Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çiğ yumurta akı gibi şeffaf dimi o akıntı beyazlaşma ya başlayınca mı senin deneme oldu ?
Evet canım çig yumurta akı gibiyken gece deneme oldu sabah baktım yine şeffaf geldi ama azalmisti akşama doğru şeffaf beyaz karışık geldi ertesi gün tamamen beyaza döndü kurudum sonra

Tabi öğleden sonra 2 gibi de doktora gittim çatlamış dedi oda. Ben agrima göre hareket ettim sağ kasigim kopacakti resmen yuruyemiyordum ağrı geçince birliktelik oldu iste

İnşallah oğlu şun tutmuştur.Rabbim sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin hepimize

Cok cok gecmis olsun moralini bozma yakinlarindan destek al canim

Ben de şu an grip için ilaç alıyorum direndim almamak için ama olacak gibi değil. Kısmet artık Rabbim nasip edecekse her halükarda olur
Insallah nasip olur canim.yalniz yumurtlamadan onceki akintina dikkat et,eger kuruysan yumurta beyazi gibi kaygan akinti goremiyorsan ertelemen daha dogru olabilir tabi karar senin,erkek bebek icin ozellikle arttirmaya calisiyoruz bu akintiyi,cunku yunurtlamanin hemen oncesinde iyice artiyor ve spermin yumurtaya daha cabuk ulasmasinda etkili.

Lütfen yaz çok merak ediyorum. Sol kasikta seyirme oldu mu ilk haftalarda ve goguslerde buyume ne kadar oldu
Benim ilk Oğlumda sol kasıkta seyirme oldu. Ama 2. De olmadı. Fakat her ikisi de sol yumurtalıkta döllenmişti. Sol için genelde kız derler ama benim ikisi de erkek

Dra gidersem yazarım canım bakalım bu ay yumurta varmı

Benim ilk Oğlumda sol kasıkta seyirme oldu. Ama 2. De olmadı. Fakat her ikisi de sol yumurtalıkta döllenmişti. Sol için genelde kız derler ama benim ikisi de erkek
Canim bu yorumcu yada bioritim hakkinda ne düşünüyorsun. Seni kiz bebek topiginden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…