Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende kendimi gebe gibi hissediyorum ama kırmızı kartı görürsem çok üzülürüm cok ta heyecanlıyım şimdiden kaptırdım kendimi bile.
Aynen bende kizlar sizin yine iyi 2-3 gunünüz kalmiş benim 11 gün. Ama hislerim tuttuğu yönünde. Istedigim icinde olabilir nasip beklicez yapacak bise yok

Aynen bende kizlar sizin yine iyi 2-3 gunünüz kalmiş benim 11 gün. Ama hislerim tuttuğu yönünde. Istedigim icinde olabilir nasip beklicez yapacak bise yok
Hatta benimde içimden oğlan olacak diye geciyo neden çünkü yum Günü ilişki oldu ve 3 ay diyet yaptık eşimle . Sonra diyorum ki %100 doğruluğu yok kız olacak . aman ne bilim gelgitlerdeyim

Canım senin bebeğin mi hayırlı olsun. Elinide yüzüne kapatmis. Daha açık net 'nub yokmu anlaşılmıyor pek.
evet canım benim bebeğim, yok sadece bu var :) ne bileyim hiç anlamıyorum nubtan falan da, belki tutar diye.. merak işte :) aynen eli yüzünde çok utandı

evet canım benim bebeğim, yok sadece bu var :) ne bileyim hiç anlamıyorum nubtan falan da, belki tutar diye.. merak işte :) aynen eli yüzünde çok utandı
Kaç çocuğun var . şimdiki gebeliginde ne hissediyorsun. Özel bisi uyguladın mi yum Günü diyet falan.

Kaç çocuğun var . şimdiki gebeliginde ne hissediyorsun. Özel bisi uyguladın mi yum Günü diyet falan.
Bir kizim var 2 buçuk yaşında. Erkek istiyorum tabi de ,sağlıklı olsun. Yumurtlama gününden bir gün önce bı gün sonra ilişki oldu,başka da bişey yapmadım. Bakalım bakalım :)

Bir kizim var 2 buçuk yaşında. Erkek istiyorum tabi de ,sağlıklı olsun. Yumurtlama gününden bir gün önce bı gün sonra ilişki oldu,başka da bişey yapmadım. Bakalım bakalım :)
Hayırlısı canım sağlıkla kucağına al evladını.

Hatta benimde içimden oğlan olacak diye geciyo neden çünkü yum Günü ilişki oldu ve 3 ay diyet yaptık eşimle . Sonra diyorum ki %100 doğruluğu yok kız olacak . aman ne bilim gelgitlerdeyim
Cok normal gelgitler. Insallah canim. Sabir insallah oglun geliyordur

Ybka nedir canim??
Canim ben 11 den once kahvalti yapamam oglenw kadar acikmam tika basa yemem genelde tercihim yemekten yanadir sekerim normaldir tansiyonum dusuktur esime diyet yaptirmadim bende yapmadim yardimci olabildim mi bilemiyirum
Ybka=yumurta beyazi gibi kaygan akinti :)
Sagol canim cevaplarin icin,erkek bebek icin gunluk kalori aliminin 2200-2500 arasi olmasi ve kan sekerini dusurecek uzun sure ac kalma,doyurucu beslenme yerine atistirmaliklarla ogun gecistirme gibi bir beslenme seklinden uzak durmak gerektigini dusunuyorum,bunlar ayni zamanda bunyenin asidik olmasina sebep oluyor,karni bi sekilde karbonhidratla doyurmak yerine bedenini besleyecek yuksek besin degerine sahip yiyeceklerle beslenmek gerekli diye dusunuyorum,onun icin tecrubelerini merak ettim,aklina gelen ayrintilar olursa yaz canim.diyete basladigimdan beri aslinda ne kadar"ac"oldugumu anladim ben,istahli biri oldugum halde birkac lokma alip kalktigim cok olurdu,uzun sure ac kaldigim,acken tatli yerdim ki kan sekerini aniden yukseltip sonra daha cok dusuruyor,daha uzun neyse uzatmayayim,cevremde de ornekleri var gercekten,onun icin ben gecenlerde paylastigim HE diet in gercekten faydali olabilecegini dusunyorum,aklinda olsun istedim,hakkimizda herseyin hayirlisi canim

Hayirlisi ile kalbinize gore olur insallah,diyet ayrintilarini paylasabilir misin?

22 tl ydı galiba valla bılmem ki canım ben hep bundan kullandım bu olumsuzluk yaşamadım sen bılırsın hani
Canım eczanede senin dediğin testten yokmuş, eşimde comfort early yazan testten almış, çok iyi bu demişler eşime. İnşallah doğru sonuç verir ya

3.yu tup koydurmali kısmını anlayamadim yanlış mı yazdın acaba

Tüp bebekle de cinsiyetin garantisi yok ki canım gebe bile kalamayalar oluyor tutmuyor felan bide çok günah bi ara bende düşündüm allah affetsin bazen acabamı diyorum tövbe tövbe :)

Canım eczanede senin dediğin testten yokmuş, eşimde comfort early yazan testten almış, çok iyi bu demişler eşime. İnşallah doğru sonuç verir ya
Verir kuzum zaten pozıtıfı görünce hemen hastaneye git kan tahlılıne kesinlesştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…