- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.221
Bu bahsettiğin ilacı bende okumuştum süper anneler 2011 topigindeKizlar yabanci sitelerden birinde (hangisi oldugunu hatirlamiyorum) yontemlere bakarken gordum. Oksuruk surubunun icindeki ''guaifenesin'' etken maddesi (her oksuruk surubunda bulunmuyor) sayesinde, kadinlarin vajinal akintisinin yapisi inceliyormus ve erkek sperminin daha kolay hareket etmesini sagliyormus. Bu etken madde oksurugun etkisini azaltmak icin vucuttaki balgami inceltme gorevi gordugunden vajinal akintiya da ayni etkiyi yapiyormus. Kadinlarin iliskiden 2-3 saat once 1 olcek icmesi tavsiye ediliyor. Denesek mi emin olamadim
Evet canim bende arastirdim tek etken maddesi guaifenesin olan surup vicks vapodry oksuruk surubu.8 10 kadar surupta bu madde var ama digerlerinin tek etkeni bu degil onun icin en iyisi vicks derim ben.yumurtlama haftasi gunde 3-4 olcek kullanilmasi tavsiye ediliyor.takviye kullanimi ile ilgili baktigim bir cizelge vardi,orada buyuk oranda kullanildigini gormustum.fikirlerine guvendigim bir bayanin yazisinda vardi.deneyip gorenler olduysa bize bildirin lutfenKizlar yabanci sitelerden birinde (hangisi oldugunu hatirlamiyorum) yontemlere bakarken gordum. Oksuruk surubunun icindeki ''guaifenesin'' etken maddesi (her oksuruk surubunda bulunmuyor) sayesinde, kadinlarin vajinal akintisinin yapisi inceliyormus ve erkek sperminin daha kolay hareket etmesini sagliyormus. Bu etken madde oksurugun etkisini azaltmak icin vucuttaki balgami inceltme gorevi gordugunden vajinal akintiya da ayni etkiyi yapiyormus. Kadinlarin iliskiden 2-3 saat once 1 olcek icmesi tavsiye ediliyor. Denesek mi emin olamadim
Evet canim bende arastirdim tek etken maddesi guaifenesin olan surup vicks vapodry oksuruk surubu.8 10 kadar surupta bu madde var ama digerlerinin tek etkeni bu degil onun icin en iyisi vicks derim ben.yumurtlama haftasi gunde 3-4 olcek kullanilmasi tavsiye ediliyor.takviye kullanimi ile ilgili baktigim bir cizelge vardi,orada buyuk oranda kullanildigini gormustum.fikirlerine guvendigim bir bayanin yazisinda vardi.deneyip gorenler olduysa bize bildirin lutfen
Bende özledim canım ama bebek bazen hiç bırakmıyor hem beşik sallıyom hemde yazıp okuyomÖzlemişiz bacım senin burada olmanı
Estağfirullah canımInsallah canim beklemek zor gercekten diyetide biraktik tutmustur diye hayırlısı nasip kismet artik. Birde canim yuh artik oha falan deme desen bebegin tuttugu geceyi hatirliyormusun gün ay ve saat olarak
Bence saat 8 gibi tuttuEstağfirullah canım
18 şubat saat. 5 teoldu
Çok şükür canım iyi gidiyoruz.Sabahlıyoruz Bebişle çok gazlı çünkü .Rabbim kısmet ederse yine bir araya gelip yaparızN naznaz16 canim senin iki mi uc mu kizin vardi ben uc hatirliyodum ama msjda ucden vaz gectim yazmissin bide bu arada kimyasal gebelikten korkma senin ki yine hemen düştü ben neredeyse 9 haftalik bos keseden kurtaj oldum 5 ay sonra ilk denemede hamile kaldim inşallah sende tez vakitte oglusuna hamile kalirsin
SEVECENIM canim oglusun nasil buyuyo mu ay ne tatli kokuyodur o simdi bende sag salim kizimi kucağıma alip sizin kervana katilcam ama ben 1 yil emzirme taraftariyim en az peşpeşe olunca anne sutu aciyo cocuk ememiyo diye biliyorum L Lilarengim1 canim sen bebegi emzirmiycen mi hemen esine ocaktan sonra diyet yazmissin
Bu arada lutfen topigi bos vede surekli uzayan konularla doldurmayalim sonucta anlama zorlugu ceken insanlar degiliz burda hem birbirimize moral verip hemde gebeliklerimiz hakkinda bilgiler paylasiyoruz iki gunde 300 e yakin msj okudum onemli seyler var zannettim ama bi 40 meselesi yani Bosa uzatmayalim bos konulara cvp da yazmayalim gebelikler ve yontemler en onemli konular bi de normal sıkıntılar kimsede kirilmasin yazima@eflatun88 canim bu arada bende annenin yontemi yazmissin umuduyla okudum ama dort gozle bekliyorum
Bak ben bunu yaptım benim tuttu pekte inanmadım ama tuttuCanlarım bugünde söze başka bı cınsıyet testiyle geldımdedim size kafayı sıyırdım sanırım dıye ahahahah
Arkadaşlar yüzük testini duydunuz mu alyansınızı ıpe bağlayın karnınızın uzerınde tutun havaya kaldırın ıpı. Eğer yüzük ılerı geri giderse erkek daıresel giderse kız. Bı bakarmısınız hem test etmıs oluruz tutuyor mu. Bunu ıstediginiz kadar yapın tüm çocuklarınız çıkacak. En son yüzük donmeyıp kaldırdıgınızda hareketsız duruyorsa test bitti demek
Ben bu kadar uğraşmadım uğraşmamda . Basit bir diyet ki diyet bile denilmez .Cinsel perhiz çat anı tek ilişki ve bitti.Ben çok dualar okudum.Hamilelikte kuranı 2 defa hatim yaptım . İnşallah evladım adına ve kurana layık bir Salih evlad olur.Ve darısı hepinize olur inşallahhhhCanim bu arada topige hosgeldin msjlarin gerçekten cok faydali vede baya emek harciyosun teşekkür ederim inşallah sende emeklerinin karsiligini alirsinSEVECENIM gibi hayirlisiyla oglusuna kavusursun darisida bizlere olur
Ay ınsallah tutuyordur benim kızım da tutuyor. Benım ılk gebelıgım dusuk olmustu mesela onu da sayıyorum. Doğruysa ılk düşen gebelıgım erkek gösteriyor ah ah :)Bak ben bunu yaptım benim tuttu pekte inanmadım ama tuttu
Ay cok heyecanlandim olay saati aksam 8 mi sabah 8 mi. Sabahsa icim rahatlayacakBence saat 8 gibi tuttu9 da banyo yaptım
tutma saatine goremi canım benim gece 2 de oldu sabaha doğru kasigimda değişik biseyler 6 da tutmuş olabilir benimAy cok heyecanlandim olay saati aksam 8 mi sabah 8 mi. Sabahsa icim rahatlayacak
Deneme 5 te oldu . 8 de tutması lazımAy cok heyecanlandim olay saati aksam 8 mi sabah 8 mi. Sabahsa icim rahatlayacak
Canim sana bakmistim o gun ve sonrasi zaten erkekti. Amatutma saatine goremi canım benim gece 2 de oldu sabaha doğru kasigimda değişik biseyler 6 da tutmuş olabilir benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?