Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sakin ol şakın stres yapma benim yaşadıklarımı yaşıyorsun .Sezaryan seni korkutmasın o daha basit .İnşallah ona gerek kalmaz.Bebeğinin kilosu gayet iyi hiç korkma en kötü ihtimal kuvezde biraz kalır.Rabbşm yardımcınız olsun.Sapasağlam sağlıkla çıkın o hastaneden .

Ya kızlar bizim gebelikte hemen hemen ilk haftalarimiz. Cinsiyetini öğrenipte ilk haftalarda ki gebeliginin nasıl olduğunu Ne ler yaşadığınızı bize anlatır misiniz . bizde tecrubelenelim.
Uykusuzluktan başım dönüyor .Ve hatırlamıyorum İnan biraz toparlanayım yazarım uzun uzun (gerçi uzun yazı yazmayı sevmem)
Herkesin aynı olmuyor genelde ama bazen tutuyor .

Soğan kuru çok öneriyorlar pko da dene canım bir ay istersen bide akintiyi hiç yakalamiyormusun yumurta akı gibi şeffaf renk ol ucak

B Birpembebirmavi Bendede var pko soğan kürü acayip işe yarıyor tavsiye ederim.mutlaka dene ve sağlıklı beslen ben öyle düzene soktum yumurta akı gibi olan akıntıyı görürüm bazen yumurtlama o akıntıdan sonramı oluyor elifim

Uykusuzluktan başım dönüyor .Ve hatırlamıyorum İnan biraz toparlanayım yazarım uzun uzun (gerçi uzun yazı yazmayı sevmem)
Herkesin aynı olmuyor genelde ama bazen tutuyor .
Lütfen yaz çok merak ediyorum. Sol kasikta seyirme oldu mu ilk haftalarda ve goguslerde buyume ne kadar oldu

Ayy kuzum yaa rabbim yardımcınız olsun moralini bozma gözetim altindasin en azından birşey oldu mu Allah korusun ama hemen müdahalen olur en azından.Rabbim korusun ikinizide
Amiin amin canim Allah razi olsun. Karşımda inleyenler o kadar çok ki benim de aglayasim geliyor
Bebekleri görünce de acayip mutlu oluyorum.

Allah yardımcın olsun canım.Doktor ne diyor doğum olacakmı bizi haberdar et.Inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Moralini yüksek tut.
Bundada vardır bir hayır.
Suyu azalmaya devam ederse alacaklarmis hemen. Çok Korkuyorum aslında cesur biriyimdir. Allah hepimize kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin

Amin canim benim çok sağol. Sende su azaldığı için yatmistin biliyorum.insallah hayirlisiyla kucağıma bi alsam bitecek bütün sıkıntım. Dualarinda unutma senin maneviyatinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Allah im sizin gibi iyi yürekli insanların duasına benim islerini kolaylaştırsin inşallah.
Allah hepinizden razi olsun tek tek adınızla dua ediyorum

Ben de şu an grip için ilaç alıyorum direndim almamak için ama olacak gibi değil. Kısmet artık Rabbim nasip edecekse her halükarda olur

Rabbim şifanızı versin inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Evet canım sefaf akıntı başladığında yumurtlama çok yakındır demek ama erkek bebek için yumurtlama sonrası lazım bize o yüzden şeffaf akintiyi güzel takip ediceksjn bir müddet sonra çok çok geliyor camasirini bile islatiyor iki parmağının arasında çekince uzuyor baya yumurtlama olduktan sonra tekrar azalıyor ve artık beyazlasmaya kurumaya başlıyorsun.

Suyu azalmaya devam ederse alacaklarmis hemen. Çok Korkuyorum aslında cesur biriyimdir. Allah hepimize kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin
Amin amin canım hiç kokrkma bol bol ayetel kürsü oku bende okuycam senin için rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide ınş.

Ben netten baktım ovulasyon testi gittigidiyor n11 de falan satılıyor sipariş verrim garantiye almış olurum. Ama şu an çocuk düşünmüyorum kızım daha 20 aylık önce 2 yaşına girsin sütten keseyim sonra 1 yıl içinde ve ya 2 yıl içinde düşünüyorum Allah da nasip ederse. Aralarında 4 yaş olsun istiyorum birde benimde yaşım biraz küçük bakalım ama şimdiden araştırıyorum işte inşallah herşey gönlümüzce olur ya

Erkek bebek için dusunuyor san 1 ay önceden alıp dememe amaçlı mutlaka yap vücudunu tanımanın açısından tahmini bir yol izlersin deneyeceğin ay
3 ay falan kullanırım tam emin olmak için hatta belki daha fazla bilmiyorum. Evet erkek bebek istiyorum kızım var sıra erkek de inşallah onun için uğraşım

3 ay falan kullanırım tam emin olmak için hatta belki daha fazla bilmiyorum. Evet erkek bebek istiyorum kızım var sıra erkek de inşallah onun için uğraşım
Inş.Canım bol bol dua et rabbim nasip eder ınş.hayırlısıyla

Çiğ yumurta akı gibi şeffaf dimi o akıntı beyazlaşma ya başlayınca mı senin deneme oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…