Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aslında bir hafta sonra belli olan var canım .Ama biraz daha bekle hayırlısıyla oğluşu tutturursun
Insallah canim beklemek zor gercekten diyetide biraktik tutmustur diye hayırlısı nasip kismet artik. Birde canim yuh artik oha falan deme de sen bebegin tuttugu geceyi hatirliyormusun gün ay ve saat olarak

Diyet nasil patladi yani ayrinti verirsen bize de fikir olur
Büyük ihtimalle bozmuş diyeti yenilmemesi gereken şeyleri yemiştir
Senin nasıl gidiyor canım ne yaptın diyet ve takviyelere karar verdin mi.Bende eşim için düşünüyorum yeni yıldan sonra başlamaya iyice güçlendirmek lazım y leri

Insallah canim beklemek zor gercekten diyetide biraktik tutmustur diye hayırlısı nasip kismet artik. Birde canim yuh artik oha falan deme de sen bebegin tuttugu geceyi hatirliyormusun gün ay ve saat olarak
Canım kan yenilemeye göre cinsiyet hesaplama var bi bak sende valla inanmak istemiyorum ama ışte cinsiyet belli olana kadar bu gidişle belirtidir testtir filan kafayı yemezsek iyidir

Canım kan yenilemeye göre cinsiyet hesaplama var bi bak sende valla inanmak istemiyorum ama ışte cinsiyet belli olana kadar bu gidişle belirtidir testtir filan kafayı yemezsek iyidir
Onu biliyorum cnm. Şu ay olayi ilginç jonas yöntemi ayin çekim gücü. Yani fal gibi degilde iyonlarla alakali oldugu icin ilgimi cekti. Ama sblkal da tutmuyor bu. Sevecenimi mrk ettim.

Bence senin oglun olacak demistim derim insallah. Içime oyle doguyor. Allahin izniyle insallah olur

Bence senin oglun olacak demistim derim insallah. Içime oyle doguyor. Allahin izniyle insallah olur
Amin amin ayyy hepimize nasip olsun ins rabbimin izniyle hiç belirti yok kuzum ya erkek bebeğe dair sadece istahim çok açıldı.

Amin amin ayyy hepimize nasip olsun ins rabbimin izniyle hiç belirti yok kuzum ya erkek bebeğe dair sadece istahim çok açıldı.
Hic inanmadigim sey şu belirtiler. Benim ikinci kizimda en basindan beri belim agrimisti et ve tatliyi hep canim istiyordu hiicc belirtilere takilma canim.

Dimi.diyete devam ediyorum bir taraftan da neyi neden yaptigimiza dair aciklamalar bulmaya calisiyorum.bir seyi guclu bir mantiksal zemine dayandirdigimizda veya arkasinda bilimsel bir aciklama oldugunu bildigimizde o seye gercekten inanmaya baslariz ve daha iyi motive oluruz degil mi.yani neden yumurtlama gunu onemli sorusuna (shettles in teorisi bilimsel olarak cokertildigine gore)tatmin edici bir cevap bulmamiz lazim ki denemeye deger bulup ona inancimizi ve gayretimizi koyalim.yada diyeti dusun,diyetle tam olarak yapmaya çalıştığımız sey ne aslinda?eger klasik diyet anlayisina hore hareket ediyorsak(kalsiyum -magnezyum=kiz,potasyum-sodyum=erkek) bu minerallerin bizim icin neyi degistirmesini bekliyoruz?aslina bakarsaniz kalsiyum- kiz bebek baglantisinin dayandigi hicbir bilimsel dayanak yok.ama benim uzerinde durdugum kan sekeri duzeyi ve testosteron duzeyinin gercekten yabana atilmayacak sekilde dayanaklari var.her ikisde farkli akademisyenler tarafindan arastirma konusu yapilmis ve ikisininde kendi teorileri mevcut,ilginc olan diyet konusunda irtak noktada bulusmalari.bunlari yeri geldikce ayrintilari ile yazacagim,biraz uzun olabilir ilgilenmeyenler gozardi etmeli,bana kendini bu kadar kasma seklinde yorumlar da gelebilir ama suna aciklik getirelim ben asil dayanaklarini anlamadigim,ise yarayacagina inanmadigim bir sey icin niye kendimi yorayim niye bu kadar ugrasayim?varsa tum bu cinsiyet konusunun arkasinda mantiksal aciklamalar ki bence var onun icin kafa yoruyorum,ogrenmeli,durup dusunmeli,pratige gecirmeli.en azindan ulasabildigim sebeplere riayet ettim,netice Yaradandan diyebilmeli...

Sen böyle yazdıkça kafam iyice karışıyor.
Baya araştırma içindesin bu da çok güzel üşenmeden bizi yazıp bilgilendiriyor sun Allah razı olsun.
Hazel Chesterman-Philips Kızmı olsun erkek mi kitabını duymuştum alma fırsatım olması bi kitapla deneyenler olmuştur mutlaka bi bakabilirmisin yabancı sitelere.Hangi yöntemi uyguluyorlar acaba

