- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.481
Evet canım çig yumurta akı gibiyken gece deneme oldu sabah baktım yine şeffaf geldi ama azalmisti akşama doğru şeffaf beyaz karışık geldi ertesi gün tamamen beyaza döndü kurudum sonraÇiğ yumurta akı gibi şeffaf dimi o akıntı beyazlaşma ya başlayınca mı senin deneme oldu ?
Amin canim benim hepinizin hersey istediği gibi olur inşallahRabbim şifanızı versin inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Sağol arkadaşım Allah razi olsunAmin amin canım hiç kokrkma bol bol ayetel kürsü oku bende okuycam senin için rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide ınş.
Canimm diyarbakırdan mısın sendeadetimin 11gunu cinsel pehiz memleketteydik hata orda veysel karani turbesini ziyaret ettik eve geldigimiz gun 11geceydi hayirlisini allah nasip etsin insallah hepimize allah ne isterse o olur
Tabi öğleden sonra 2 gibi de doktora gittim çatlamış dedi oda. Ben agrima göre hareket ettim sağ kasigim kopacakti resmen yuruyemiyordum ağrı geçince birliktelik oldu iste
Amin amin canım rabbim nasip etsin ınş.hepimiz yaşarız o duyguyuİnşallah oğlu şun tutmuştur.Rabbim sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin hepimize
Cok cok gecmis olsun moralini bozma yakinlarindan destek al canimSelam hanimlar.
Epey yazışma olmuş yine maşallah.
Eflatun88 annene sevgiler. Sağolsun süper bilgiler bunlar.
Ben hastanede yatıyorum malesef. Bebeğin suyu 2 cm e düşmüş. Tahliller yapılıyor. Inşallah sonuçları güzel çıkar.
Gece hiç uyuyamadim. Normal doğum oldu yanimda. Sezaryen den çıkanlar inliyo falan. Psikolojim berbat durumda.
Özel hastane beni üniversite hastanesine yolladı. Risk almam dedi.burayi hiç sevmedim. Dua edin
Nolur.kendimi aşırı kötü hissediyorum
evet canimCanimm diyarbakırdan mısın sende
Hemserimm benimmmmmevet canim
Insallah nasip olur canim.yalniz yumurtlamadan onceki akintina dikkat et,eger kuruysan yumurta beyazi gibi kaygan akinti goremiyorsan ertelemen daha dogru olabilir tabi karar senin,erkek bebek icin ozellikle arttirmaya calisiyoruz bu akintiyi,cunku yunurtlamanin hemen oncesinde iyice artiyor ve spermin yumurtaya daha cabuk ulasmasinda etkili.Ben de şu an grip için ilaç alıyorum direndim almamak için ama olacak gibi değil. Kısmet artık Rabbim nasip edecekse her halükarda olur
Benim ilk Oğlumda sol kasıkta seyirme oldu. Ama 2. De olmadı. Fakat her ikisi de sol yumurtalıkta döllenmişti. Sol için genelde kız derler ama benim ikisi de erkekLütfen yaz çok merak ediyorum. Sol kasikta seyirme oldu mu ilk haftalarda ve goguslerde buyume ne kadar oldu
Dra gidersem yazarım canım bakalım bu ay yumurta varmıInsallah nasip olur canim.yalniz yumurtlamadan onceki akintina dikkat et,eger kuruysan yumurta beyazi gibi kaygan akinti goremiyorsan ertelemen daha dogru olabilir tabi karar senin,erkek bebek icin ozellikle arttirmaya calisiyoruz bu akintiyi,cunku yunurtlamanin hemen oncesinde iyice artiyor ve spermin yumurtaya daha cabuk ulasmasinda etkili.
Insallah,hayirlisi bakalimDra gidersem yazarım canım bakalım bu ay yumurta varmı
Canim bu yorumcu yada bioritim hakkinda ne düşünüyorsun. Seni kiz bebek topiginden biliyorumBenim ilk Oğlumda sol kasıkta seyirme oldu. Ama 2. De olmadı. Fakat her ikisi de sol yumurtalıkta döllenmişti. Sol için genelde kız derler ama benim ikisi de erkek
Canım senin ağrı sağda mi oldu solda mi kaç günün kaldı test yapmayaCanim bu yorumcu yada bioritim hakkinda ne düşünüyorsun. Seni kiz bebek topiginden biliyorum
Amiiinnn Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah.Amin canim Allah razi olsun. Allah doğum yapacaklara yardım etsin kolaylaştırsin insallah
Anladım canımYok o değil canım.FOLDEN senin kullandığın 3 aylık ise doktor onu tavsiye etmiyormuş.
Sag taraf canim arada sizliyor carsamba beklenen adet günü. Sali yapsam çıkarmı testteCanım senin ağrı sağda mi oldu solda mi kaç günün kaldı test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?