Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galiba

Amin insallah,ise dair dusunceleri sonraya biraksan canim,bi kapi kapanir bi kapi acilir,sana stres yukleyen hersey vakti gelince yoluna girer zaten.2.dogumumdan sonra bende bunalimli bir zaman gecirdim cok faxla sey ust uste geldi,ama atlatiliyor inan,Allah yardimcin olsun

Sağol canım Allah razı olsun.Senin diyet nasıl gidiyor başladın mı takviyelere rabbim kolaylık versin

Canım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galiba
Oyle dusunme hayat imtihanlarla dolu
Sağol canım Allah razı olsun.Senin diyet nasıl gidiyor başladın mı takviyelere rabbim kolaylık versin

Senden de canim.diyete baslayali 20 gun oldu,aslinda 1 ay oncesinden kabaca diyet yapiyordum ama takviyelerle beraber tam manasıyla basladigim 20 gun onceydi.diyette hergun ayni olmuyor elbette,bazi gunler yemek yemeye hazirlamaya useniyorum.ben ne kadar ac geziyormusum onu anladim:)birde kislari oldum olasi buz tutan el ayaklarim artik sicacik,Genel olarak vucut sicakligim yukseldi.yuksek kalori alimina bagliyorum.ph yum.haftasinda yukselip tekrar dustu.demekki diyete ragmen beden yum.zamani disinda asidik olmaya programli,sadece degerler her kadında degisiyor ki gecen gun 4.5 phla erkek bebek sahibi oldugunu yazmisti biri,phi su sekilde açıklıyordu,semenin ph i 7 civari oldugu icin vajende yum.zamani bu degerde veya yakin olursa spermin yasamasi yum.ulasmasi daha kolay olur ve hamileligi arttiran hersey erkek bebek icin iyi demektir.
Suan vajinal enfeksiyon geciriyorum ki ph degisikliginin bir sonucu imis.periodum henuz baslamadi sonrasinda yum.haftasi nasil olacak hayirlisi artik

Canım idrar ph mi bakıyorsun yoksa vajen ph mi bakıyorsun ikiside önemli sanırım. Enfeksiyon olunca benim idrar ph 5 di.Antibiyotik ve alkali su ile 7ye çıkardım.Mide yanması için karbonatlı suda içtim inanılmaz ile yaradı mide için hiç ilaç kullanmadım.En düşük ph içtiğim suyun değeri 7.54. Normalde 8.22 içiyorum.
vajen farklı o ne durumda bilemiyorum.içtiğimiz suyun mutlaka etkisi vardır

Amin canim Allahim peygamberimizin as.dogdugu bu ayda peygamberimizin isimleriyle isimlemdirecegimiz evlatlar nasip eylesin bizlere de insallah
Amiiinnn kızlar inşallah.

Bu arada ağır grip olduğum için ilaç kullanıyorum takip yapamayacağım zaten kupkuruyum bu ay. Yine bir engel daha anlayacağınız. Bıktım sıkıldım yoruldum artık
Geçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hâyır hep böyle düşün kendini uzme Allah im hayırlı kapılar açsın

Canım sen devam ettmek istediğin müddetçe cikaramazlar gerekli birimlere şikayetini yaparsın özel kurum bile olsa böyle bir hakları olmaz ki devlet herzaman çalışan annenin yanında

Kuzum hep aklımdasın rabbim bu mübarek günlerin hatrına sana Ve evladlarına yardımcı olsun.Bu topiğin en sevdiğim yönü birbirimizin adını dahi bilmeden edilen güzel dualar

Öyle düşünme sabırlı ol rabbime siginmaktan başka çaremiz yok hepimiz imtihanlardan geçiyoruz sabrının mükafatını alicaksin ınş rabbimin izniyle

Canım her ne kadar seni teselli edecek yazılar yazsamda senin yüreğinin acısını dindirmez.Belli ki benim gibi çok duygusalsın.Doğum yaptığım hastane evimin tam karşısında olmasına rağmen öocuklarımsız nefes almaktan güçlük çekiyordum.Sma ne var biliyor musun hepsi bitiyor sen eve gidiyorsun yavrularına sarılıyorsun Ve bitiyor .Lütfen güçlü ol.Uyayangüzel yaşadıklarımı biliyor bak toparlanıp burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…