim icin cvp yazmadim yeniler bu ara fazla oyuzden tam emin olamiyoruz kimin ne sikintisi var alisisiri bi kac gune

Sağol canım mesajın için. Evet psikolojikte olabilir bilmiyorum. Benim yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. O yüzden gebelik şüphem var canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı bakalım nolcak atesimde yüksek, kremsi akintim da var

Kızlar heyecandan olucem su an hastanedeyim ikili test ıcın. Önce ultrasona sonra kana bakcaklarmıs. Kadın Doğuma değil yalnız ultrasonda bakan kişi de cınsıyetten anlar mı acaba :) kapıda sadece ultrason yazıyor da kafam karıştı :)

Siz cinsiyeti de görürsünüz di mi diye sor bakalım:)

Her halimize şükür canim. Eşlerin kafasi bize göre farkli işliyor boşver sen lafini çak sordugun için tesekkurler canim bugun daha iyiyim de. Mide bulantisina muz yada elma iyi geliyor aklinda olsun

Gercekten cook heyecanli. Insallah bellidir. Hayirlisi olsun canim

Her halimize şükür canim. Eşlerin kafasi bize göre farkli işliyor boşver sen lafini çak sordugun için tesekkurler canim bugun daha iyiyim de. Mide bulantisina muz yada elma iyi geliyor aklinda olsun
Tamam canım. Eşime de kızdım hiç halimi hatrimi sormadin diye, haklısın diyor,öyle düşünme diyor, ee nasılsın diyor. Ben dedikten sonra soruyorsun iş işten geçti dedim, susuyor, insan biraz ilgilenir karısıyla ya, hem çocuk istiyom diyo hem halimi bile sormuyor

Kızlar bugün regl oldum 25 gün var iki Regl arasında 14 çıkarırsam ben geçen ay 11. Günü mü yumurtladım ama test negatifdi o gün Dr 13. Gün gittim yumurta yok demişti of kafam çok karışık bakalım bu ay nasıl bir engel çıkacak merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinir bu cuma günü yoruldum artık Rabbim çok aratmasın

Aslında 11.gün yumurtlaman lazımdı canım ya, bende şaşırdım.

Geçmiş olsun canım
İkinci kizimda aynı sıkıntıyı yaşadım
Bebeğin suyu bitmiş plesenta yaşlanmış bebek hiç gelişmemiş
1 hafta soluma yattım sonra sezeryanla aldı dr ..2400 Gr minicik bir kızdı
Hâlâ minik
bol bol su iç ve soluna yat
Tansiyonun için ilaç verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…