Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence oyle dusunme saglikli bi gebelik kolay kolay sonlanmiyo o yuzden rabbim yerini sagliklica doldursun hic kendini uzme burda oyalanma parcayida al hemen bi acile git derim kendi ssagligin icin suan yapman gereken teksey doktora gitmen

Bence oyle dusunme saglikli bi gebelik kolay kolay sonlanmiyo o yuzden rabbim yerini sagliklica doldursun hic kendini uzme burda oyalanma parcayida al hemen bi acile git derim kendi ssagligin icin suan yapman gereken teksey doktora gitmen
Parçanın fotosunu çektim parçayı sakladım bir yere oda paramparça oldu

Canım bak senin durumun tam olarak ne ve neden böyle yapmış doktor. Ama benim yengem de 1 ay önce 3 aylık bi bebek düşürdü. Kan Değerleri dusmustu. Ve özel hastanede sağlıklı bir gebelik değil deyip ilaçla sonlandirdi. Tıpkı seninki gibi pecetenin arasında doktora verdiler patolojiye gönderdiler tabi bu durumlar hastanede oluyo. Sağlıklı bir gebelik olsaydı doktorda böyle birşey yapmazdı . istersen patolojiye gonderebilirsin neden kaynaklanmis diye.
Sanada fiziken ve ruhen buyk geçmiş olsun diliyorum.

Canım ben uzak kalmışım buraya yaa sen hastaneye mi yattın?? Canım benim şakın moral bozma hayırlısıyla kavusacaksın yavruna

Canım gördüm fotoyu gozlerıme ınanamadım. Yaa cok büyük gecmıs olsunallahen yakın zaman da sağlıklı bor evlat nasıp etsin insallah
Sağol allah razı olsun inşallah psikolojim bozuldu resmen eğer sağlıklı olsaydı ıkinci gebeligim olacaktı

Sağol allah razı olsun inşallah psikolojim bozuldu resmen eğer sağlıklı olsaydı ıkinci gebeligim olacaktı
Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin hayirli saglikli evlatlar dilerim ihtimal doktor bunu kist filan mi sandi yani ultta.gorulmeyecek birsey degil ki kimyasal gebelik.desin.sagliksiz bir gebelikte doktor un karar verme hakki yok zaten,aile karar vermek zorunda.sadece tibben zorunlu ise doktor hastanın istegine bakmaksizin almak zorunda.doktor dunki muayenede tani olarak bilgisayara ne kayit girmis bu cok onemli,ona gore hatasi varsa hakkini aramalisin.

Valla kimyasal gebelikten başka hiçbirşey denilmedi bana hangi anne evladina kiymiski ben kiyayim bilmiyodum onların dediğine göre gidiyodum ilaclarimi iciyodum ilaçlar yüzünden olmuştur kesin patolojide kesin çıkar yanı neyden dolayı düştüğü dimi cnm

Tabi patoloji sonucu onemli.anladigim kadariyla aslinda saglikli olup ilaclar sebebiyle dustugunu dusunuyorsun,insallah doktor hatası ile kaybetmemissindir canim.ama sen ilaclara baslamadan once kan degerleri anormaldi dgl mi.doktorun referans noktasi kan sonuclariydi.yani bu kan degerleri aksi iddia edilemez sekilde kimyasal g.tanisi icin yeterli mi buna gore dusun.yada belki kani inceleyen laborantin hatasidir bu ihtimali de arastirip ona gore yol izlemelisin bence,cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…