- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.641
Canım bende bunun gibi bişey düşürdümMerhaba kızlar ben 23 ekim pazartesi kan verdim degerim 16.4du hamile olduğumu ogeendim 25 ekimde tekrar tahlil yapıldı bu sefer değerim 0.100 olmuştu doktor kimyasal gebelik dedi gynelle verdi tarlusal verdi bunları kullandım normal her ayki gıbı adet olacaksın dedi ama ben bildiğiniz bugün düşük yaptım fotoyu ekleyecem bakarsanız sevinirim şimdi benim bu doktordan sikayetci olmam gerekmiyomu
Evet kan degerlerim anormaldi doktorlarddoktorlarda ona göre gidiyordu ama sağlık ocagindada tahlil yaptırdım oradaki doktor da gebelik yok dedi yanı anlamadığım şu an 8 haftalık düşük yaptım ama hastaneye gittiğim zamanda 5 6 haftalık vardı yani nasıl ultrasondaultrasonda gözükmedi ona şaşırıyorum bide ozel deki doktor her ay muayeneye gidiyidum bana her ay diyordu sende kist olmuş en son gittiğimde de artık bebeği kistemi benzetti ne artık bilmiyorumTabi patoloji sonucu onemli.anladigim kadariyla aslinda saglikli olup ilaclar sebebiyle dustugunu dusunuyorsun,insallah doktor hatası ile kaybetmemissindir canim.ama sen ilaclara baslamadan once kan degerleri anormaldi dgl mi.doktorun referans noktasi kan sonuclariydi.yani bu kan degerleri aksi iddia edilemez sekilde kimyasal g.tanisi icin yeterli mi buna gore dusun.yada belki kani inceleyen laborantin hatasidir bu ihtimali de arastirip ona gore yol izlemelisin bence,cok gecmis olsun
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aralık ayı korunmayı düşünüyorum artık kısmetse ocakta basliyacambasliyacam tedavilerimi falan yaptıracamyaptıracam guatr sorunum olduğu içinCanım bende bunun gibi bişey düşürdüm
Adetim 2 hafta geçmişti o zamanlar düzensiz olduğu için hamile olacağım aklıma bile gelmedi
Böyle parça düşünce merak ettim inceledim içinden balık yağı hapı gibi bişey çıktı şeffaf
Dr tarif ettim
Düşük yapmışsın ..sağlıksız veya boş gebelikler kendiliğinden sonlanır dedi
Muhtemelen kese var ama içinde bebek yoktur dedi
Arası 2 ay sürdü hamile kaldım
Bu sefer sıkıntı olmadı
Sende bidahakine inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Amin canım..o kızım büyüdü 4.5 yaşındaRabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aralık ayı korunmayı düşünüyorum artık kısmetse ocakta basliyacambasliyacam tedavilerimi falan yaptıracamyaptıracam guatr sorunum olduğu için
Allah bagisladin Fotoyu attım baksan anlarsın düştüğü zaman saglamdi benimde elde avucta gezdirildi peceteye falan sardim parçalandı yanı bir yarım parçası tek var umarım patoloji için yeterli olurAmin canım..o kızım büyüdü 4.5 yaşında
Ben şimdi 3. İçin tedavi görüyorum
Guatr sorununu hallet inşallah bir daha yasamazsin
hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah 2. Bebeğini
İçini inceledinmi parçanın
Benden düşen baya sağlam biseydi
parçalanmıyordu..
