- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.561
Canım benim sağ tarafta batma oldu.Aynı belirtiler ben de de var. Ama sivilce yok. Hayirrlisi bakalım. Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Yavrunu sağlıkla kucağına al.
Ay bendede usume titreme var .Canım benim sağ tarafta batma oldu.
Göğüste şişkinlik ve dolgunluk oldu
Üşüme titreme oldu
Yorgunluk
İştahım artı (Aşırı tuzlu ekşi yedim )
Sivilce Doğuma kadar sürdü
Lekelenme
Kıllanma (Benim bugüne kadar vücudunda kıl tüy yoktu.Kaşımı dahi almamış biri olarak bu gebelikte kıllandım
Ağır bir gebelik geçirdim.Kızlarda çok hafif ve aktiftim
Bunda kilo çok aldım
Çok şükür kilolarım Doğumla gitti
Canım hatırladıklarım bu kadar
Evet orası öyle canım.Ben çok kötü bel ağrısı Ve yerleşme kanamasıda olduAy bendede usume titreme var .
Gerçi erkek bebek hamileliği hafif olur derler. Ama demekki bunyeden bünyeye değişiyor.
Herkes de değil ama genelde erkek bebeklerde yerleşme kanaması olurmuş. Yerini temizlermis derler.Evet orası öyle canım.Ben çok kötü bel ağrısı Ve yerleşme kanamasıda oldu
Cok sevindim Allah hayırlı evlat etsin omru uzun bahtı açık olsun. Sağlıcakla kucağına al. Darısı başımıza .kizlar doktor kontrolum vardi bugun cok sukur cinsiyyetimiz kesinlesdi erkek bebisimiz cok mutluyum Rabbim dilryen her kese nasip etsin insallah
amin canim sagolasin insallah herkesin diledigi olurCok sevindim Allah hayırlı evlat etsin omru uzun bahtı açık olsun. Sağlıcakla kucağına al. Darısı başımıza .
Bioritim ile ilgili hesaplamayı bana forum dan bir arkadaş yapmıştı. Ama o zaman ikinciye hamile idim. Erkek bebek çıkmıştı. Bioritim tuttu ama keşke hamile kalmadan önce bu hesaplamadan haberim olsaydı ona göre hamile kalmaya çalışırdım. İkinci bebeğimin kız olmasını çok istiyordym nasip değilmiş.Canim bu yorumcu yada bioritim hakkinda ne düşünüyorsun. Seni kiz bebek topiginden biliyorum
Göğüslerde hassasiyet yaşamıştım canımBende erkek soldan diye. Biliyorum. Ve bu ay soldan yumurtladim. Sol kasığımda ara ara seeyirme oldu . ama göğüslerim ciddi derecede büyüdü. Dokununca falan ağrıyor. Sende de büyüme olmus muydu.
evet goremedik seni :) cinsiyyet icin ne zaman gideceksinSelam kızlar nasılsınız ? Banlanmıstım 2 gündür giremedim:)
Sen niye banlandin kız . bende diyom bu kız nerdeSelam kızlar nasılsınız ? Banlanmıstım 2 gündür giremedim:)
bızde doktordan ogrenmedıkkı ınternette yazdık cıktı canımAnladım canım ama benimki net belli değil doktorum bsy demedi
Sorma ya bdv de bı kadın deli etti beni aslında hakaret te etmedim sadece polemık arıyorsan sonuna kadar ederiz dedim banlanmısım bende anlamadım :)Sen niye banlandin kız . bende diyom bu kız nerde
Ben ogrendım cuma gunu canım ya ıkıncı kızım gelıyormus nasıp :) bu cuma gene gıdıcem kesınlestırırız dedıevet goremedik seni :) cinsiyyet icin ne zaman gideceksin
ay maşallah canim saglikla grlsin insallahBen ogrendım cuma gunu canım ya ıkıncı kızım gelıyormus nasıp :) bu cuma gene gıdıcem kesınlestırırız dedı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasipsin bizlere de nasip etsin mübarek günler hürmetinekizlar doktor kontrolum vardi bugun cok sukur cinsiyyetimiz kesinlesdi erkek bebisimiz cok mutluyum Rabbim dilryen her kese nasip etsin insallah
amin canim insallah ❤ Rabbiç dileyen herkese versinAllah sağlıkla kucağına almayı nasipsin bizlere de nasip etsin mübarek günler hürmetine
Yok canım yapmadım bısey o zamanlar bılmıyordum böyle dıye falan kısmetse 3. Ye yaparım :) bılmem ki canım orda baya ilerlemiş kızlar mayıs annelerinde sonradan dahil olmayayım dedım burda kızlarla cok güzel arkadaşlık kurdukay maşallah canim saglikla grlsin insallahmayis annelerine neden katiilmiyorsun cok guzel paylasimlar var bide diyey falan yapmismiydin?
Aman boşver canım çikiyo öyle arada bir arizalar takmicaksin.Sorma ya bdv de bı kadın deli etti beni aslında hakaret te etmedim sadece polemık arıyorsan sonuna kadar ederiz dedim banlanmısım bende anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?