- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.541
Bu dua çok hoşuma gitti canım binlerce kez aminnnAmin canim Allahim peygamberimizin as.dogdugu bu ayda peygamberimizin isimleriyle isimlemdirecegimiz evlatlar nasip eylesin bizlere de insallah
Canım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galibaCanim bozma moralini,bu ay sebepleri yerine getiremeyecegini dusunuyorsan vardir bi hayir.benim icin de ayni sey gecerli,muhtemelen ph degisikligine bagli vajinal enfeksiyon geciriyorum 5-6 gun dur aldigim ilaclar midemi de mahvediyor kullanmak zorundayim periodum da gecikti bu yuzden ama yine de hayirlisi ovulasyon zamani nasil olacak bekliyorum.stres testosteron seviyesini yukseltiyormus bak bu iyi bisey:))
Amin insallah,ise dair dusunceleri sonraya biraksan canim,bi kapi kapanir bi kapi acilir,sana stres yukleyen hersey vakti gelince yoluna girer zaten.2.dogumumdan sonra bende bunalimli bir zaman gecirdim cok faxla sey ust uste geldi,ama atlatiliyor inan,Allah yardimcin olsunBende bu aralar çok sıkıntıdayım kızlar ya
Doğum izninden sonra işe geri alınıp alınmayacağım belli değil.Ruhen olarak da çalışmaya çok ihtiyacım var.Bu zamana kadar çocuk işini hep bu yüzden ertelemiştim.Hem doğum korkusu 2. Çocuk sorumluluğu iş sitresi yedi bitirdi beni ya.Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah
Amin insallah,ise dair dusunceleri sonraya biraksan canim,bi kapi kapanir bi kapi acilir,sana stres yukleyen hersey vakti gelince yoluna girer zaten.2.dogumumdan sonra bende bunalimli bir zaman gecirdim cok faxla sey ust uste geldi,ama atlatiliyor inan,Allah yardimcin olsun
Canım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galiba
Oyle dusunme hayat imtihanlarla doluCanım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galiba
Sağol canım Allah razı olsun.Senin diyet nasıl gidiyor başladın mı takviyelere rabbim kolaylık versin
Var cnm çok şükürOlurmu öyle şey canım rabbim hayırlısını nasip etsin.Vardır bundada bir hayır.Umutsuzluğa kapılma inşallah nasip olur sanada.Hiç çocuğun yok mu?
Amin inşallahAmin canim Allahim peygamberimizin as.dogdugu bu ayda peygamberimizin isimleriyle isimlemdirecegimiz evlatlar nasip eylesin bizlere de insallah
Oyle dusunme hayat imtihanlarla dolu
Senden de canim.diyete baslayali 20 gun oldu,aslinda 1 ay oncesinden kabaca diyet yapiyordum ama takviyelerle beraber tam manasıyla basladigim 20 gun onceydi.diyette hergun ayni olmuyor elbette,bazi gunler yemek yemeye hazirlamaya useniyorum.ben ne kadar ac geziyormusum onu anladim:)birde kislari oldum olasi buz tutan el ayaklarim artik sicacik,Genel olarak vucut sicakligim yukseldi.yuksek kalori alimina bagliyorum.ph yum.haftasinda yukselip tekrar dustu.demekki diyete ragmen beden yum.zamani disinda asidik olmaya programli,sadece degerler her kadında degisiyor ki gecen gun 4.5 phla erkek bebek sahibi oldugunu yazmisti biri,phi su sekilde açıklıyordu,semenin ph i 7 civari oldugu icin vajende yum.zamani bu degerde veya yakin olursa spermin yasamasi yum.ulasmasi daha kolay olur ve hamileligi arttiran hersey erkek bebek icin iyi demektir.
Suan vajinal enfeksiyon geciriyorum ki ph degisikliginin bir sonucu imis.periodum henuz baslamadi sonrasinda yum.haftasi nasil olacak hayirlisi artik
Amin canim Allahim peygamberimizin as.dogdugu bu ayda peygamberimizin isimleriyle isimlemdirecegimiz evlatlar nasip eylesin bizlere de insallah
Amiiinnn kızlar inşallah.Hayırlı sabahlar cümleten kızlar bugün rebiulevvel ayına girdik Rabbim hayırli etsin ınş.kimin ne sıkıntısı ne derdi varsa Rabbim hayırlı kapılar açsın.