N naznaz16 canim senin iki mi uc mu kizin vardi ben uc hatirliyodum ama msjda ucden vaz gectim yazmissin bide bu arada kimyasal gebelikten korkma senin ki yine hemen düştü ben neredeyse 9 haftalik bos keseden kurtaj oldum 5 ay sonra ilk denemede hamile kaldim inşallah sende tez vakitte oglusuna hamile kalirsin
SEVECENIM canim oglusun nasil buyuyo mu ay ne tatli kokuyodur o simdi bende sag salim kizimi kucağıma alip sizin kervana katilcam ama ben 1 yil emzirme taraftariyim en az peşpeşe olunca anne sutu aciyo cocuk ememiyo diye biliyorum L Lilarengim1 canim sen bebegi emzirmiycen mi hemen esine ocaktan sonra diyet yazmissin
Bu arada lutfen topigi bos vede surekli uzayan konularla doldurmayalim sonucta anlama zorlugu ceken insanlar degiliz burda hem birbirimize moral verip hemde gebeliklerimiz hakkinda bilgiler paylasiyoruz iki gunde 300 e yakin msj okudum onemli seyler var zannettim ama bi 40 meselesi yani Bosa uzatmayalim bos konulara cvp da yazmayalim gebelikler ve yontemler en onemli konular bi de normal sıkıntılar kimsede kirilmasin yazima @eflatun88 canim bu arada bende annenin yontemi yazmissin umuduyla okudum ama dort gozle bekliyorum

Canim bu arada topige hosgeldin msjlarin gerçekten cok faydali vede baya emek harciyosun teşekkür ederim inşallah sende emeklerinin karsiligini alirsin SEVECENIM gibi hayirlisiyla oglusuna kavusursun darisida bizlere olur

Kizlar yabanci sitelerden birinde (hangisi oldugunu hatirlamiyorum) yontemlere bakarken gordum. Oksuruk surubunun icindeki ''guaifenesin'' etken maddesi (her oksuruk surubunda bulunmuyor) sayesinde, kadinlarin vajinal akintisinin yapisi inceliyormus ve erkek sperminin daha kolay hareket etmesini sagliyormus. Bu etken madde oksurugun etkisini azaltmak icin vucuttaki balgami inceltme gorevi gordugunden vajinal akintiya da ayni etkiyi yapiyormus. Kadinlarin iliskiden 2-3 saat once 1 olcek icmesi tavsiye ediliyor. Denesek mi emin olamadim

Canim yeni bilgiler ogrendikce insanin kafasinin once karismasi normaldir ama sonra bizim icin guvenilir oldugunu bildgmiz bilgileri alip depolar beynimiz:) biraz daha bilgi vereyim kafam iyice karissin ortaya daha iyi bir corba ciksin:))benim denemekte oldugum diyet su teze dayaniyor,erkek anne karnindan baslayip hayati boyunca kadina gore daha fazla kaloriye daha fazla beslenmeye ihtiyac duyuyor.annenin tum besin gruplarindan yeteri kadar beslenmesi,yuksek besin degerine sahip gidalar tuketmesi kan sekeri seviyesinin sabit kalmasina ve herhangi bir vitamin/mineral eksikligi yasanmamasina sebep oluyorve bu da bedene "kaynaklar yeterli,erkek bebegin rahatlikla yeteri kadar beslenip buyuyebilwcegi bir ortam"mesaji veriyor.bu yuzden gunluk yuksek kalori alimi(ama karbondihrat ve seker agirlikli bos kaloriler dehil,besleyici yuksek kalorili besinler) ve dogurganligi,vucut sagligini arttiran hersey erkek bebek ihtimalini arttiriyor.kadinin zayif veya kilolu olmasi onemli dehil,kilolu kadinlar da bos kalorilerle kilo almakla beraber bedenleri icin gercekten besleyici sekilde beslenmiyor olabilirler.kan sekerleri yine de dusuk olabilir,cunku belki gereginden fazla tatli tuketiyorlar ki bu da kan sekerinde dengesizlik demek.yada hamurisi cok tuketiyorlar ki proteinle beraber tuketilmeyen karbonhidratlar vucuda enerji olarak degil yag olarak geri donuyor ve bunlar da vucutta cabuk yakilip kan sekerini aniden yukseltip düşürüyor.vucutta yag hucreleri cogaliyor ama genel olarak vucut sagligi kotu olabiliyor ve metabolizma bunu yine erkek bebek icin uygun olmayan bir ortam olarak goruyor.kuzey avrupada calisan kadin nufusun kiz cocugu oranlarinin yuksek olmasi bununla ilgili, yogun is saatleri,yetersiz ve duzensiz beslenme,zayif kalma ugruna ac kalma...
Kan seker duzeyi ve metabolizma cinsiyeti etkileyen tek faktor degil ve konu suan yazamayacagim kadar uzun.yinede merak eden arkafaslar olursa dilim dondugunce ifade etmeye calisirim.sizlere de faydasi olacagina inandigim paylasmaya deger buldugum herseyi yazmaya calisiyorum.
Kitabi bi arastirayim canim.

Bugün ne güzel burası baya coştuk.
Lütfen olumsuz şeylerle doldurmayalım burayı.Inanın çok iyi geliyor burası bana
Hepiniz bir kardeş abla oldunuz bana Allah razı olsun herkesten

Diyet nasil patladi yani ayrinti verirsen bize de fikir olur

diyet patladı derken canım ben kimyasal gebelik yaşadım hamile kaldığımı düşünce yoğurt peynir ne varsa tükettim şuan normal besleniyorum demek istedim

canım 3 kız vardı 4 olacak olursa.valla kuzum içimdeki aşk gitti ya bi yanım hamile kal ne olursa diyor diğer yanım ise en azından yumurta takibi yap diyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…