Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin hayirlisi ile gonlundeki olur insallah

Hayirlisin olsun insallah umdugun gibi olur canim

Basarilar dilerim ne sinavina giriyorsunuz Allah zihin acikligi versin:))

Kızlar benim çok akıntım oluyor buaralar sarımsı gb bazen kokulu doktorada söylemedim muane etmesin diye başına gelen varmı böyle durum.Sıkıntı olurmu günlük pet kullanıyorum hep
Canim benimde akinti vardi doktora soyledim kokuludegil kasintida yok ama erken dogumu tetikler diye ilac verdi bugun almadim daha almayida pek dusunmuyorum acikcasi cok ilac kullandim yeter artik

Canim benimde akinti vardi doktora soyledim kokuludegil kasintida yok ama erken dogumu tetikler diye ilac verdi bugun almadim daha almayida pek dusunmuyorum acikcasi cok ilac kullandim yeter artik

Bende ilaç kullanmak istemiyorum ya erken doğacağını pek sanmıyorum.38.haftada doğsa hiç fena olmaz.walla bu aralar darlandım:)

Kızlar benim çok akıntım oluyor buaralar sarımsı gb bazen kokulu doktorada söylemedim muane etmesin diye başına gelen varmı böyle durum.Sıkıntı olurmu günlük pet kullanıyorum hep
Canim akintinin sekli onemli,telaslandirmak isyemem ama doktoruna danismanda fayda var,su gibi akinti bebeginin suyunun yavas yavas azaldigi anlamina gelebilir dikkat etmek lazim

N naznaz16 teşekkür ederim inşallah canim sende sinavi hayirlisiyla atlatirsin gonlundeki gibi olsun hersey
sblkal canim ayrintili bu hafta demistin gitmedin mi yoksa seni demi ertelediler benimki 24 kasima kaldi

Merhaba canim gidemedim geri kizimdaki ultrasonlara baktim 26. Haftamda gitmisim bugunde cuma namazi oldugu icin yogunluk olur desim haftaya kaldi
Seni 24 kasim mi dediler canim?

Canim akintinin sekli onemli,telaslandirmak isyemem ama doktoruna danismanda fayda var,su gibi akinti bebeginin suyunun yavas yavas azaldigi anlamina gelebilir dikkat etmek lazim

Pazartesi kontrolüm var canım.Suyumda azalma varsa görünür heralde benim akıntım kıvamlı ama iç çamaşırı ıslatıyor.

Sonlara dogru olur eflatunum iyce kremsi benim oyle idi rahim doguma hazirlaniyor
Az kaldi insallah kavusmaniza

Pazartesi kontrolüm var canım.Suyumda azalma varsa görünür heralde benim akıntım kıvamlı ama iç çamaşırı ıslatıyor.
Tabi azalma varsa mutlaka belli olur doktirlarin ilkbaktigi sey zaten degil mi.su gibi degilse madem endiselenecek bisey yoktur.saglikla kavusun insallah:))

Akinti konusunda fikri olan yok mu kizlar?sizde hemfikir misiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…