Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok şükür canim okadar test varki ışte meraktan bakıp duruyoruz.

Bence bu bioritim midir nedir ucretli cinsiyet takvimi var ya o bu ayin girdigi burclara göre hesap yapiliyor. Mantigini anladim. Diger cindi rustu -9 +9 olaylari hepsi hikaye. Bu bio denen olayda tam olarak bu arkadaslar ayin ates ve grubu ekseninde olmasi erkek su ve toprak grubu ise kiz denen düzmece ay girdigi burcta yaklasik 2 gun sureyle kaliyor. düsmeyin tuzaklarina burda bildigim cogu arkadaş üye olmuştu buna.

Bence riske atma canim ben topigi takip edip hic birsey denemedigime cok pismanim nasip ten otesi yok ama yinede dene derim herseyi

Benim alyansim taşli yuvarlak degil köseli olurmukiii

Beceremedim galiba hep dönüyor durmadan 10 tane kız çıkmıştır herhalde

Çok şükür canım iyi gidiyoruz.Sabahlıyoruz Bebişle çok gazlı çünkü .Rabbim kısmet ederse yine bir araya gelip yaparız
Inşallah canim bana daha 1.5 sene var bu sefer yapcam soylediklerinizi rabbim nasipte ederse 4 de bulurum inşallah oglusumu

L Lilarengim1 kiz milleti meraktan catlatacan ara anneni bacim arkadasim bebek dusunuyor senin yontem ne diye sorsana baci. Catlayacaz meraktan

Yüzyüze anlatırım bi kere yazarsın diyor.Utanıyorum sormaya
Öyle telefonda olmaz dedi.Tek ilişki olduğunu hatırlıyorum.Pek dinlemediğim için bişey hatırlamıyorum öyle diyet felanda yoktu.Annem acayip süt ürünleri tüketir.

Hayırlı akşamlar kızlar
Geçmişi tam okuyamadım 20 25 sayfa geçmiş ilk fırsatta okuycam inşallah
Neler yazmissiniz meraktan catlarim

Bana gelecek olursak çatlatma iğnesi dün yaptırdım
Yumurtaliklarimda tok bir his var ama zirve yapmadı henüz.. dün ağrı ve akıntı vardı bugün akıntı yok denecek kadar az
Dün birlikte olduk aslında Dr bugünden için birliktelik demişti
Esimide tembihledim işyerinde kahve muz ceviz fındık yiyor
Oda hazırlıklı gelecek

Canım bol kuru incir tuket akintini arttırır.

A
Hahaha kendine yapamadıysan bak Esine de yapabılırsın avucuna sağ avuç ama
Az önce komsumda yaptık bu yöntemi hep doğru çıktı
Komşum hamile ona kız dönüyor ama ultrasonda erkek demiş Dr
Oda kız istiyordu
Banada yüzüğe göre erkek çıkıyor 3.
Merakla bekliyorum nasip olursa hamilelik bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…