- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.721
İnşallah canım.Hayirlisi ile kalbinize gore olur insallah,diyet ayrintilarini paylasabilir misin?
Kullanmadim ama adetin ihtimal 1-2 gun oncesinde de sonuc verecektir hormon ilk gunden itibaren yukseldigine goreCanım comfort early erken gebelik testi doğru sonuç verir mi eşim ondan almışta
Insallah,gonlunce olmasını dilerim:) diyet konusu irade istiyor,3 ay devam etmissin takdir ediyorum,umalim ki insallah oglunu kucagina almana vesile olmustur.İnşallah canım.
Diyet öncelikle 8.22 alkali şu içtik . artık marketlerdeki suyun neredeyse tamamı biz aldık üstüne sipariş verdik
Protein ağırlıklı beslendik bol bol .
Tatlı ve tatlı türlerinden uzak durduk .
Hamur işi yok. Süt süt ürünleri yok.vitaminsel arada bi tukettik.
Moda mod diyet olmasa da 3 ay yaptık. Bide yum Günü takip ettim ve yumurtam catladıktan 7 saat sonra 3 günlük cinsel perhizle ilişkide bulunduk.
İnşallah Rabbim önce sağlıklı hayırlı ve 1 erkek evlat verir.
(Gerçi bizde ikiz durumu var genetik te ikiz de olsa fena olmaz)
Amin inşallah.Insallah,gonlunce olmasını dilerim:) diyet konusu irade istiyor,3 ay devam etmissin takdir ediyorum,umalim ki insallah oglunu kucagina almana vesile olmustur.
Benim diyetim de sut urunleri disinda ayni,insallah sebep kilar Yaradan.
Aldigin takviyeler var miydi?
Haklisin canim,vajinal dusu bende eledim spermlere de servikal mukusa da etki etmesi mumkun,ama o.gunundeki akintim cok olmazsa preseed alternatif olabilir diye dusunuyorum,bence o akinti cok onemli spermin yumurtaya varana kadar canli kalmasi ve mumkun oldugunca cok spermin hedefe varabilmesi icin,gelecek ay denemek niyetindeyim ,hayirlisi bakalim.Amin inşallah.
Hayır takviye falan almadım jel ve vajinal duştan yana olmadim hiç. Her ne kadar olsa spermlere etki edeceğini düşünüyorum nedense
Ben ilişkiye girdiğim ertesi gunu sabah ölçüm yaptım asidikti ve kurumustum . insllah o zmanaa kadar spermler ulaşmıştır yumurtaya alkali ortamda bence yumurtlama ertesi ilişki çok sağlıklı değil erkek bebek için.Haklisin canim,vajinal dusu bende eledim spermlere de servikal mukusa da etki etmesi mumkun,ama o.gunundeki akintim cok olmazsa preseed alternatif olabilir diye dusunuyorum,bence o akinti cok onemli spermin yumurtaya varana kadar canli kalmasi ve mumkun oldugunca cok spermin hedefe varabilmesi icin,gelecek ay denemek niyetindeyim ,hayirlisi bakalim.
Ben onceki hamilelige hazirlik sureclerimden farkli olarak takviyeler aliyorum,fark olusturacak mi bekleyip göreceğiz insallah...
Ayni fikirdeyim,ama buyuk ihtimal hamilelik sansi da yok ertesi gun,zaten yumurta 24 saat sonra öldüğü icin atilma sureci basladigi icin ortam eski asidik haline donuyorBen ilişkiye girdiğim ertesi gunu sabah ölçüm yaptım asidikti ve kurumustum . insllah o zmanaa kadar spermler ulaşmıştır yumurtaya alkali ortamda bence yumurtlama ertesi ilişki çok sağlıklı değil erkek bebek için.
Tüp bebekle de cinsiyetin garantisi yok ki canım gebe bile kalamayalar oluyor tutmuyor felan bide çok günah bi ara bende düşündüm allah affetsin bazen acabamı diyorum tövbe tövbe :)
3.yu tup koydurmali kısmını anlayamadim yanlış mı yazdın acaba
Haklisin canim bazen icimdeki istek siddetle devam ediyyor ya 3 de boyle olursa diyorum her yerde oglum olursa diye dusundugum isim her yerde kulagimda geliyor onume cikiyor ozaman anca tup bebekle diyorum kendime olan motivasyonum bozuldu
Aynı şeyleri yaşıyoruz bide beni düşün sen iş yerinde aynı ayda hamile kaldığın 2 arkadaşımın oğlu oluyor ve birinin ismide benim koyacağım isim olacakonlarla bir arada durmak istemiyorum oğlum şöyle oğlum böyle demeleri bunalttı beni ya bazen hayatımdaki en büyük eksikliğin oğlum olmaması gibi geliyor bi tarafım eksik gb.Biliyorum bu duygular geçecek belki 3.çoçuğu bile yapmayacağım.Kendim için dua ediyorum.Rabbim nasip olmayacak şeylerin peşinden koşturma doğru yoldan saptırma imtehan etme beni gücüm yok.
Tamam canım, inşallah pozitifi görürüm direk hastaneye kan tahliline giderizVerir kuzum zaten pozıtıfı görünce hemen hastaneye git kan tahlılıne kesinlesştir
2 gün kaldı canım adetime inşallah test sonuç verirKullanmadim ama adetin ihtimal 1-2 gun oncesinde de sonuc verecektir hormon ilk gunden itibaren yukseldigine gore
Eflatunumm aminn ne guzel dedin nasip degilse allah bize baska yol gosterir insallah hic uzulmuyorum aslinda 2 kiz ewlat bir aileye hic cok degil ama gonul erkek bebek istiyor bak sana ne diycem annanem gecen hafta cok rahatsizdi benim annem 2. Si de kiz demis annanem aglayarak cok sewindim kzim egil egil seyini op siz kapimi acmasaniz kimse acmiyor diye agladi dayimda 2 yan apartmanda tabiki allah kizlarin eksikkigini wermesin hayrini gostersin
Ben dusunuyorumki niye erkek bebek istiyorum diye bana ne fayddasi olacak heralde biz eslerinizi cok sewiyoruz onlarda tek kalmasin diye ama ben bekarkende erkek bebek hastasiydim ama simdi birazda esim icin istiyorum
Hayat hic belli olmaz eflatunum kucuk paketten buyuk suprizler cikabilir belki hic ummadigimiz bir anda planlamadigimiz sekilde diyetsiz ovilasyonsuz allah bize verir bir kaza olur kucagimiz dolar kizmet belli mi olur
Hayırlı olsun canım sağlıklı gebelik olur insKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi 2 dakka içinde silik şekilde çıktı çok mutluyum
Kuzummm cok sevındım yaaa hayırlısıyla al kucagına ınsallah. Kan tahlılı yaptırdın mıKızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi 2 dakka içinde silik şekilde çıktı çok mutluyum
Çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah AminHayırlı olsun canım sağlıklı gebelik olur ins
Yarından sonra salı gün kan tahliline gitcez canım adet günümde. İnşallah orda da çıkar, çok heyecanlıyım ellerim titriyorKuzummm cok sevındım yaaa hayırlısıyla al kucagına ınsallah. Kan tahlılı yaptırdın mı
Inş canım sağlıklı gebelik olur rabbim gönlüne göre versin.Yarından sonra salı gün kan tahliline gitcez canım adet günümde. İnşallah orda da çıkar, çok heyecanlıyım ellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?