- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.681
Canim muhtemelen ybka da vardi o saatler icinde degil mi,demekki o.gunu tek basina etkili diyemeyiz,Tam olarak neredeyse 12 saat icerisinde
Insallah umdugun gibidir,hayirli saglikli bir evlat dilerimGaliba öyle canım, nasip etti Rabbim şükür:) Şimdi oğlumun yanına bir oğlum da olsun istiyom. Adete 3 gün kaldı ona göre test yapcam,nasip bakalım çok heyecanlıyım:)
Inşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)Insallah umdugun gibidir,hayirli saglikli bir evlat dilerim
Erken gebelik testin varsa cikabilir ama normal test cikmaz benceInşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)
Erken gebelık testı al negatıf çıksa böle adet günü tekrarlarsın nolcak :)Inşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)
Canım normal ucuzluk teste çıkmaz diyorsun yani di mi, erken gebelik testi yapim o zaman yarın sabah, sabredemicem artikErken gebelik testin varsa cikabilir ama normal test cikmaz bence
En iyisi erkek gebelik testi aldirim bugün eşime yarın sabahta yapiyim hemen, çıkmazsa 14 kasımda normal gebelik testi yaparım tekrar. Daha fazla sabredemicem çatlıcam meraktan :)Erken gebelık testı al negatıf çıksa böle adet günü tekrarlarsın nolcak :)
Hiç bilmiyorum ben cnm ama bilenler cvp yazacaktır.Kızlar erken gebelik testi için hangi markayı öneriyorsunuz, hangisini almalıyım
Tamam canım inşallah cevap yazan çıkarHiç bilmiyorum ben cnm ama bilenler cvp yazacaktır.
Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun benim de iki kızım var 3. Konusunda kararsızımdim.ama sizin olayda moralimi bozdu arada girip okuyorum.baya emek etmistin.ins.yanlistir16 haftam bittiginde gitmistim kiza benzettim dedi dr arkasi donuk fln dedi 16 haftada bir erkek organi zaten gozle gorunur oluyor anlardi
Ben hep prodıctor kullanıyorum canımKızlar erken gebelik testi için hangi markayı öneriyorsunuz, hangisini almalıyım
Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun benim de iki kızım var 3. Konusunda kararsızımdim.ama sizin olayda moralimi bozdu arada girip okuyorum.baya emek etmistin.ins.yanlistir
Canim peki bu marka güvenilir bir marka mı, birde eczanede kaç tlBen hep prodıctor kullanıyorum canım
Predictor Early 6 gün önce yazıyor paketin üstünde bunu mu kullanıyon canım, internettten resmine baktimdaBen hep prodıctor kullanıyorum canım
Benimde 13 kasim bat. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünü saymazsak kaldi bir gün . iple çekiyorumInşallah canım. Birşey sorcam, adet günüm 14 kasım, yarın sabah 12 kasımda evde test yapsam çıkar mı, bekleyemicem daha fazla:)
Ama dayanamicam canım ya sabredemiyom artık. Dün gece uyuyamadim sabaha kadar, sabah 6 da yattim. Çok merak ediyorum ya. Erken gebelik testi yapcam yarın sabah. Eğer çıkmazsa 14 kasımda da normal gebelik testi yapcam tekrarBenimde 13 kasim bat. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bugünü saymazsak kaldi bir gün . iple çekiyorum. Bence yapma test negatif çıkarsa moralin bozulmasın.
Ama beklemekte çok zor canım yaBende kendimi gebe gibi hissediyorum ama kırmızı kartı görürsem çok üzülürüm cok ta heyecanlıyım şimdiden kaptırdım kendimi bile.
Canim muhtemelen ybka da vardi o saatler icinde degil mi,demekki o.gunu tek basina etkili diyemeyiz,
Peki beslenmen nasıldı normalde kan sekerin dusuk mudur,az yiyip cabuk acikanlardan misin yada ogun atlar misin yoksa duzenli 3 ogun 'full' yer misin iyice doyana kadar,ben kan sekeriyle baglantili oldugunu dusunuyorum da bu kadar soru bu yuzden,cevaplarini merakla bekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?