- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.261
Tabiki kuru olsa daha iyi potasyumu yüksek oluyorDolapta 7 tane incir var
Bugünlük ise yararmi
KurusuTabiki kuru olsa daha iyi potasyumu yüksek oluyor
Iliski sekliylemi alakali acaba. Birsuru senaryo var kafamda.Yüzyüze anlatırım bi kere yazarsın diyor.Utanıyorum sormaya
Öyle telefonda olmaz dedi.Tek ilişki olduğunu hatırlıyorum.Pek dinlemediğim için bişey hatırlamıyorumöyle diyet felanda yoktu.Annem acayip süt ürünleri tüketir.
Sanmıyorum ya bide bence pozisyon konuşamaz herhalde insan kızıyla kendimi annesinin yerine koydumdaIliski sekliylemi alakali acaba. Birsuru senaryo var kafamda.bu eskilerde az degil varya.
Insallah gönlündeki olur kuzum bana da erkek dıyor ay ınsallahhhhhA
Az önce komsumda yaptık bu yöntemi hep doğru çıktı
Komşum hamile ona kız dönüyor ama ultrasonda erkek demiş Dr
Oda kız istiyordu
Banada yüzüğe göre erkek çıkıyor 3.
Merakla bekliyorum nasip olursa hamilelik bakalım ne olacak
Iliski sekliylemi alakali acaba. Birsuru senaryo var kafamda.bu eskilerde az degil varya.
Ben sekil olarak şunu biliyorum erkek kadinin sag tarafina bosalirsa erkek bebek olur diye okumustum marfetname de de yaziyor bu. Ama o nasil oluyor onu bilemiyorum isteGeçen bi ebe dedi iki oğlu vardı.Erkek bebek için pozisyon varmış soramadım şuan çok pişmanım kadını bi daha göremem ya.sırf erkek bebek için deliriyo demesin diye hiç bişey demedim :)
Sanmıyorum ya bide bence pozisyon konuşamaz herhalde insan kızıyla kendimi annesinin yerine koydumda
Ayyy ne güldümBeceremedim galiba hep dönüyor durmadan 10 tane kız çıkmıştır herhalde
Ben erkek dönemindeymisimhttp://bebekcinsiyet.com/biyolojik-...kten-once-bebegin-cinsiyetini-tahmin-etme.php
Kizlar u takvimi duydunuz mu bu bana sacma geldi ama biligisi ilan var mi diye sormak istedim bu takvim yillar arasi icin on gorude bulunuyor galiba
Amin inşallah canim seninde gonlundekini nasip etsin RabbimInsallah gönlündeki olur kuzum bana da erkek dıyor ay ınsallahhhhh
Canım bazı yerlerde köpek stili yazıyor açıkçası bende bunu burda sormaya çekinmistim erkek çocuğu olanlar yada şuan erkek çocuk bekleyenler bu stili uyguladılarmı acaba, ayrıca annende seni özlemiştir hafta sonu bi git görüş çatladım meraktan bak ☺Geçen bi ebe dedi iki oğlu vardı.Erkek bebek için pozisyon varmış soramadım şuan çok pişmanım kadını bi daha göremem ya.sırf erkek bebek için deliriyo demesin diye hiç bişey demedim :)
O cinsiyet için mi üç tane çizgi var onda bişey anlamadım ondanBence bu bioritim midir nedir ucretli cinsiyet takvimi var ya o bu ayin girdigi burclara göre hesap yapiliyor. Mantigini anladim. Diger cindi rustu -9 +9 olaylari hepsi hikaye. Bu bio denen olayda tam olarak bu arkadaslar ayin ates ve grubu ekseninde olmasi erkek su ve toprak grubu ise kiz denen düzmece ay girdigi burcta yaklasik 2 gun sureyle kaliyor. düsmeyin tuzaklarina burda bildigim cogu arkadaş üye olmuştu buna.
Bende anlamadım valla.O cinsiyet için mi üç tane çizgi var onda bişey anlamadım ondan
Bilmiyorum canim. Oyle tahmin ettim cunku iki gun arayla takvimde cinsiyet degisiyormus super annelerde vardi cok uye olan. Yani buyuk ihtimal bu ay evreleriyle alakali bir takvim o. Zannim sadece.. cidden hicbir takvimdi suydu buydu hepsi tesadüfO cinsiyet için mi üç tane çizgi var onda bişey anlamadım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?