- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.621
Ben oğlumda yumurtlamadan 2 gun sonra hamile kalmışım tesadüf olarak, bakalım bunda nasıl olcak nasip@Cesaaa canım inşallah mutlu haberi verirsin eşine bende çok mutlu olurum senin adına.
Y Yokgibiyim canım herkes bZen göremiyor görse de yazacak vakti olmuyor ben bu sıra sınavım olduğu için okuyup çıkıyorum sadece.Benim de erkenden başlar bulantım eğer 12 gün geçtiyse ilişkiden teste çıkar ama ilk idrarda yap bence allah gönlündekini nasip etsin .
Kızlar banada duanızı eksik etmeyin yarın 9-12 arası sınavım olup bitmiş olacak ve artık hayırlısı diyeceğim.
Öyle yapayım hele bu ay daBelki de 10.gün yumurtlama günündu test o gün ilk silinmeye başladı, 11.günde de hafif siliklik kaldı belkide. Sen 8.günden başla test yapmaya canım
fsh nedir canımİnşallah canım hayırlısıyla
Kullanıyorum zaten ilaç canım. Dozunu artırdı doktor. Bende hep soluma yatıyorum.armut ve havuç suyu iyi geliyormuş. haftaya cuma gideceğim. Güzel haberler alırım inşallah.Geçmiş olsun canım
İkinci kizimda aynı sıkıntıyı yaşadım
Bebeğin suyu bitmiş plesenta yaşlanmış bebek hiç gelişmemiş
1 hafta soluma yattım sonra sezeryanla aldı dr ..2400 Gr minicik bir kızdı
Hâlâ minik
bol bol su iç ve soluna yat
Tansiyonun için ilaç verdi mi
Nasil emin oldun buna canim. Bazen yumurta gec catlayabiliyor benim iki ay 17. Gün catlamisken sonraki ay 13 sonraki ay 16.gün catladi. Yani bilgiler önemli kesin 2 gün sonrami oldu kesin biliyormusunBen oğlumda yumurtlamadan 2 gun sonra hamile kalmışım tesadüf olarak, bakalım bunda nasıl olcak nasip
Inşallah ya Muin. Rabbim yardimciniz olsun canimKullanıyorum zaten ilaç canım. Dozunu artırdı doktor. Bende hep soluma yatıyorum.armut ve havuç suyu iyi geliyormuş. haftaya cuma gideceğim. Güzel haberler alırım inşallah.
Folikül uyarıcı hormon canımfsh nedir canım
İnşallah canimKullanıyorum zaten ilaç canım. Dozunu artırdı doktor. Bende hep soluma yatıyorum.armut ve havuç suyu iyi geliyormuş. haftaya cuma gideceğim. Güzel haberler alırım inşallah.
Olabilir ama geç de kalmış olabilirsin. Eğer ilişkinin üstünden 12 gün geçtiyse test yap. Ama her ay yumurtlama günü değişebiliyor olmazsa bundan sonra testle takip et.Aslinda ben tam yumurtlama günü yaptığımı düşünüyordum, burdaki hesaplayıcı bana 31 ekim yumurtlama günü dedi, bende hemen o günün gecesi yaptım, fırsatı kaçırmamak için. Sonra birkaç arkadaştan bilgi aldım 26 -14 yapmak lazımmış o zaman 12.güne denk geliyor. Üzüldüm biraz tam gününe denk gelmemiş yanlış yapmışım diye ama nasip tabi. Olur mu sence
Benim adetim düzenlidir. Oglum suan 27 aylık. O zamanlar 27 günde bir oluyordum. Hangi gün ilişkiye girdiğim belli zaten. 7 kasımda yumurtladım büyük ihtimal 9 kasımda da hamile kaldım oğluma. Sağlık ocağındaki ebe 11 kasımda olmuş dedi, ama ben o gün yapmadım diye hatırlıyom 9 kasimdi büyük ihtimal canım. Birde ben yumurtlama zamanlarımda istekli oluyorum akintim oluyor öyle işte. Bu seferde yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi birlikte oldum, 4 gün kaldı test yapmama nasip bakalımNasil emin oldun buna canim. Bazen yumurta gec catlayabiliyor benim iki ay 17. Gün catlamisken sonraki ay 13 sonraki ay 16.gün catladi. Yani bilgiler önemli kesin 2 gün sonrami oldu kesin biliyormusun
ilişkiden sonra bugün 11.gün canım. Adetime 4 gün kaldı test için 14 kasımı bekliyom net sonuç çıksın diye,eğer hamile degilsem ovulasyon testine baslicam canım. Oglumda yumurtlama günumden 2 sonra hamile kaldigimi düsünuyom tesaduf oldu. Bakalım bunda nasıl olcak hayırlısıOlabilir ama geç de kalmış olabilirsin. Eğer ilişkinin üstünden 12 gün geçtiyse test yap. Ama her ay yumurtlama günü değişebiliyor olmazsa bundan sonra testle takip et.
İlişkiden sonra bugün 11.gün canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı. Tam adet günü test yapiyim net sonuç çıksın diye düşünüyorum canım
Evet canım ya kendımı de nasıl hazırlamıştım cok üzüldüm soylemedıgınecanım mesajı görünce inşallah söylemiştir diye umutlandım ams daha erken ne kadar zor beklemek değişmi
Bılmem ki canım bu söylemedi. Belkı kendı doktorum söyler. Ben farklı bor hastanede yaptırdım testi evıne yakın olan. Kendı doktoruma haftaya cuma gıdecegımBen 11.haftada öğrenmiştim kesin diyemem ama kız gibi geldi bana demişti.ve doğru çıktı
3tane aynı resım gelmişMeraba kızlar kuzenım bebek fotosu 3kızı var cınsıyet tahmininde bulunan varmıEki Görüntüle 2066101 Eki Görüntüle 2066102 Eki Görüntüle 2066102
Bacak arası resmi yokmu böyle bir şey anlaşılmıyor.Çıkıntı görülmüyor bacaklarından dolayı3tane aynı resım gelmiş Eki Görüntüle 2066103
14 haftalık olmuş küçük değil inşallah yanılmıştır doktor.Gönlündeki olur inşallah canımYok canım sadece 1kez gırmiş oda boyle cıkmış doktor kıza benzıyo demiş
Canım hayırlı olsun . ben kız bebeğe benzettim gögsu daha yuvarlak. İnşallah erkektir.3tane aynı resım gelmiş Eki Görüntüle 2066103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?