Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı belirtiler ben de de var. Ama sivilce yok. Hayirrlisi bakalım. Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Yavrunu sağlıkla kucağına al.

Amin inşallah canım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bende bu aralar çok sıkıntıdayım kızlar ya
Doğum izninden sonra işe geri alınıp alınmayacağım belli değil.Ruhen olarak da çalışmaya çok ihtiyacım var.Bu zamana kadar çocuk işini hep bu yüzden ertelemiştim.Hem doğum korkusu 2. Çocuk sorumluluğu iş sitresi yedi bitirdi beni ya.Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah

Amin canim Allahim peygamberimizin as.dogdugu bu ayda peygamberimizin isimleriyle isimlemdirecegimiz evlatlar nasip eylesin bizlere de insallah

Bu arada ağır grip olduğum için ilaç kullanıyorum takip yapamayacağım zaten kupkuruyum bu ay. Yine bir engel daha anlayacağınız. Bıktım sıkıldım yoruldum artık
Herseyin bi zamani var canım hayirlisi herseyin. Benimde 4.ayimdi bu ay gecen aylarda hep kuruydum. Bugun test yaptim negatifti. Bat carsamba. Bilmiyorum belkide tutmadı benimki. Nasip. Tutmazsa bu ay inşallah yilmak yok yola devammm canimm.

Bu arada ağır grip olduğum için ilaç kullanıyorum takip yapamayacağım zaten kupkuruyum bu ay. Yine bir engel daha anlayacağınız. Bıktım sıkıldım yoruldum artık
Canim bozma moralini,bu ay sebepleri yerine getiremeyecegini dusunuyorsan vardir bi hayir.benim icin de ayni sey gecerli,muhtemelen ph degisikligine bagli vajinal enfeksiyon geciriyorum 5-6 gun dur aldigim ilaclar midemi de mahvediyor kullanmak zorundayim periodum da gecikti bu yuzden ama yine de hayirlisi ovulasyon zamani nasil olacak bekliyorum.stres testosteron seviyesini yukseltiyormus bak bu iyi bisey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…