Cumlemizinkini inşallahAllah bagisladin Fotoyu attım baksan anlarsın düştüğü zaman saglamdi benimde elde avucta gezdirildi peceteye falan sardim parçalandı yanı bir yarım parçası tek var umarım patoloji için yeterli olur
8 haftalıkti cnm ne diyeyim kısmet değilmiş doktorların hatasimi benimm hatammi bende bilmiyorum artıkCumlemizinkini inşallah
Fotoyu inceledim
Benimkine benzettim
ilk defa gördüm böyle birşey Allah yardımcın olsun canım ben de yakın zamanda kimyasal geçirdim ilk kan değeri 19 du sonra 109 oldu bir sabah kanama ile gittim kimyasal dendi kan tahlili yaptılar 13 e düşmüştü değerim .ama yoğun kanama dışında parça falan yoktu senin bildiğin büyük parça var canım.keşke parçayla direk acile gitseydin8 haftalıkti cnm ne diyeyim kısmet değilmiş doktorların hatasimi benimm hatammi bende bilmiyorum artık
2 ayim oldu cnm bide bugün tahlil yapıldı guatirim yüksek çıktı doktor dediki böyle giderse bütün gebeliklerin ya düşük olur yada bebekde zeka geriliği olur guatr yüzünden yarından itibaren guatr için tedaviye baslayacam bi kızım ilk gebeligimdede guatrm yüksekti doğuma kadar ilaç kulaniyodum
amin canim insallah.yok ne kusuru istedigini sorabilirsin.hayir hicbise uygulamadim.ovulasyon gunlerini yakalamaya calistim onuda beceremedim.testim hic koyulasmadi.biraz sacma gelecek ama cin takvimi ve sagdan yumurtlamaya gore yaptim.bide derin iliski oldu.ben buna bagliyorum coktaa.ve tabiki en onemlisi nasip kismetRabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah o duyguyu bizde tadariz ozel birsey uyguladiniz mi ben ara ara giriyorum onceden dw sorduysam kusuruma bakmayin lutfen
Ben de erkeğe benzettim üzülme diye söylemedim. Erkek beyaz kız kırmızı ciğer parçası gibi olur diye duymuştumBide kızlar düşen bebegim erkege benziyordu
Bioritim ne oldugunu yazarmisiniz lutfen. Size o hesaplamayi yapan arkadawi ben nasil bula bilirimBioritim ile ilgili hesaplamayı bana forum dan bir arkadaş yapmıştı. Ama o zaman ikinciye hamile idim. Erkek bebek çıkmıştı. Bioritim tuttu ama keşke hamile kalmadan önce bu hesaplamadan haberim olsaydı ona göre hamile kalmaya çalışırdım. İkinci bebeğimin kız olmasını çok istiyordym nasip değilmiş.
http://www.cycletourist.com/biochart/ burdan bakılıyor biyoritime ama yorumlamasini ben bilmiyorum kk gördüm bende eski konulardaBioritim ne oldugunu yazarmisiniz lutfen. Size o hesaplamayi yapan arkadawi ben nasil bula bilirim
Şu an doktora geldim patolojiye gönderecekler cnm biliyorum sen anlatmistin meseleni ama bnmkide öyle olacak saniyodum ama seninkiyle uzaktan yakından alakası yokilk defa gördüm böyle birşey Allah yardımcın olsun canım ben de yakın zamanda kimyasal geçirdim ilk kan değeri 19 du sonra 109 oldu bir sabah kanama ile gittim kimyasal dendi kan tahlili yaptılar 13 e düşmüştü değerim .ama yoğun kanama dışında parça falan yoktu senin bildiğin büyük parça var canım.keşke parçayla direk acile gitseydin
Amin inşallah cnm allah ısteyen herkese verir ama bana kimyasal gebelik denildi sagliklisz bebektur düşecek deselerdi bu kadar çok yipranmazdimGecmis olsun canim dr.hakli sen aslinda guaterdan dolayi gebeligin ilerlememis iykide ilerlememis ya anormal ilerleseydi ilacini kullan gecmis olsun insallah tekrar gebelik olur istedigin zaman
Ne yorum yaptılar canım bebek diye düşündüler mi onlardaŞu an doktora geldim patolojiye gönderecekler cnm biliyorum sen anlatmistin meseleni ama bnmkide öyle olacak saniyodum ama seninkiyle uzaktan yakından alakası yok
Valla üzülüyorum cnm inşallah rabbim yerini saglikli bir evlatla doldurur sabahtandir ağlıyorum dün düşmesi etkisiyle bişey yaşamadım ama bugün sanki herşeyin farkına vardimBen de erkeğe benzettim üzülme diye söylemedim. Erkek beyaz kız kırmızı ciğer parçası gibi olur diye duymuştum
Canım ya bıze de haber ver sonuçtan Allah yar ve yardımcın olsunValla üzülüyorum cnm inşallah rabbim yerini saglikli bir evlatla doldurur sabahtandir ağlıyorum dün düşmesi etkisiyle bişey yaşamadım ama bugün sanki herşeyin farkına vardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?