- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.661
Canım ıcımden kız gibi gecıyor ne biliyim artık kızımdan mı alışkanlık bılemıyorum. Yanlış hesaplama olmadıysa yumurtlama günü ılıskı olmustu be sağıma yatmıştım ama adet sonrası ve yumurtlama sonrası da ilişki oldu ona pek dıkkat etmedım artık hangısı tuttuysa. Nasıp canım bazı seyler Allah'ın takdiri ınsallah olur gönlümüzden geçen. Belirti olarak göğüs uçlarımın rengi ve ıdrar rengim açık. Ama bence bu bor belirti değil. Koyulaşan erkek anneleri de var çünkü. Bünye meselesı sanırımSen ne hissediyorsun erkek bebek gebelik özelliklerine baktin mi ?
Ovulasyon gününde mi ilişki oldu?
Sen yumurtlama günü mu hamile kaldın canım, hayırlı olsun
Amin inş canim.iyiyuz biz çok şükür teyzesiHoşgeldin canım nasılsın bebisin nasıl.suan yok kimseden gebelik haberi beklemedeyiz bakalım rabbim nasip etsin ınş
Evde mor lahana testi yapsana bide süt testi var tam test yapma haftanın icindesin doğru sonuç verme ihtimali net olmasada %80 bence . en cok ta eğlence olarak iyi geliyor insana ben hamileliğimi öğrenmeden yaptım bile hepsiniCanım ıcımden kız gibi gecıyor ne biliyim artık kızımdan mı alışkanlık bılemıyorum. Yanlış hesaplama olmadıysa yumurtlama günü ılıskı olmustu be sağıma yatmıştım ama adet sonrası ve yumurtlama sonrası da ilişki oldu ona pek dıkkat etmedım artık hangısı tuttuysa. Nasıp canım bazı seyler Allah'ın takdiri ınsallah olur gönlümüzden geçen. Belirti olarak göğüs uçlarımın rengi ve ıdrar rengim açık. Ama bence bu bor belirti değil. Koyulaşan erkek anneleri de var çünkü. Bünye meselesı sanırım
Evet canim 24 kasima erteledi usg sirasiMerhaba canim gidemedim geri kizimdaki ultrasonlara baktim 26. Haftamda gitmisim bugunde cuma namazi oldugu icin yogunluk olur desim haftaya kaldi
Seni 24 kasim mi dediler canim?
Onlar ne canım ılk defa duyuyorum :)Evde mor lahana testi yapsana bide süt testi var tam test yapma haftanın icindesin doğru sonuç verme ihtimali net olmasada %80 bence . en cok ta eğlence olarak iyi geliyor insana ben hamileliğimi öğrenmeden yaptım bile hepsini
Evet canim 24 kasima erteledi usg sirasi
Kesin mı acaba yani en son ne zaman kontrole gittinYok bacim ben buranin erkege cabalayip nasil kiz bebegi olur madalyasini kazanan kadiniyim:))
Kizim olucak 2. Kizim ben de catlama olduktan sonra tek iliski ile kiz bebek yaptim :)
Saglikla buyutmeni dilerimKesin mı acaba yani en son ne zaman kontrole gittin
Saglikla buyutmeni dilerim:))iliskinin catlamadan kac saat sonra oldugunu biliyor musun acaba?yani 12 saati asmis miydi?Yok bacim ben buranin erkege cabalayip nasil kiz bebegi olur madalyasini kazanan kadiniyim:))
Kizim olucak 2. Kizim ben de catlama olduktan sonra tek iliski ile kiz bebek yaptim :)
Yumurtlamadan 2 sonraki ilişkimde oğluma hamile kaldım ben, bu işler bazen belli olmuyor canımSaglikla buyutmeni dilerim
Saglikla buyutmeni dilerim:))iliskinin catlamadan kac saat sonra oldugunu biliyor musun acaba?yani 12 saati asmis miydi?
Inşallah canımhadi o zaman hakkında hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım cinsiyet belli mi hayırlı olsunYumurtlama gününe 60 saat varken canim
Aynen oyle,%100 yok hicbir zaman,iste ihtimalleri arastiriyoruz:) yumurta genelde 24 saat yasabiliyor beya en fazla 36 saat deniyor,seninki de o 36 saatlik perioda denk geldi demekki:))Yumurtlamadan 2 sonraki ilişkimde oğluma hamile kaldım ben, bu işler bazen belli olmuyor canım
Galiba öyle canım, nasip etti Rabbim şükür:) Şimdi oğlumun yanına bir oğlum da olsun istiyom. Adete 3 gün kaldı ona göre test yapcam,nasip bakalım çok heyecanlıyım:)Aynen oyle,%100 yok hicbir zaman,iste ihtimalleri arastiriyoruz:) yumurta genelde 24 saat yasabiliyor beya en fazla 36 saat deniyor,seninki de o 36 saatlik perioda denk geldi demekki:))
Hadi güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Allahın izniyleilişkiden sonra bugün 11.gün canım. Adetime 4 gün kaldı test için 14 kasımı bekliyom net sonuç çıksın diye,eğer hamile degilsem ovulasyon testine baslicam canım. Oglumda yumurtlama günumden 2 sonra hamile kaldigimi düsünuyom tesaduf oldu. Bakalım bunda nasıl olcak hayırlısı
evet kiza cok benziyor.ama 3kizi varmis insallah oglan olur.Meraba kızlar kuzenım bebek fotosu 3kızı var cınsıyet tahmininde bulunan varmıEki Görüntüle 2066101 Eki Görüntüle 2066102 Eki Görüntüle 2066102
Kesin mı acaba yani en son ne zaman kontrole gittin
Saglikla buyutmeni dilerim
Saglikla buyutmeni dilerim:))iliskinin catlamadan kac saat sonra oldugunu biliyor musun acaba?yani 12 saati asmis miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?