- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.181
Annesine soracak arkadaş sendin dımı kuzum ? Ay hepımızı heyecanlandırdın varsa hahaha bı an evvel gorusmelısın annenle kızlar kuduruyor heyacandan de :)Kimbilir neler yaşadın.Nasıl dua ettim ki rabbim kabul etti.Ne olur banada dua et rabbim banada yaşatsın.Inşallah beraber yaparız.Benimde bir oğlun olur.
Bende varim benide alin diyet grubuna 1 yil sonra gerci esim dusunmuyormus 3. Yu
Merhaba canım .2 yıldır burdayım benCanım merhaba :) kızlar senınle oncesınden tanışıyor sanırım ama bıze tanışmak kısmet olmadı henüzsen kaçıncı da tutturdun erkeği ve bunun ıcın özel Soyer bısey yaptın mı. Güle güle büyüt insallah prensini ısmi ne ?
Canım ben karışmayayım dedım ama dayanamadım su an. Burda hepımız aynı dua ıcın bor araya geldik ıyı ki de geldik. Ne güzel can yoldaşı olduk hepımız bırbırımıze. Cok faydalı seyler öğreniyoruz birbirimizden ama bu tür tatsızlıklar hoş değil. Bor de ben sana bısey söylemek ıstıyorum benı eğer yanlış anlamazsan. Mesela sen geçen gün de hanı cevap yazmadınız benı kımse görmez duymaz zaten ben YOk gibiyim falan yazmışsın. Ben o yazına da cok üzüldüm mesela. Nıckın de böle böyle yazmıssın. Lütfen kendını bu kadar değersiz görmekten vazgeç. Burda arkadaşımız sana kötü bısey soylemedı velhasıl söylese dahi neden aksama kadar ağlayasın ki. Bu tarz konuşmalar olmasın grupta hepımız ne güzel anlaştık Arada olur böyle yanlış anlaşılmalar ama uzatmamak lazımŞuanda agliyorum. Canınız sağolsun ne diyim. @ Elifim ve @esma sizleri çok seviyorum birde @ uyuyangüzel yardımlarinız çok şey öğretti hakkınızı ödeyemem, bir yazarsam size yazarım heralde, tecrübeleriniz bana çok şey kattı
Ay darısı basımıza ınsallah canım.Merhaba canım .2 yıldır burdayım ben
3 te tuttu diyet ve tek ilişki ile oldu.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin .Duan için çok tşk ederim.
Sensiz olur mu canım:) seneye başlıyoruz çalışmalara
B Beybipattis senide unutmayalım dimi
Black5angel Sen de bizdensin
2 kızı olup 3.yü düşünenenler kulubu kurucam :) unuttuklarım varsa ksr bakmayın
Sevecenimde başkanımız olur :)
Annesine soracak arkadaş sendin dımı kuzum ? Ay hepımızı heyecanlandırdın varsa hahaha bı an evvel gorusmelısın annenle kızlar kuduruyor heyacandan de :)
Canım anneme söyledim yüzyüze anlatacak çalıştığım için bir araya gelemedim.Merak etmeyin bütün detayları yazicam.Bana nasip olması belki burdaki kere nasip olur.
Arkadaşımın beddua etme seni kovma yetkisi dahi yok arkadaşın.İkinizde hamilesiniz üzmeyin birbirinizi henüz bebişleriniz çok küçük onlar etkilebilir.Arladaşın üzerine çok gidiyorsun.Kimse kimseyi sevmek cevap vermek zorunda değil.Yeni gelmişsin zaman ile kaynaşıp anlaşırsınız.Hemen grup kurdunuz cümlesi güzel değil .Sayfanın başından beridir burdayım.Tartıştığımızda anlaşmadığımızda çok arkadaş oldu.Ama ben kimseyi takmayıp hep devam ettim.Ben neden ağustos diyenlere cevap yazdım. Sebebini sorduğunuz için cevap yazdım. Yoksa o 40 konusunu niye açiyim durduk yere beni niye anlamiyorsun. Bende erkek çocuk için burdayım. Bende onun için yumurtlama günümü takip ettim. Sen nefret et, ama beni seven de var, kovarak kalbi kıran sensin, bir gün aynısını yaşarsın burda veya gerçek hayatta.
