Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iliski sekliylemi alakali acaba. Birsuru senaryo var kafamda. bu eskilerde az degil varya.

Insallah gönlündeki olur kuzum bana da erkek dıyor ay ınsallahhhhh

Iliski sekliylemi alakali acaba. Birsuru senaryo var kafamda. bu eskilerde az degil varya.

Geçen bi ebe dedi iki oğlu vardı.Erkek bebek için pozisyon varmış soramadım şuan çok pişmanım kadını bi daha göremem ya.sırf erkek bebek için deliriyo demesin diye hiç bişey demedim :)

Geçen bi ebe dedi iki oğlu vardı.Erkek bebek için pozisyon varmış soramadım şuan çok pişmanım kadını bi daha göremem ya.sırf erkek bebek için deliriyo demesin diye hiç bişey demedim :)
Ben sekil olarak şunu biliyorum erkek kadinin sag tarafina bosalirsa erkek bebek olur diye okumustum marfetname de de yaziyor bu. Ama o nasil oluyor onu bilemiyorum iste

Canım bazı yerlerde köpek stili yazıyor açıkçası bende bunu burda sormaya çekinmistim erkek çocuğu olanlar yada şuan erkek çocuk bekleyenler bu stili uyguladılarmı acaba, ayrıca annende seni özlemiştir hafta sonu bi git görüş çatladım meraktan bak ☺

O cinsiyet için mi üç tane çizgi var onda bişey anlamadım ondan

O cinsiyet için mi üç tane çizgi var onda bişey anlamadım ondan
Bilmiyorum canim. Oyle tahmin ettim cunku iki gun arayla takvimde cinsiyet degisiyormus super annelerde vardi cok uye olan. Yani buyuk ihtimal bu ay evreleriyle alakali bir takvim o. Zannim sadece.. cidden hicbir takvimdi suydu buydu hepsi tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…