Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı aksamlar hepinize hanımlar
Ben hala hastanedeyim. Hergün bakıyorlar su azalmaya devam ediyo.doktorum en son ana kadar durduracagiz sonra alacağız dedi.
Sevecenim senin o zaman yaşadıklarını yaşıyorum. Gerçekten insan başına gelince anlıyor ne kadar zormuş. Yine de çok şükür.duadan başka bişey gelmiyor elimden. Birazdan kızımı getirecekler çok. Ozledim. Sarılmak koklamak istiyorum. Ağlamak istemiyorum uzulmesin. Hayirlisiyla evimize bi gitsek çok çok iyi olacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz. ALLAH hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin.

Gecmis olsun ablacım rabbim sanada yardım etsin insallah

Allahim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetune butun sikintilarini gidersin gucunu arttirsin insallah guzel haberlerini almayi bekliyoruz

Rabbim yardımcın olsun canım.inşallah bu zor günlerde geçecek.Sağlıklı bir şekilde bebeğin ve sen evine döneceksin.Dualarım seninle

Canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Rabbim yardim cin olsun canım sıkıntılarını gidersin sağlıkla seni ve yavrunu kurtuluşa erdirsin ınş.bu mübarek ayın hürmetine.Amin.

Canım cok geçmiş olsun Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin dualarimiz seninle inşallah bebegin de sende sağlıklı bir sekilde kavusursunuz sevdiklerinize

allah yardımcın olsun sanada kuvvet versın inşallah canım

Rabbim sana da şifa ve dayanma gücü versin

Merhaba kızlar ben 23 ekim pazartesi kan verdim degerim 16.4du hamile olduğumu ogeendim 25 ekimde tekrar tahlil yapıldı bu sefer değerim 0.100 olmuştu doktor kimyasal gebelik dedi gynelle verdi tarlusal verdi bunları kullandım normal her ayki gıbı adet olacaksın dedi ama ben bildiğiniz bugün düşük yaptım fotoyu ekleyecem bakarsanız sevinirim şimdi benim bu doktordan sikayetci olmam gerekmiyomu

Eklentiler

• 20171120_185840.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 182
Canim dusuk yapmadim ama anembiryonik gebelikten kurtaj oldum kese ve icinde yolsak kesesi olusmustu bende 9. Haftaya giriyodum doktor bu saatten sonra bebegin olusmayacagini olussada saglikli olmayacagini soylemislerdi benim oncesinde kanamalarim oluyodu
Seninde kese ve icindeki yolsagi dusurmus olabilirsin kac hafta demislerdi en son

kizlar doktor kontrolum vardi bugun cok sukur cinsiyyetimiz kesinlesdi erkek bebisimiz cok mutluyum Rabbim dilryen her kese nasip etsin insallah
Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah o duyguyu bizde tadariz ozel birsey uyguladiniz mi ben ara ara giriyorum onceden dw sorduysam kusuruma bakmayin lutfen

Inanmiyorum ya. Cenin bu resmen.

Cnm geçmiş olsun bana da düşük gibi geldi ama kan değerin yükselmesi gerekirken düşmüş neden acaba ?

2 ayim oldu cnm bide bugün tahlil yapıldı guatirim yüksek çıktı doktor dediki böyle giderse bütün gebeliklerin ya düşük olur yada bebekde zeka geriliği olur guatr yüzünden yarından itibaren guatr için tedaviye baslayacam bi kızım ilk gebeligimdede guatrm yüksekti doğuma kadar ilaç kulaniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…