- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.701
Aynen bende kizlar sizin yine iyi 2-3 gunünüz kalmiş benim 11 gün. Ama hislerim tuttuğu yönünde. Istedigim icinde olabilir nasip beklicez yapacak bise yokBende kendimi gebe gibi hissediyorum ama kırmızı kartı görürsem çok üzülürüm cok ta heyecanlıyım şimdiden kaptırdım kendimi bile.
Hatta benimde içimden oğlan olacak diye geciyo neden çünkü yum Günü ilişki oldu ve 3 ay diyet yaptık eşimle . Sonra diyorum ki %100 doğruluğu yok kız olacak . aman ne bilim gelgitlerdeyimAynen bende kizlar sizin yine iyi 2-3 gunünüz kalmiş benim 11 gün. Ama hislerim tuttuğu yönünde. Istedigim icinde olabilir nasip beklicez yapacak bise yok
Canım senin bebeğin mi hayırlı olsun. Elinide yüzüne kapatmisEki Görüntüle 2066413
Kızlar nubtan cinsiyet tahmininden anlayan var mıı
evet canım benim bebeğim, yok sadece bu var :) ne bileyim hiç anlamıyorum nubtan falan da, belki tutar diye.. merak işte :) aynen eli yüzünde çok utandıCanım senin bebeğin mi hayırlı olsun. Elinide yüzüne kapatmis. Daha açık net 'nub yokmu anlaşılmıyor pek.
Kaç çocuğun var . şimdiki gebeliginde ne hissediyorsun. Özel bisi uyguladın mi yum Günü diyet falan.evet canım benim bebeğim, yok sadece bu var :) ne bileyim hiç anlamıyorum nubtan falan da, belki tutar diye.. merak işte :) aynen eli yüzünde çok utandı
Bir kizim var 2 buçuk yaşında. Erkek istiyorum tabi de ,sağlıklı olsun. Yumurtlama gününden bir gün önce bı gün sonra ilişki oldu,başka da bişey yapmadım. Bakalım bakalım :)Kaç çocuğun var . şimdiki gebeliginde ne hissediyorsun. Özel bisi uyguladın mi yum Günü diyet falan.
Hayırlısı canım sağlıkla kucağına al evladını.Bir kizim var 2 buçuk yaşında. Erkek istiyorum tabi de ,sağlıklı olsun. Yumurtlama gününden bir gün önce bı gün sonra ilişki oldu,başka da bişey yapmadım. Bakalım bakalım :)
Cok normal gelgitler. Insallah canim. Sabir insallah oglun geliyordurHatta benimde içimden oğlan olacak diye geciyo neden çünkü yum Günü ilişki oldu ve 3 ay diyet yaptık eşimle . Sonra diyorum ki %100 doğruluğu yok kız olacak . aman ne bilim gelgitlerdeyim
Oyy ne tatli yaa. Masallah Allah esirgesin hayirli olsun canim bebegin benimde hicbir fikrim yok inan cinsiyetle ilgiliEki Görüntüle 2066413
Kızlar nubtan cinsiyet tahmininden anlayan var mıı
Aminnn canım inşallah, darısı sana olsun. Gönlüne göre inşallahHayırlısı canım sağlıkla kucağına al evladını.
Benim de hiç fikrim yok :) darısı da size olsun en kısa zamanda inşallahOyy ne tatli yaa. Masallah Allah esirgesin hayirli olsun canim bebegin benimde hicbir fikrim yok inan cinsiyetle ilgili
Ybka=yumurta beyazi gibi kaygan akinti :)Ybka nedir canim??
Canim ben 11 den once kahvalti yapamam oglenw kadar acikmam tika basa yemem genelde tercihim yemekten yanadir sekerim normaldir tansiyonum dusuktur esime diyet yaptirmadim bende yapmadim yardimci olabildim mi bilemiyirum
Hayirlisi ile kalbinize gore olur insallah,diyet ayrintilarini paylasabilir misin?Hatta benimde içimden oğlan olacak diye geciyo neden çünkü yum Günü ilişki oldu ve 3 ay diyet yaptık eşimle . Sonra diyorum ki %100 doğruluğu yok kız olacak . aman ne bilim gelgitlerdeyim
22 tl ydı galiba valla bılmem ki canım ben hep bundan kullandım bu olumsuzluk yaşamadım sen bılırsın haniCanim peki bu marka güvenilir bir marka mı, birde eczanede kaç tl
Evet canımPredictor Early 6 gün önce yazıyor paketin üstünde bunu mu kullanıyon canım, internettten resmine baktimda
Canım eczanede senin dediğin testten yokmuş, eşimde comfort early yazan testten almış, çok iyi bu demişler eşime. İnşallah doğru sonuç verir ya22 tl ydı galiba valla bılmem ki canım ben hep bundan kullandım bu olumsuzluk yaşamadım sen bılırsın hani
Canım comfort early erken gebelik testi doğru sonuç verir mi eşim ondan almıştaHayirlisi ile kalbinize gore olur insallah,diyet ayrintilarini paylasabilir misin?
3.yu tup koydurmali kısmını anlayamadim yanlış mı yazdın acabaSaol canim hayirli ewlat olur insallah.benim hakkima hayirlisi bu imis diyorum kul olarak cok aciziz hic bir seye gucumuz yetmez ama tedbir kuldan takdir allahtan hakkima hayirlisi buymus emeek verdim gercekten benim yumurtlama tarihim gep haftasonuna denk geldi dr takip edemedigi icin yapmadim bi sey kac ay bekledim illa catlamadan sonra olmali diye dusunuyordum amaa o da yetmiyormus nasip 3. Yu tup koydurmali anca oyle garanti
Saol canim hayirli ewlat olur insallah.benim hakkima hayirlisi bu imis diyorum kul olarak cok aciziz hic bir seye gucumuz yetmez ama tedbir kuldan takdir allahtan hakkima hayirlisi buymus emeek verdim gercekten benim yumurtlama tarihim gep haftasonuna denk geldi dr takip edemedigi icin yapmadim bi sey kac ay bekledim illa catlamadan sonra olmali diye dusunuyordum amaa o da yetmiyormus nasip 3. Yu tup koydurmali anca oyle garanti
Verir kuzum zaten pozıtıfı görünce hemen hastaneye git kan tahlılıne kesinlesştirCanım eczanede senin dediğin testten yokmuş, eşimde comfort early yazan testten almış, çok iyi bu demişler eşime. İnşallah doğru sonuç verir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?