Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Böyle düşünme lütfen bak kızın bile kız istemediğini anlamis belki erkek olur demiş benim ailem de de erkek düşkünlüğü var 4 kızdan sonra erkek olmuş .annem hepimizde çok üzülmüş ve ne yazikki bizde olumsuz dusuncelere sebep oldu.dunyanin sonu değil. cocugun da hisseder bunu lütfen olumlu ve iyi düşün neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz

2. defa kızımız oldu ne kadar şanslı bi anne ve baba olduğumuzu bir kere daha anladım.
Şöyle ki;

1-) İlk çocuğun kız olması kadının bereketindendir. Çünkü, Cenâb-ı Hak âyet-i celileye “Dilediğine kız verir ...” diye başlamıştır.

2-) Kimin kızları olur da onlara iyi bakar ve ev-bark sahibi yaparsa, o kimse için bu, Cehennemle arasına perde olur.

3-) Allahü Teâlâ’dan beni zahmetsiz rızıklandırmasını istedim. Beni kızlarla rızıklandırdı.

4-) Kızları kerih görmeyiniz. Çünkü ben de kızlar babasıyım. (Rûhu’u-Beyân, C., S. 342-343)

5-) Kişinin kız çocuğu olduğu zaman, Allahü Teâlâ bir grup melek gönderir. Onlar: “Esselâmü Aleyküm yâ ehle beyt” (Ey ev halkı size selam olsun) derler ve kanatlarıyla giydirip, elleriyle başını meshederek “Şu zayıf kadından doğan zayıf kızdır. Bunu bakıp büyütene Allahü Teâlâ kıyâmete kadar yardımcı olsun” derler. (Kenzü’l-Ummal, 45378)

6-) Kim kız çocuğunu baliğ oluncaya kadar yetiştirirse, kıyâmet günü ben ve o kimse yan yana bulunuruz. (Mübarek parmaklarını biri birine bitiştirmişlerdir) (Riyâzü’s-Sâlihîn C.1, S.311)

7-) Sizden birinizin üç kızı veya üç kız kardeşi olur da onlara güzel bakar, giydirir ve evlendirirse, Cehennemle kendi arasında perde olur ve Allahü Teâlâ kendisine Cennet nasip eder. (Kenzü’l-Ummal, 45368-45369)

İçinde kız çocuğu bulunan her eve gökten her gün 12 rahmet iner ve melekler o evi gece gündüz (aralıksız) ziyaret ederler. Ve ana babasına her gün bir senelik ibâdet sevâbı yazarlar. (Riyâzü’n-Nâsihin 328).

9-) Kızını sevindireni Allahü Teâlâ Cennetle sevindirir, (O kimse) kurtulur. (Şir’a, 451)

10-) Çarşıdan getirilen şeyi çocuklar arsında taksim ederken kızlardan başlamalı. Onlar kalben daha hassas, ruhen daha incedir. (Şir’a)

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah 37 yi bulursun ben 37 ye girmedim .Bol bol dinlen sıvı tüket unutma tansiyona da sıvı çok iyi gelir .

Basarilar dilerim ne sinavina giriyorsunuz Allah zihin acikligi versin:))

klavye sınavı canım çok çalışmama ve evde yapabiliyor olmama rağmen sınavda heyecandan yapamadım.
N naznaz16 teşekkür ederim inşallah canim sende sinavi hayirlisiyla atlatirsin gonlundeki gibi olsun herşey
@sblkal canim ayrintili bu hafta demistin gitmedin mi yoksa seni demi ertelediler benimki 24 kasima kaldi

nasipse yokmuş canım heyecandan yapamadım inşallah senden güzel haberleri duyarız

Rabbim yardımcı olsun kuzum N naznaz16
İşlerini hallet gel özledik .
ah canım bu sıralar ne istesem olmadı ki ne diyeyim bilmiyorum moralim çok bozuk.klavye sınavına o kadar çok çalıştım ki evde 130 140 yazarken 3 dakika da orda heyecandan yazamadım ve kimse inanamadı yazamadığıma.artık geçti gitti belki bir daha böyle şansım olmayacak bakalım artık hayırlısı.geldim inşallah bundan sonra

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi 2 dakka içinde silik şekilde çıktı çok mutluyum
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Slm kızlar
C Cesaaa canım inşallah doktor yanılmıştır.Çok isterdim oğlun olmasını canım@naznaz16 çok geçmiş olsun canım rabbim yerini doldursun bu ayı es geç sağlıklı olmaz .

saol canım bu ay denemedim zaten valla yapmak fikri de uzak geliyor şimdilik diyet patladı zaten bir soda bir hazır su içiyoruz onu da eşim benim suyla aram pek yoktur artık herşeyden vazgeçtim gibi.Allaha bıraktım herşeyi

Çok ama çok doğru bir yazı. Kız evladın olduğu evden bereket eksik olmaz tabi kıymet bilene. Dün pazarda kızım yaşlı bir teyzeye elma verdi,teyze sordu kaç tane çocuk var diye ben de bir kız bir oğlan deyince kızım olduğu için çok zengin ve şanslı bir insan olduğumu söyledi,kendisinin 1 kızdan sonra 3 oğlu olmuş sevinçten deli olmuşlar ailecek ama yaşlanınca üçü bir kızım kadar olamadılar dedi. Böyle şeyleri çok duyuyorum,en çok neyi isteyip seversen hep onunla imtihan olursun. Kız evladın sevgisi bambaşka. Kızlarıyla dertleşen,gülüp eğlenen ve yaşlanınca kızları tarafından sarıp sarmalanan anne babayı gördükçe bir tanecik de olsa kız evladım olduğu için kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum. Kız veya erkek isteyebiliriz fakat lütfen çocuklarımıza bunu göstermeyelim,4 kız kardeş olan yakın bir arkadaşım bunun izlerini taşıdığını söylüyor,mesala benim babam da beni aşırı erkek istemiş ve en küçük olumsuzlukta erkek olsaydım böyle olmazdı derdim hep. Evlat evlattır,hayırsız olduktan sonra ister 10 erkek olsun ne fayda.

Bak bunu bi oku neyin hayırlı olduğunu rabbim bilir L Lilarengim1
Allah’ın en sevdiği kulu Peygamber Efendimiz de kızlar babasıydı,soyu da kızından gitti. Onunla aynı kaderi paylaşanlar bu ayrıcalığın kıymetini bilsin.

Bak canım annem erkek bebek delisi diyorsun ve muhtemelen senin de illa billa erkek olmalı düşüncesi bilinç altına yerleştiği için kendini bu kadar boşuna üzüyorsun. İlerde kızların büyüdüğünde ve çocuk düşündüklerinde hayırlısını mı yoksa sadece erkek bebek istemelerini mi istersin? Bide şöyle düşün;belki sen yaşlanınca elden ayaktan düşeceksin tabi Allah korusun Rabbim öz evladımıza bile muhtaç etmesin ama ya karnındaki kızın senin altını temizleyip her ihtiyacını karşılarsa? Ozaman bu günler çok aklına gelecek ve keşke kızımı güle oynaya bekleseydim diyeceksin. Lütfen kendini kızlarının yerine koy,bak benim babam beni çok erkek istedi diye en ufak tartışmamızda bu aklıma geliyor ve maalesef eskiden bu düşünce yüzünden kendimi ezik hissettiğim çok oldu. Allah herşeyden önce hayırlısını sağlıklısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…