Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben oğlumda yumurtlamadan 2 gun sonra hamile kalmışım tesadüf olarak, bakalım bunda nasıl olcak nasip

Kullanıyorum zaten ilaç canım. Dozunu artırdı doktor. Bende hep soluma yatıyorum.armut ve havuç suyu iyi geliyormuş. haftaya cuma gideceğim. Güzel haberler alırım inşallah.

Ben oğlumda yumurtlamadan 2 gun sonra hamile kalmışım tesadüf olarak, bakalım bunda nasıl olcak nasip
Nasil emin oldun buna canim. Bazen yumurta gec catlayabiliyor benim iki ay 17. Gün catlamisken sonraki ay 13 sonraki ay 16.gün catladi. Yani bilgiler önemli kesin 2 gün sonrami oldu kesin biliyormusun

Kullanıyorum zaten ilaç canım. Dozunu artırdı doktor. Bende hep soluma yatıyorum.armut ve havuç suyu iyi geliyormuş. haftaya cuma gideceğim. Güzel haberler alırım inşallah.
Inşallah ya Muin. Rabbim yardimciniz olsun canim

Olabilir ama geç de kalmış olabilirsin. Eğer ilişkinin üstünden 12 gün geçtiyse test yap. Ama her ay yumurtlama günü değişebiliyor olmazsa bundan sonra testle takip et.

Nasil emin oldun buna canim. Bazen yumurta gec catlayabiliyor benim iki ay 17. Gün catlamisken sonraki ay 13 sonraki ay 16.gün catladi. Yani bilgiler önemli kesin 2 gün sonrami oldu kesin biliyormusun
Benim adetim düzenlidir. Oglum suan 27 aylık. O zamanlar 27 günde bir oluyordum. Hangi gün ilişkiye girdiğim belli zaten. 7 kasımda yumurtladım büyük ihtimal 9 kasımda da hamile kaldım oğluma. Sağlık ocağındaki ebe 11 kasımda olmuş dedi, ama ben o gün yapmadım diye hatırlıyom 9 kasimdi büyük ihtimal canım. Birde ben yumurtlama zamanlarımda istekli oluyorum akintim oluyor öyle işte. Bu seferde yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi birlikte oldum, 4 gün kaldı test yapmama nasip bakalım

Olabilir ama geç de kalmış olabilirsin. Eğer ilişkinin üstünden 12 gün geçtiyse test yap. Ama her ay yumurtlama günü değişebiliyor olmazsa bundan sonra testle takip et.
ilişkiden sonra bugün 11.gün canım. Adetime 4 gün kaldı test için 14 kasımı bekliyom net sonuç çıksın diye,eğer hamile degilsem ovulasyon testine baslicam canım. Oglumda yumurtlama günumden 2 sonra hamile kaldigimi düsünuyom tesaduf oldu. Bakalım bunda nasıl olcak hayırlısı

Son düzenleme:
Ben 11.haftada öğrenmiştim kesin diyemem ama kız gibi geldi bana demişti.ve doğru çıktı
Bılmem ki canım bu söylemedi. Belkı kendı doktorum söyler. Ben farklı bor hastanede yaptırdım testi evıne yakın olan. Kendı doktoruma haftaya cuma gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…