Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı belirtiler ben de de var. Ama sivilce yok. Hayirrlisi bakalım. Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Yavrunu sağlıkla kucağına al.
Canım benim sağ tarafta batma oldu.
Göğüste şişkinlik ve dolgunluk oldu
Üşüme titreme oldu
Yorgunluk
İştahım artı (Aşırı tuzlu ekşi yedim )
Sivilce Doğuma kadar sürdü
Lekelenme
Kıllanma (Benim bugüne kadar vücudunda kıl tüy yoktu.Kaşımı dahi almamış biri olarak bu gebelikte kıllandım
Ağır bir gebelik geçirdim.Kızlarda çok hafif ve aktiftim
Bunda kilo çok aldım
Çok şükür kilolarım Doğumla gitti
Canım hatırladıklarım bu kadar

Ay bendede usume titreme var .
Gerçi erkek bebek hamileliği hafif olur derler. Ama demekki bunyeden bünyeye değişiyor.

kizlar doktor kontrolum vardi bugun cok sukur cinsiyyetimiz kesinlesdi erkek bebisimiz cok mutluyum Rabbim dilryen her kese nasip etsin insallah
Cok sevindim Allah hayırlı evlat etsin omru uzun bahtı açık olsun. Sağlıcakla kucağına al. Darısı başımıza .

Canim bu yorumcu yada bioritim hakkinda ne düşünüyorsun. Seni kiz bebek topiginden biliyorum
Bioritim ile ilgili hesaplamayı bana forum dan bir arkadaş yapmıştı. Ama o zaman ikinciye hamile idim. Erkek bebek çıkmıştı. Bioritim tuttu ama keşke hamile kalmadan önce bu hesaplamadan haberim olsaydı ona göre hamile kalmaya çalışırdım. İkinci bebeğimin kız olmasını çok istiyordym nasip değilmiş.

Ben ogrendım cuma gunu canım ya ıkıncı kızım gelıyormus nasıp :) bu cuma gene gıdıcem kesınlestırırız dedı
ay maşallah canim saglikla grlsin insallah mayis annelerine neden katiilmiyorsun cok guzel paylasimlar var bide diyey falan yapmismiydin?

ay maşallah canim saglikla grlsin insallah mayis annelerine neden katiilmiyorsun cok guzel paylasimlar var bide diyey falan yapmismiydin?
Yok canım yapmadım bısey o zamanlar bılmıyordum böyle dıye falan kısmetse 3. Ye yaparım :) bılmem ki canım orda baya ilerlemiş kızlar mayıs annelerinde sonradan dahil olmayayım dedım burda kızlarla cok güzel arkadaşlık kurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…