Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu bahsettiğin ilacı bende okumuştum süper anneler 2011 topiginde

Evet canim bende arastirdim tek etken maddesi guaifenesin olan surup vicks vapodry oksuruk surubu.8 10 kadar surupta bu madde var ama digerlerinin tek etkeni bu degil onun icin en iyisi vicks derim ben.yumurtlama haftasi gunde 3-4 olcek kullanilmasi tavsiye ediliyor.takviye kullanimi ile ilgili baktigim bir cizelge vardi,orada buyuk oranda kullanildigini gormustum.fikirlerine guvendigim bir bayanin yazisinda vardi.deneyip gorenler olduysa bize bildirin lutfen

Ben cok emin olamadim ya sonucta ilac yani yumurtalara veya sperme baska bir etkisi olmasin. ne bileyim hamilelikte ilac kullanmamak gerekiyor ya biz daha bastan yumurtaya ya da sperme mudahale etmis olmayalim bilemedim.

Canlarım bugünde söze başka bı cınsıyet testiyle geldım dedim size kafayı sıyırdım sanırım dıye ahahahah
Arkadaşlar yüzük testini duydunuz mu alyansınızı ıpe bağlayın karnınızın uzerınde tutun havaya kaldırın ıpı. Eğer yüzük ılerı geri giderse erkek daıresel giderse kız. Bı bakarmısınız hem test etmıs oluruz tutuyor mu. Bunu ıstediginiz kadar yapın tüm çocuklarınız çıkacak. En son yüzük donmeyıp kaldırdıgınızda hareketsız duruyorsa test bitti demek

Insallah canim beklemek zor gercekten diyetide biraktik tutmustur diye hayırlısı nasip kismet artik. Birde canim yuh artik oha falan deme de sen bebegin tuttugu geceyi hatirliyormusun gün ay ve saat olarak
Estağfirullah canım
18 şubat saat. 5 te oldu

Çok şükür canım iyi gidiyoruz.Sabahlıyoruz Bebişle çok gazlı çünkü .Rabbim kısmet ederse yine bir araya gelip yaparız

Bak ben bunu yaptım benim tuttu pekte inanmadım ama tuttu

Canim bu arada topige hosgeldin msjlarin gerçekten cok faydali vede baya emek harciyosun teşekkür ederim inşallah sende emeklerinin karsiligini alirsin SEVECENIM gibi hayirlisiyla oglusuna kavusursun darisida bizlere olur
Ben bu kadar uğraşmadım uğraşmamda . Basit bir diyet ki diyet bile denilmez .Cinsel perhiz çat anı tek ilişki ve bitti.Ben çok dualar okudum.Hamilelikte kuranı 2 defa hatim yaptım . İnşallah evladım adına ve kurana layık bir Salih evlad olur.Ve darısı hepinize olur inşallahhhh

Bak ben bunu yaptım benim tuttu pekte inanmadım ama tuttu
Ay ınsallah tutuyordur benim kızım da tutuyor. Benım ılk gebelıgım dusuk olmustu mesela onu da sayıyorum. Doğruysa ılk düşen gebelıgım erkek gösteriyor ah ah :)

tutma saatine goremi canım benim gece 2 de oldu sabaha doğru kasigimda değişik biseyler 6 da tutmuş olabilir benim
Canim sana bakmistim o gun ve sonrasi zaten erkekti. Ama SEVECENIM in sabah akrep burcu oluyor yaniiiii su grubu ve tutmuyorrrrr bu örnek benim icin önemliydi en azindan psikolojik olarak. Tabiki herseyin Rabbimizin nasip etmesiyle oldugu bilincindeyiz cok sukur. teşekkürkerrrrr SEVECENIM cansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…