Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm geçmiş olsun bana da düşük gibi geldi ama kan değerin yükselmesi gerekirken düşmüş neden acaba ?
BilmiBilmiyorum ıki gün arayla tahlil yapıldı ilki 16.54 çıktı 2.si 0.100 3.de 0.3 olmuştu bugün tekrar yapıldı 0.6 olmuştu 3saat oncede düşük yaptım ışte durum bu

Kan tahlilinde hata olabilir mi acaba çok geçmiş olsun canim bence de embriyo ya benziyor hatta tahmini 7 haftalık görünüyor diyebilirim doktor ilaç vermese kendi de sonlanirdi ama

İnanmıyorum ya bence yarın git o Dr ve göster bu parçayı hatta şikayet edicem de. Çok şaşkınım şu an. Hemen hastaneye gitmelisin bence acil servise falan

Kan tahlilinde hata olabilir mi acaba çok geçmiş olsun canim bence de embriyo ya benziyor hatta tahmini 7 haftalık görünüyor diyebilirim doktor ilaç vermese kendi de sonlanirdi ama
Bana kimyasal gebelik denildi bilmiyorum cnm daha önce hiç yaşamadım bilmiyorum ama ılk doğumum sezeryan olduğu için suan sezeryan yeri dikislerim ağrıyor

İnanmıyorum ya bence yarın git o Dr ve göster bu parçayı hatta şikayet edicem de. Çok şaşkınım şu an. Hemen hastaneye gitmelisin bence acil servise falan
Gittigim ılk doktor ozeldeydi ozele gittim sonra devlete ya söyleyin bana o kadar ultrasondan baktılar 6 7 haftalık bebek gözükmezmi ya yarın gidecem gittiğim ıki doktoru da rezil edecem

Bebek olmuş yani değilmi son âdet tarihim 26 eylül
Canim tabiki yaa. Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ama resmen bebek yani. Ay ilaclardanmi oldu acaba. Ama kan tahlilindeki oranda önce yukselmiş sonra düşmüş sagliksiz gebelik oldugu bellide bunu doktor niye soylemiyor ya.

Canim tabiki yaa. Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ama resmen bebek yani. Ay ilaclardanmi oldu acaba. Ama kan tahlilindeki oranda önce yukselmiş sonra düşmüş sagliksiz gebelik oldugu bellide bunu doktor niye soylemiyor ya.
Kimyasal gebelik yumurta sağlıklı değilse yada sperm yumurtayı tam doleyemedigi durumda bebek rahime yerlesmedigi için herhangi kürtaj düşük durumu olmuyor normal adet oluyo ınsan bnm anlaşılan öyle değil doktorların hatası yüzünden sezeryan yerim çook ağrıyor sancı oluyor bebek düştüğünden beri bi damla kan bile gelmedi

Bide kızlar düşen bebegim erkege benziyordu
Canim gecmis olsun rabbim yerini sağlıklı doldursun ben tam anlamadim cenin olup olmadığını ama bende bundan onceki gebelikte sat 1 ocak ti kurtaj tarihim 8 marti yani 9 haftalik ama bebek yok kan degerimi sormadim ama dusmustur heralde hatirladigim son 1 haftada kanama ve kanama oldugu halde yolsak kesesi olusmustu yani hem kese hemde bebek gibi gorulen bi kese olusuyor anlamadigim neden seni kurtaja almadilar

Nasil oldu canim. Hissettinmi geldigini agrin oldumu
Gündüz çok sancim vardı akşam saat 7 gibiygibiyde lavaboya gittim affedersiniz oturdum baktım bişey geliyor avucumu actigim gıbı bebek elime düştü ama düştüğü zaman hiç sancim yoktu şu an sezeryan dikisdikislerim ağrıyor

Oyy canim yaaa. Insan bilmedigi seyle karsilasinca ne yapacağini şasiriyor. Tanidik kadin dogum dru varmi ulasabilecegin yada bi acili arayip sorsan

Bnm bebek oluşmuş cnm inşallah bebegimin katili olamisimdir çok moralim bozuldu ıyiki varsınız sizinle konuşunca kendimi unutuyorum biraz bana kimyasal gebelik dedi doktor yanı bebek oluşmamış dedi hatta adetim gecikmisti ultrasondan baktı kist var dedi gebelikten bahsetmedi

Canım kimyasal gebelikte kese bile oluşmadan gebelik sonlaniyor ve normal adet kanamasından biraz dağa fazla yoğun kanama oluyor pıhtı şeklinde rahim iç tabakası sokuluyor et parçası gibi kalıntı düşmez.burda resmen et parçası var

Gittigim ılk doktor ozeldeydi ozele gittim sonra devlete ya söyleyin bana o kadar ultrasondan baktılar 6 7 haftalık bebek gözükmezmi ya yarın gidecem gittiğim ıki doktoru da rezil edecem
Evet hakkındır zaten gityani.. bide çook çok geçmiş olsun inşallah şu guatr mevzusunda da Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…