Sensiz olur mu canım:) seneye başlıyoruz çalışmalara
AminnnnnAy darısı basımıza ınsallah canım.
Kız anlatsam roman olur.Yazarda sevecenim olurKimbilir neler yaşadın.Nasıl dua ettim ki rabbim kabul etti.Ne olur banada dua et rabbim banada yaşatsın.Inşallah beraber yaparız.Benimde bir oğlun olur.
Canım rabbim güzel gönlüne versin . korkma şakın biz kadınlar çok güçlüyüz . Bunuda anlatırsın sen
Canım kimyasal gebelik geçiren çok arkadaş oldu.Bu seni korkutmasın .Sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallahinşallah kuzum kimyasal gebelikte yordu beni iyi den korktum sanırım
Yaşadıklarımınümidini sakın kırma güçlü ve sabırlı ol.İnşallah olacak vallahi benim olduktan sonra hepinizin olur.Ki o kadar umutsuzdum
Kendimi değersiz görüyorum belki de, o konuda haklısın. Canım ben sadece nedenini soranlara cevap yazdım amacım burda aile derdimi anlatmak değildi, değer verdiğim için cevap yazdım soranlara. Ama derdini bir derdim vara yaz 10 sayfayı meşgul ettin deyip kovar gibi konuşmak bence kalp kırıcı kötü birşey canim, o yüzden ağladım. Insanın çok bağlandığı bir ortamdan kovulması ağır. Ben sırf burası için eşimin interneti kapattirmasini istemiyorum. Çünkü bazı arkadaşları seni çok sevdim.Hepimiz aynı hedef için burdayız. Allah inşallah nasip ederCanım ben karışmayayım dedım ama dayanamadım su an. Burda hepımız aynı dua ıcın bor araya geldik ıyı ki de geldik. Ne güzel can yoldaşı olduk hepımız bırbırımıze. Cok faydalı seyler öğreniyoruz birbirimizden ama bu tür tatsızlıklar hoş değil. Bor de ben sana bısey söylemek ıstıyorum benı eğer yanlış anlamazsan. Mesela sen geçen gün de hanı cevap yazmadınız benı kımse görmez duymaz zaten ben YOk gibiyim falan yazmışsın. Ben o yazına da cok üzüldüm mesela. Nıckın de böle böyle yazmıssın. Lütfen kendını bu kadar değersiz görmekten vazgeç. Burda arkadaşımız sana kötü bısey soylemedı velhasıl söylese dahi neden aksama kadar ağlayasın ki. Bu tarz konuşmalar olmasın grupta hepımız ne güzel anlaştık Arada olur böyle yanlış anlaşılmalar ama uzatmamak lazım
Ben kimsenin üzerine gitmedim canım, bir anda kovar gibi konuşmak doğru değil. Ben bayadır burayi takip ediyorum. Oğlumun yanına bir oğlum daha olsun istiyorum nasipse öyle işte. Sağol cevap yazdığın için.Arkadaşımın beddua etme seni kovma yetkisi dahi yok arkadaşın.İkinizde hamilesiniz üzmeyin birbirinizi henüz bebişleriniz çok küçük onlar etkilebilir.Arladaşın üzerine çok gidiyorsun.Kimse kimseyi sevmek cevap vermek zorunda değil.Yeni gelmişsin zaman ile kaynaşıp anlaşırsınız.Hemen grup kurdunuz cümlesi güzel değil .Sayfanın başından beridir burdayım.Tartıştığımızda anlaşmadığımızda çok arkadaş oldu.Ama ben kimseyi takmayıp hep devam ettim.
öyledir kuzum ama diyet patladı benim bakalım bu ay adet olursam belki denerim ama pek birşey de yapmak istemiyorum artık takdir allahınCanım kimyasal gebelik geçiren çok arkadaş oldu.Bu seni korkutmasın .Sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallah
Ayyy hadi inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahSensiz olur mu canım:) seneye başlıyoruz çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?