Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tam olarak neredeyse 12 saat icerisinde
Canim muhtemelen ybka da vardi o saatler icinde degil mi,demekki o.gunu tek basina etkili diyemeyiz,
Peki beslenmen nasıldı normalde kan sekerin dusuk mudur,az yiyip cabuk acikanlardan misin yada ogun atlar misin yoksa duzenli 3 ogun 'full' yer misin iyice doyana kadar,ben kan sekeriyle baglantili oldugunu dusunuyorum da bu kadar soru bu yuzden,cevaplarini merakla bekliyorum canim

Inşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)
Erken gebelık testı al negatıf çıksa böle adet günü tekrarlarsın nolcak :)

Erken gebelık testı al negatıf çıksa böle adet günü tekrarlarsın nolcak :)
En iyisi erkek gebelik testi aldirim bugün eşime yarın sabahta yapiyim hemen, çıkmazsa 14 kasımda normal gebelik testi yaparım tekrar. Daha fazla sabredemicem çatlıcam meraktan :)

16 haftam bittiginde gitmistim kiza benzettim dedi dr arkasi donuk fln dedi 16 haftada bir erkek organi zaten gozle gorunur oluyor anlardi
Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun benim de iki kızım var 3. Konusunda kararsızımdim.ama sizin olayda moralimi bozdu arada girip okuyorum.baya emek etmistin.ins.yanlistir

Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun benim de iki kızım var 3. Konusunda kararsızımdim.ama sizin olayda moralimi bozdu arada girip okuyorum.baya emek etmistin.ins.yanlistir

Saol canim hayirli ewlat olur insallah.benim hakkima hayirlisi bu imis diyorum kul olarak cok aciziz hic bir seye gucumuz yetmez ama tedbir kuldan takdir allahtan hakkima hayirlisi buymus emeek verdim gercekten benim yumurtlama tarihim gep haftasonuna denk geldi dr takip edemedigi icin yapmadim bi sey kac ay bekledim illa catlamadan sonra olmali diye dusunuyordum amaa o da yetmiyormus nasip 3. Yu tup koydurmali anca oyle garanti

Inşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)
Benimde 13 kasim bat. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünü saymazsak kaldi bir gün . iple çekiyorum . Bence yapma test negatif çıkarsa moralin bozulmasın.

Benimde 13 kasim bat. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünü saymazsak kaldi bir gün . iple çekiyorum . Bence yapma test negatif çıkarsa moralin bozulmasın.
Ama dayanamicam canım ya sabredemiyom artık. Dün gece uyuyamadim sabaha kadar, sabah 6 da yattim. Çok merak ediyorum ya. Erken gebelik testi yapcam yarın sabah. Eğer çıkmazsa 14 kasımda da normal gebelik testi yapcam tekrar

Ybka nedir canim??
Canim ben 11 den once kahvalti yapamam oglenw kadar acikmam tika basa yemem genelde tercihim yemekten yanadir sekerim normaldir tansiyonum dusuktur esime diyet yaptirmadim bende yapmadim yardimci olabildim mi bilemiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…