- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.601
Aynen öyle canim sen bidahi ay 9.gün başla teste.Kızlar bugün regl oldum 25 gün var iki Regl arasında 14 çıkarırsam ben geçen ay 11. Günü mü yumurtladım ama test negatifdi o gün Dr 13. Gün gittim yumurta yok demişti of kafam çok karışık bakalım bu ay nasıl bir engel çıkacak merak ediyorum. Bana dua ederseniz sevinir bu cuma günü yoruldum artık Rabbim çok aratmasın
Canim yumurtadan sonra böyle oluyor sen 10.gün bile yumurtlamiş olabilirsin adetin kac gun suruyor. Denemiş olsaydin sende adetten sonra hamile kalanlardan olacaktın demekki 8.gün baslaman gerek testeEki Görüntüle 2065874
Bilmiyorum valla dur 11. Günün fotosunu atayım
Soylemiyorlar. Benim bebegimi ayrintiliya bakan söylenmemişti ipucu verin bari dedim güldü yine söylemedi.Hahahah dımııı yem atıyım kadına belki gaza gelir :))
Hadi inşallah canim.Dün doktora gittim
Klomen biteli 2 gün olmuştu
Sağ tarafta 10 mm cünyir birtane yumurta var
Salı tekrar gidecem
Yumurtanın büyümesi için glifor istedim
Önceki tedavilerimde de kullanmistim
Sanki belli belirsizSilik bir ikinci çizgi mi var bana mi öyle geldi
SöylemiştimAy söylemedi yaaa prensıp olarak söylemem 4 aydan önce dedi
6-7 gün sürer biter. Aynen 8. Gün başlayayım hele bu ay inşallah yakalarım bu ay. Dr adet olunca gel dedi ama gitmek istemiyorum fsh yuksekse canım sıkılırCanim yumurtadan sonra böyle oluyor sen 10.gün bile yumurtlamiş olabilirsin adetin kac gun suruyor. Denemiş olsaydin sende adetten sonra hamile kalanlardan olacaktın demekki 8.gün baslaman gerek teste
Az kalmış hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Allahın izniyle. Yumurta çatladıktan sonra yumurta hücresi 24 saat canlı kalabiliyor tutma ihtimali var.Sağol canım mesajın için. Evet psikolojikte olabilir bilmiyorum. Benim yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. O yüzden gebelik şüphem var canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı bakalım nolcak atesimde yüksek, kremsi akintim da var
Adetin biter bitmez başla testlere inşallah bu kez pozitifi yakalarsın.6-7 gün sürer biter. Aynen 8. Gün başlayayım hele bu ay inşallah yakalarım bu ay. Dr adet olunca gel dedi ama gitmek istemiyorum fsh yuksekse canım sıkılır
canım mesajı görünce inşallah söylemiştir diye umutlandım ams daha erken ne kadar zor beklemek değişmiAy söylemedi yaaa prensıp olarak söylemem 4 aydan önce dedi
Sinir bir durum yaAy söylemedi yaaa prensıp olarak söylemem 4 aydan önce dedi
Aslinda ben tam yumurtlama günü yaptığımı düşünüyordum, burdaki hesaplayıcı bana 31 ekim yumurtlama günü dedi, bende hemen o günün gecesi yaptım, fırsatı kaçırmamak için. Sonra birkaç arkadaştan bilgi aldım 26 -14 yapmak lazımmış o zaman 12.güne denk geliyor. Üzüldüm biraz tam gününe denk gelmemiş yanlış yapmışım diye ama nasip tabi. Olur mu senceAz kalmış hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Allahın izniyle. Yumurta çatladıktan sonra yumurta hücresi 24 saat canlı kalabiliyor tutma ihtimali var.
Ben 11.haftada öğrenmiştim kesin diyemem ama kız gibi geldi bana demişti.ve doğru çıktıAy söylemedi yaaa prensıp olarak söylemem 4 aydan önce dedi
İlişkiden sonra bugün 11.gün canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı. Tam adet günü test yapiyim net sonuç çıksın diye düşünüyorum canımC Cesaaa canım inşallah mutlu haberi verirsin eşine bende çok mutlu olurum senin adına.
Y Yokgibiyim canım herkes bZen göremiyor görse de yazacak vakti olmuyor ben bu sıra sınavım olduğu için okuyup çıkıyorum sadece.Benim de erkenden başlar bulantım eğer 12 gün geçtiyse ilişkiden teste çıkar ama ilk idrarda yap bence allah gönlündekini nasip etsin .
Kızlar banada duanızı eksik etmeyin yarın 9-12 arası sınavım olup bitmiş olacak ve artık hayırlısı diyeceğim.
Belki de 10.gün yumurtlama günündu test o gün ilk silinmeye başladı, 11.günde de hafif siliklik kaldı belkide. Sen 8.günden başla test yapmaya canımSanki belli belirsiz
İnşallah canım hayırlısıylaAdetin biter bitmez başla testlere inşallah bu kez pozitifi yakalarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?