Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen ne hissediyorsun erkek bebek gebelik özelliklerine baktin mi ?
Ovulasyon gününde mi ilişki oldu?
Canım ıcımden kız gibi gecıyor ne biliyim artık kızımdan mı alışkanlık bılemıyorum. Yanlış hesaplama olmadıysa yumurtlama günü ılıskı olmustu be sağıma yatmıştım ama adet sonrası ve yumurtlama sonrası da ilişki oldu ona pek dıkkat etmedım artık hangısı tuttuysa. Nasıp canım bazı seyler Allah'ın takdiri ınsallah olur gönlümüzden geçen. Belirti olarak göğüs uçlarımın rengi ve ıdrar rengim açık. Ama bence bu bor belirti değil. Koyulaşan erkek anneleri de var çünkü. Bünye meselesı sanırım

Evde mor lahana testi yapsana bide süt testi var tam test yapma haftanın icindesin doğru sonuç verme ihtimali net olmasada %80 bence . en cok ta eğlence olarak iyi geliyor insana ben hamileliğimi öğrenmeden yaptım bile hepsini

Onlar ne canım ılk defa duyuyorum :)

Kesin mı acaba yani en son ne zaman kontrole gittin
Saglikla buyutmeni dilerim
Yok bacim ben buranin erkege cabalayip nasil kiz bebegi olur madalyasini kazanan kadiniyim:))
Kizim olucak 2. Kizim ben de catlama olduktan sonra tek iliski ile kiz bebek yaptim :)
Saglikla buyutmeni dilerim:))iliskinin catlamadan kac saat sonra oldugunu biliyor musun acaba?yani 12 saati asmis miydi?

Aynen oyle,%100 yok hicbir zaman,iste ihtimalleri arastiriyoruz:) yumurta genelde 24 saat yasabiliyor beya en fazla 36 saat deniyor,seninki de o 36 saatlik perioda denk geldi demekki:))
Galiba öyle canım, nasip etti Rabbim şükür:) Şimdi oğlumun yanına bir oğlum da olsun istiyom. Adete 3 gün kaldı ona göre test yapcam,nasip bakalım çok heyecanlıyım:)

Hadi güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…