- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.641
sagol canım allah razı olsun14 haftalık olmuş küçük değil inşallah yanılmıştır doktor.Gönlündeki olur inşallah canım
Ben nub dam hıc anlamam ama benimde ıcımden kız gibi geçti3tane aynı resım gelmiş Eki Görüntüle 2066103
Amin hayirlisi ile gonlundeki olur insallahCanim ben catladigini 8-9 gibi hissettim ve 10 gibi dediğin akinti geldi ve benden 3 aydir bu akinti gelmiyordu. Malesef eşim işteydi işimiz geceye kaldi e bide diriliş ertugrul günüydü mecbur 12yi buldu. Akintim cok yoktu ilişki öncesi ama kuruda değildim. Yani benim iş 16-17 saat sonra oldu. Rabbim rast getirsin seninde işini ben aslinda eylülde deneyecektim sirf kuruyum diye yapmadim. Ekimde yumurtami yakalayamadim 4 gün once catlamiş normal tarihten. Kasimda oldu bakalim hersey nasip bekleyecez canım Rabbim muradimizi kaderimiz eylesin. Amin
Senin cinsiyet belli olmadimi canimBen nub dam hıc anlamam ama benimde ıcımden kız gibi geçti
Meraba kızlar kuzenım bebek fotosu 3kızı var cınsıyet tahmininde bulunan varmıEki Görüntüle 2066101 Eki Görüntüle 2066102 Eki Görüntüle 2066102
Hayirlisin olsun insallah umdugun gibi olur canimSağol canım mesajın için. Evet psikolojikte olabilir bilmiyorum. Benim yumurtlama günüm 12.güne denk geliyor, ben 13.günün gecesi eşimle birlikte oldum. O yüzden gebelik şüphem var canım. 14 kasım beklenen adet tarihim. 4 gün kaldı bakalım nolcak atesimde yüksek, kremsi akintim da var
Basarilar dilerim ne sinavina giriyorsunuz Allah zihin acikligi versin:))C Cesaaa canım inşallah mutlu haberi verirsin eşine bende çok mutlu olurum senin adına.
@Yokgibiyim canım herkes bZen göremiyor görse de yazacak vakti olmuyor ben bu sıra sınavım olduğu için okuyup çıkıyorum sadece.Benim de erkenden başlar bulantım eğer 12 gün geçtiyse ilişkiden teste çıkar ama ilk idrarda yap bence allah gönlündekini nasip etsin .
Kızlar banada duanızı eksik etmeyin yarın 9-12 arası sınavım olup bitmiş olacak ve artık hayırlısı diyeceğim.
Canim benimde akinti vardi doktora soyledim kokuludegil kasintida yok ama erken dogumu tetikler diye ilac verdi bugun almadim daha almayida pek dusunmuyorum acikcasi cok ilac kullandim yeter artikKızlar benim çok akıntım oluyor buaralar sarımsı gb bazen kokulu doktorada söylemedim muane etmesin diye başına gelen varmı böyle durum.Sıkıntı olurmu günlük pet kullanıyorum hep
Canim benimde akinti vardi doktora soyledim kokuludegil kasintida yok ama erken dogumu tetikler diye ilac verdi bugun almadim daha almayida pek dusunmuyorum acikcasi cok ilac kullandim yeter artik
Canim akintinin sekli onemli,telaslandirmak isyemem ama doktoruna danismanda fayda var,su gibi akinti bebeginin suyunun yavas yavas azaldigi anlamina gelebilir dikkat etmek lazimKızlar benim çok akıntım oluyor buaralar sarımsı gb bazen kokulu doktorada söylemedim muane etmesin diye başına gelen varmı böyle durum.Sıkıntı olurmu günlük pet kullanıyorum hep
Hayır canım yaa soylemedı doktorSenin cinsiyet belli olmadimi canim
Canim akintinin sekli onemli,telaslandirmak isyemem ama doktoruna danismanda fayda var,su gibi akinti bebeginin suyunun yavas yavas azaldigi anlamina gelebilir dikkat etmek lazim
Kızlar benim çok akıntım oluyor buaralar sarımsı gb bazen kokulu doktorada söylemedim muane etmesin diye başına gelen varmı böyle durum.Sıkıntı olurmu günlük pet kullanıyorum hep
Tabi azalma varsa mutlaka belli olur doktirlarin ilkbaktigi sey zaten degil mi.su gibi degilse madem endiselenecek bisey yoktur.saglikla kavusun insallah:))Pazartesi kontrolüm var canım.Suyumda azalma varsa görünür heralde benim akıntım kıvamlı ama iç çamaşırı ıslatıyor.
Akinti konusunda fikri olan yok mu kizlar?sizde hemfikir misiniz???Arkadaslar,bebek cinsiyeti ve akinti sekliniz konusunda ne dysunuyorsunuz?benim hep azdi ybka(yumurta beyazi kaygan akinti)ve iki kizim var.bu akinti dogal olarak erkek bebek icin bu akintinin cok olmasi ve kiz bebek icin de tersi tavsiye ediliyor.hatta bu akintiyi bolca gormediginiz ayi pas gecmelisiniz deniyor. bu akinti dogal olarak alkali ve o.gunu(ovulasyon)pik yapiyor.catlamadan hemen sonra (ihtimal 12 saat kadar sonra da bitiyor).bende boyle yani.tek faktor degil.ama catlamadan 12 saat oncesi ve sonrasi en uygun zaman o zaman?tabi ybka bolca varsa.gelecek ay dusundugum icin sizin tecrubeleriniz cok onemli,bi netlestirelim sunu arkadaslar
Sen ne hissediyorsun erkek bebek gebelik özelliklerine baktin mi ?Hayır canım yaa soylemedı doktor
Haftaya kendi doktoruma gıdıcem bakalım ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?