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin ınş.
Geçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hâyır hep böyle düşün kendini uzme Allah im hayırlı kapılar açsınBu arada ağır grip olduğum için ilaç kullanıyorum takip yapamayacağım zaten kupkuruyum bu ay. Yine bir engel daha anlayacağınız. Bıktım sıkıldım yoruldum artık
Canım sen devam ettmek istediğin müddetçe cikaramazlar gerekli birimlere şikayetini yaparsın özel kurum bile olsa böyle bir hakları olmaz ki devlet herzaman çalışan annenin yanındaBende bu aralar çok sıkıntıdayım kızlar ya
Doğum izninden sonra işe geri alınıp alınmayacağım belli değil.Ruhen olarak da çalışmaya çok ihtiyacım var.Bu zamana kadar çocuk işini hep bu yüzden ertelemiştim.Hem doğum korkusu 2. Çocuk sorumluluğu iş sitresi yedi bitirdi beni ya.Rabbim hayırlı kapılar açar inşallah
Kuzum hep aklımdasın rabbim bu mübarek günlerin hatrına sana Ve evladlarına yardımcı olsun.Bu topiğin en sevdiğim yönü birbirimizin adını dahi bilmeden edilen güzel dualarAmin canim benim çok sağol. Sende su azaldığı için yatmistin biliyorum.insallah hayirlisiyla kucağıma bi alsam bitecek bütün sıkıntım. Dualarinda unutma senin maneviyatinin çok yüksek olduğunu biliyorum. Allah im sizin gibi iyi yürekli insanların duasına benim islerini kolaylaştırsin inşallah.
Allah hepinizden razi olsun tek tek adınızla dua ediyorum
Öyle düşünme sabırlı ol rabbime siginmaktan başka çaremiz yok hepimiz imtihanlardan geçiyoruz sabrının mükafatını alicaksin ınş rabbimin izniyleCanım iki yıldır hep mi bir engel çıkar Rabbim vermek istemiyo ben anlamak istemiyorum galiba
Yok bu tabletmiş canımAnladım canım
3 aylık değil 20 poşet toz..1 su bardaginda eritip iciyorum
Yok bu tabletmiş canım
Anladım canım ama benimki net belli değil doktorum bsy demedikisisel bilgilerinin oldugu yere gir orda hamilelik takvimi denen yere bebeginin yaklasik dogum tarihi ni yaziyon oluyo
İnternet ten kaç haftalık hamileyim diye yaz son adet tarihini yazıyorsun doğacağı tarih cikiyorAnladım canım ama benimki net belli değil doktorum bsy demedi
Canım her ne kadar seni teselli edecek yazılar yazsamda senin yüreğinin acısını dindirmez.Belli ki benim gibi çok duygusalsın.Doğum yaptığım hastane evimin tam karşısında olmasına rağmen öocuklarımsız nefes almaktan güçlük çekiyordum.Sma ne var biliyor musun hepsi bitiyor sen eve gidiyorsun yavrularına sarılıyorsun Ve bitiyor .Lütfen güçlü ol.Uyayangüzel yaşadıklarımı biliyor bak toparlanıp burdayımHayırlı pazarlar kızlar tek tek alinti yapamadım kusura bakmayın. Dualariniz Icin teşekkür ederim. Bebeğin suyu artık iyice azalmis ve plesenta yaşlanmış. Sıkı takibe aldılar. Biraz daha bekletip alacaklarmis.
Böyle olmakta çok zormuş. Dün çok ağladım. Kızımı iki gundur görmüyorum. Daha 4 yaşında bile değil bana da çok Düşkün.telefonda konuşuyoruz
Anne artık gel diyor dayanamıyorum o zaman. Getirseler giderken çok Ağlayacak diye kiyamiyorum. Sürekli ağlamak geliyor. Okuyorum aklıma gelen sureleri duaları. Icimi rahatlatamiyorum.
İnternet ten kaç haftalık hamileyim diye yaz son adet tarihini yazıyorsun doğacağı tarih merhaba canim onu biliyorum da benim adetim.cok duzensiz 40 gune bir oluyorum ve ne zaman net hamile kaldım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?