Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim ilk Oğlumda sol kasıkta seyirme oldu. Ama 2. De olmadı. Fakat her ikisi de sol yumurtalıkta döllenmişti. Sol için genelde kız derler ama benim ikisi de erkek
Bende erkek soldan diye. Biliyorum. Ve bu ay soldan yumurtladim. Sol kasığımda ara ara seeyirme oldu . ama göğüslerim ciddi derecede büyüdü. Dokununca falan ağrıyor. Sende de büyüme olmus muydu.

Bende erkek soldan diye. Biliyorum. Ve bu ay soldan yumurtladim. Sol kasığımda ara ara seeyirme oldu . ama göğüslerim ciddi derecede büyüdü. Dokununca falan ağrıyor. Sende de büyüme olmus muydu.

Benim ki de çok açıyordu ilk zamanlar baya büyümüştü.

benimde sol kasigimda seyirme oldu ve sol kasigim sizliyordu 2yil boyunca yumurtlama testleri kulandim hamile kalamadim testim bitmisti ve nasil olsa olmaz diye adetimin 17gunu ve 21.gunu iliski yasadim tuttu.acaba gercekten stres cokmu etkiliyo bilemedim

Canim merhaba benim kizim 5 yasinda 5 aylik oldum hala soylemedim kreste mudurumuz pedagog soylemeyin cocuklarin zaman kavrami olmadigi icin bugun yrn ne zamn dogacak diye sitrese giriyorlar o zmn da hem anneyi strese sokuyirlar hem kendileri iclerinde buyutuykr desi hatta bagzi aileler ilk ultrasondan goturuyorlar yanlarinda bir aksiluk olunca nasil anlaticaz diye debeleniyorlar diyor bilginiz olsun son 2.5 3 ayda soylemek bence en guzeli ztn benim kizim karnimin halinden anliyor gibi ben yirum yapmiyorum anlamasin diye
Ben sana soylicem diyorum dua edelim kardesin olsun diyorum

Canim allahim yar yardimcin olsun saglik sihatle gelsin bebegin sen sakin ol stese girme ztn bebegin cok sukur cok kucuk dwgil insallah sakinlikle atlaticaksin allaahim kolaylastirsin sifa versin ikinizede

Geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım
İnşallah bir sıkıntı olmaz kalbini ferah tut dua et bol bol inşirah suresi oku
Hayırlı haberler verirsin inşallah

Hamile kalmadan önce mi seyirme olmuştu. Yumurtlama döneminde mi hamile kaldınız tam olarak

Hayırlı pazarlar kızlar tek tek alinti yapamadım kusura bakmayın. Dualariniz Icin teşekkür ederim. Bebeğin suyu artık iyice azalmis ve plesenta yaşlanmış. Sıkı takibe aldılar. Biraz daha bekletip alacaklarmis.
Böyle olmakta çok zormuş. Dün çok ağladım. Kızımı iki gundur görmüyorum. Daha 4 yaşında bile değil bana da çok Düşkün.telefonda konuşuyoruz
Anne artık gel diyor dayanamıyorum o zaman. Getirseler giderken çok Ağlayacak diye kiyamiyorum. Sürekli ağlamak geliyor. Okuyorum aklıma gelen sureleri duaları. Icimi rahatlatamiyorum.

Aynen dediğin gibi bende tv de izlemiştim uzman biri aynı dediklerini anlatıyordu.

Ayy canım benim Allah im sağlıkla kurtarsin ınş ikinizide.kendini üzme rabbim dayanma gücü versin sana aslında görsen yüzyüze konuşsanız daha iyi değilmi sarilsan kuzuna sana da iyi gelir diye düşünüyorum.

Üzülme canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Allah yardimcin olsun canim,suan ne kadar zorlansanda sonunda saglikla kucagina alacaksin insallah hic uzulme.biliyorum beklemek zor ama bebegimin sagligi icin zor gelsede uzulsemde yapnam gerekeni yapiyorum diye dusun.kizina da mutlaka aciklama yapmalisin,onun anlayacagi sekilde,kotu bisey oldugu icin degil,kardesinin dogmasi icin bi sure hastanede kalman gerektigini anlatmalisin,dogunca babanla gelip bizi hast.den cikaracaksiniz filan,olanlara anlam verirse onun da ici rahatlar kardesim dogacak annem eve gelecek.ihtimal bugune kafar senden bu kadar uzun sure ayri kalmadigi icin ve hastane ona "annem hasta"dusuncesi verdigi icin kaygili,belki de olanlara anlam veremiyor,onunla sık sık gorusup rahatlatmali,boylece sende kendini daha iyi hissedersin canim.guzel habetlerini almak dilegi ile:)

Hamile kalmadan önce mi seyirme olmuştu. Yumurtlama döneminde mi hamile kaldınız tam olarak
yumurtlama donemi olup olmadigini bilemiyorum cunku test kulanmamistim sadece 3gun yumurta aki gibi ama kan lekeside vardi ogun iliski oldu 17.gunuydu sonrasinda idrar zorlugu cektik 1hafta sonrasinda sol kasigimda segirme hisetim

hayirlisi olsun canim korkma emin ellerdesin allah yardimcin olsun

Ayyy kuzum kıyamam ben ona. Sen de sabret cnm kızında. Sana kardeşinle geleceğim deseydin. Rabbim kolaylık versin inşallah. İnşallah sağ salim kızına bir an önce kavuşursun Allahın izniyle.

Ah canım benim ya üzülme lütfen bunlar geçici şeyler sonunda o minicik kızına kavuşacaksın inşallah.Rabbim yardımcı olsun.Büyük kızın emin ellerdedir.Kafayı takma kuzum gelip geçecek bunlar.Moralini yüksek tut sen i.sağlıcakla dönersin evine inşallah

Sende oyle canim benim bende veysel karaniye gittim ailecek cok kalabalik ve guzeldi ozellikle ilk namaz bende cok dua ettim şuan hamileyim cok sukur rabbim saglikli birsekilde kucagımıza almayi nasip etsin inşallah
amin canim allah tammamini erdirsin hamilelik takvimini yapsana sende

Lütfen yaz çok merak ediyorum. Sol kasikta seyirme oldu mu ilk haftalarda ve goguslerde buyume ne kadar oldu
ben anlatayim canim sana.ogrendigim gunun ertrsi itibarile mide yanmalarim.basladi.kizimda hic yokdu.gogusler aynen kizimdaki gibi acimaya basladi ama farkli aciydi dokununca agriyordu dokunmazsam sorun yoktu.ama kizimda agliyordum neredeyse.idrar rengi hemen.acildi ve parlakti.bide sivilcelendim 6.7haftalikken yuzum berbatti kucuk kucuk) neyseki simdi puruzsuz.ve kasiklarda segirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…