- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.621
Bence oyle dusunme saglikli bi gebelik kolay kolay sonlanmiyo o yuzden rabbim yerini sagliklica doldursun hic kendini uzme burda oyalanma parcayida al hemen bi acile git derim kendi ssagligin icin suan yapman gereken teksey doktora gitmenBnm bebek oluşmuş cnm inşallah bebegimin katili olamisimdir çok moralim bozuldu ıyiki varsınız sizinle konuşunca kendimi unutuyorum biraz bana kimyasal gebelik dedi doktor yanı bebek oluşmamış dedi hatta adetim gecikmisti ultrasondan baktı kist var dedi gebelikten bahsetmedi
Parçanın fotosunu çektim parçayı sakladım bir yere oda paramparça olduBence oyle dusunme saglikli bi gebelik kolay kolay sonlanmiyo o yuzden rabbim yerini sagliklica doldursun hic kendini uzme burda oyalanma parcayida al hemen bi acile git derim kendi ssagligin icin suan yapman gereken teksey doktora gitmen
Canım parçayı evin icinde bulundurma büzuşür sabaha kadar posete şar balkona filan köy serin yerde dursun sabah doktora gösterParçanın fotosunu çektim parçayı sakladım bir yere oda paramparça oldu
Kızlar pecetenin içinde beze sarıp preketin arasına koydum bişey olurmu ama parçalandı yanıCanım parçayı evin icinde bulundurma büzuşür sabaha kadar posete şar balkona filan köy serin yerde dursun sabah doktora göster
Ama düştükten sonraonlar ne yapabilirlerkiKeske peceteye koymadan plastik bardak felan gibi biseye koyup doktara gitseydin
Fotoğraf ı bile yeter ki canımKızlar pecetenin içinde beze sarıp preketin arasına koydum bişey olurmu ama parçalandı yanı
Benim cvp yazmama gerek kalmamisAma düştükten sonraonlar ne yapabilirlerki
Canım bak senin durumun tam olarak ne ve neden böyle yapmış doktor. Ama benim yengem de 1 ay önce 3 aylık bi bebek düşürdü. Kan Değerleri dusmustu. Ve özel hastanede sağlıklı bir gebelik değil deyip ilaçla sonlandirdi. Tıpkı seninki gibi pecetenin arasında doktora verdiler patolojiye gönderdiler tabi bu durumlar hastanede oluyo. Sağlıklı bir gebelik olsaydı doktorda böyle birşey yapmazdı . istersen patolojiye gonderebilirsin neden kaynaklanmis diye.
Sanada fiziken ve ruhen buyk geçmiş olsun diliyorum.[/QUOTE
Bana sağlıklı veya sağlıksız gebelik denilmedi sadecsadece kimyasal gebelik teşhisi konuldu ilaç verildi adet olmam için oda ışte bugün oldu sonu da dusukle sonuçlandı
Canım ben uzak kalmışım buraya yaa sen hastaneye mi yattın?? Canım benim şakın moral bozma hayırlısıyla kavusacaksın yavrunaHayırlı aksamlar hepinize hanımlar
Ben hala hastanedeyim. Hergün bakıyorlar su azalmaya devam ediyo.doktorum en son ana kadar durduracagiz sonra alacağız dedi.
Sevecenim senin o zaman yaşadıklarını yaşıyorum. Gerçekten insan başına gelince anlıyor ne kadar zormuş. Yine de çok şükür.duadan başka bişey gelmiyor elimden. Birazdan kızımı getirecekler çok. Ozledim. Sarılmak koklamak istiyorum. Ağlamak istemiyorum uzulmesin. Hayirlisiyla evimize bi gitsek çok çok iyi olacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz. ALLAH hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin.
Sağol cnnmBenim cvp yazmama gerek kalmamisAsTaLaVisTas anlatmis hastanede bu idrar kaplarina koyup incelemeye goturuyolar oyuzden demistim
Öyle cnm gidecem yarın inşallahFotoğraf ı bile yeter ki canım
Bence baska doktora git. Aynina gidersen bi kilif bulur gönderirler. Eger gittiğin farkli doktor bizimde tahmin ettiğimiz şeyi soylerse maddi manevi davani acÖyle cnm gidecem yarın inşallah
Canım gördüm fotoyu gozlerıme ınanamadım. Yaa cok büyük gecmıs olsunallahen yakın zaman da sağlıklı bor evlat nasıp etsin insallahSağol cnnm
Düşen bebegimi aldım sakladigim yerden yarın inşallah goturecem doktora gosterecemBence baska doktora git. Aynina gidersen bi kilif bulur gönderirler. Eger gittiğin farkli doktor bizimde tahmin ettiğimiz şeyi soylerse maddi manevi davani ac
Sağol allah razı olsun inşallah psikolojim bozuldu resmen eğer sağlıklı olsaydı ıkinci gebeligim olacaktıCanım gördüm fotoyu gozlerıme ınanamadım. Yaa cok büyük gecmıs olsunallahen yakın zaman da sağlıklı bor evlat nasıp etsin insallah
Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin hayirli saglikli evlatlar dilerim ihtimal doktor bunu kist filan mi sandi yani ultta.gorulmeyecek birsey degil ki kimyasal gebelik.desin.sagliksiz bir gebelikte doktor un karar verme hakki yok zaten,aile karar vermek zorunda.sadece tibben zorunlu ise doktor hastanın istegine bakmaksizin almak zorunda.doktor dunki muayenede tani olarak bilgisayara ne kayit girmis bu cok onemli,ona gore hatasi varsa hakkini aramalisin.Sağol allah razı olsun inşallah psikolojim bozuldu resmen eğer sağlıklı olsaydı ıkinci gebeligim olacaktı
Valla kimyasal gebelikten başka hiçbirşey denilmedi bana hangi anne evladina kiymiski ben kiyayim bilmiyodum onların dediğine göre gidiyodum ilaclarimi iciyodum ilaçlar yüzünden olmuştur kesin patolojide kesin çıkar yanı neyden dolayı düştüğü dimi cnmCok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin hayirli saglikli evlatlar dilerim ihtimal doktor bunu kist filan mi sandi yani ultta.gorulmeyecek birsey degil ki kimyasal gebelik.desin.sagliksiz bir gebelikte doktor un karar verme hakki yok zaten,aile karar vermek zorunda.sadece tibben zorunlu ise doktor hastanın istegine bakmaksizin almak zorunda.doktor dunki muayenede tani olarak bilgisayara ne kayit girmis bu cok onemli,ona gore hatasi varsa hakkini aramalisin.
Tabi patoloji sonucu onemli.anladigim kadariyla aslinda saglikli olup ilaclar sebebiyle dustugunu dusunuyorsun,insallah doktor hatası ile kaybetmemissindir canim.ama sen ilaclara baslamadan once kan degerleri anormaldi dgl mi.doktorun referans noktasi kan sonuclariydi.yani bu kan degerleri aksi iddia edilemez sekilde kimyasal g.tanisi icin yeterli mi buna gore dusun.yada belki kani inceleyen laborantin hatasidir bu ihtimali de arastirip ona gore yol izlemelisin bence,cok gecmis olsunValla kimyasal gebelikten başka hiçbirşey denilmedi bana hangi anne evladina kiymiski ben kiyayim bilmiyodum onların dediğine göre gidiyodum ilaclarimi iciyodum ilaçlar yüzünden olmuştur kesin patolojide kesin çıkar yanı neyden dolayı düştüğü dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?