- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.241
Çok şükür canim okadar test varki ışte meraktan bakıp duruyoruz.Canim sana bakmistim o gun ve sonrasi zaten erkekti. Ama @SEVECENIM in sabah akrep burcu oluyor yaniiiii su grubu ve tutmuyorrrrr bu örnek benim icin önemliydi en azindan psikolojik olarak. Tabiki herseyin Rabbimizin nasip etmesiyle oldugu bilincindeyiz cok sukur. teşekkürkerrrrr @SEVECENIM cansin.
Bence riske atma canim ben topigi takip edip hic birsey denemedigime cok pismanim nasip ten otesi yok ama yinede dene derim herseyidiyet patladı derken canım ben kimyasal gebelik yaşadım hamile kaldığımı düşünce yoğurt peynir ne varsa tükettim şuan normal besleniyorum demek istedim
canım 3 kız vardı 4 olacak olursa.valla kuzum içimdeki aşk gitti ya bi yanım hamile kal ne olursa diyor diğer yanım ise en azından yumurta takibi yap diyor bakalım
Aynen yaa olan oldu artik yapacak bisey yok canimÇok şükür canim okadar test varki ışte meraktan bakıp duruyoruz.
Benim alyansim taşli yuvarlak degil köseli olurmukiiiCanlarım bugünde söze başka bı cınsıyet testiyle geldımdedim size kafayı sıyırdım sanırım dıye ahahahah
Arkadaşlar yüzük testini duydunuz mu alyansınızı ıpe bağlayın karnınızın uzerınde tutun havaya kaldırın ıpı. Eğer yüzük ılerı geri giderse erkek daıresel giderse kız. Bı bakarmısınız hem test etmıs oluruz tutuyor mu. Bunu ıstediginiz kadar yapın tüm çocuklarınız çıkacak. En son yüzük donmeyıp kaldırdıgınızda hareketsız duruyorsa test bitti demek
Beceremedim galiba hep dönüyor durmadan 10 tane kız çıkmıştır herhaldeCanlarım bugünde söze başka bı cınsıyet testiyle geldımdedim size kafayı sıyırdım sanırım dıye ahahahah
Arkadaşlar yüzük testini duydunuz mu alyansınızı ıpe bağlayın karnınızın uzerınde tutun havaya kaldırın ıpı. Eğer yüzük ılerı geri giderse erkek daıresel giderse kız. Bı bakarmısınız hem test etmıs oluruz tutuyor mu. Bunu ıstediginiz kadar yapın tüm çocuklarınız çıkacak. En son yüzük donmeyıp kaldırdıgınızda hareketsız duruyorsa test bitti demek
Beceremedim galiba hep dönüyor durmadan 10 tane kız çıkmıştır herhalde
Inşallah canim bana daha 1.5 sene var bu sefer yapcam soylediklerinizi rabbim nasipte ederse 4 de bulurum inşallah oglusumuÇok şükür canım iyi gidiyoruz.Sabahlıyoruz Bebişle çok gazlı çünkü .Rabbim kısmet ederse yine bir araya gelip yaparız
Kiz 2 ay nasil gecer böyle. Yarın bigun karbonata idrar karistirirken bulacaz kendimizi eminim
L Lilarengim1 kiz milleti meraktan catlatacan ara anneni bacim arkadasim bebek dusunuyor senin yontem ne diye sorsana baci. Catlayacaz meraktan
Yap gitsin canım nolcak benım de alyansım yok bestasla yaptımBenim alyansim taşli yuvarlak degil köseli olurmukiii
Hahahahaa canım bekledın mı peki bıraz bekleyınce degıstırıyor belki beklemeden tekrarlamıssındır baştanBeceremedim galiba hep dönüyor durmadan 10 tane kız çıkmıştır herhalde
Canım bol kuru incir tuket akintini arttırır.Hayırlı akşamlar kızlar
Geçmişi tam okuyamadım 20 25 sayfa geçmiş ilk fırsatta okuycam inşallah
Neler yazmissiniz meraktan catlarim
Bana gelecek olursak çatlatma iğnesi dün yaptırdım
Yumurtaliklarimda tok bir his var ama zirve yapmadı henüz.. dün ağrı ve akıntı vardı bugün akıntı yok denecek kadar az
Dün birlikte olduk aslında Dr bugünden için birliktelik demişti
Esimide tembihledim işyerinde kahve muz ceviz fındık yiyor
Oda hazırlıklı gelecek
Kaç defa denedim yok sürekli dönüyor ipi baglamamdan kaynaklı dedim başka türlü bağladım yine aynı beceremedim.Hahahahaa canım bekledın mı peki bıraz bekleyınce degıstırıyor belki beklemeden tekrarlamıssındır baştan
Hahaha kendine yapamadıysan bak Esine de yapabılırsın avucuna sağ avuç amaKaç defa denedim yok sürekli dönüyor ipi baglamamdan kaynaklı dedim başka türlü bağladım yine aynı beceremedim.
Az önce komsumda yaptık bu yöntemi hep doğru çıktıHahaha kendine yapamadıysan bak Esine de yapabılırsın avucuna sağ avuç ama
Dolapta 7 tane incir varCanım bol kuru incir tuket akintini arttırır.
Ay yok yaptırmaz o biliyorumHahaha kendine yapamadıysan bak Esine de yapabılırsın avucuna sağ avuç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?