Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla üzülüyorum cnm inşallah rabbim yerini saglikli bir evlatla doldurur sabahtandir ağlıyorum dün düşmesi etkisiyle bişey yaşamadım ama bugün sanki herşeyin farkına vardim
Canım vardır bunda da bir hayır üzülme Rabbim yerini sağlıklı bir bebekle doldursun

Canım derin iliski sonrası saga mi yatdın kaçıncı günde birliktelik oldu sağdan yumurtlayacagini doktorlamı takip etmistin

Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Benim büyük kızım elif eylül 2.kızım.hatice
Mina
duru
asya
beren
yağmur
Azra
Ceren
Bunlarda hoşuma giden kız isimleri fikir olur belki

Benim büyük kızım elif eylül 2.kızım.hatice
Mina
duru
asya
beren
yağmur
Azra
Ceren
Bunlarda hoşuma giden kız isimleri fikir olur belki
Cok sağol kuzumm. Harıka öneriler. Benim de ilk kızım Zeynep sare buna da Ayşe nazlı mı koysam dıyorum da bılemedım :)

Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
benim büyük olan nazenin berra ortanca nazmiye su en küçüğüm farah nurdan .zeynep ismi çok hoşuma gidiyor nazlı nilsu da güzel canım:)

Şu an doktora geldim patolojiye gönderecekler cnm biliyorum sen anlatmistin meseleni ama bnmkide öyle olacak saniyodum ama seninkiyle uzaktan yakından alakası yok

Evet canım benim ki.gibi değil senin bildiğin düşük senin ki Allah sağlıklı ev patla doldursun kucağına canım

benim büyük olan nazenin berra ortanca nazmiye su en küçüğüm farah nurdan .zeynep ismi çok hoşuma gidiyor nazlı nilsu da güzel canım:)
Ay ne güzel isimler koymuşsun canım. Adlarıyla yaşasın insallah guzellıkler :)

Ben erkek olsa yıgıt koyacaktım ama kısmet degılmıs napalım :)
Niyet et 3. Bebeğine koymak nasip olsun yiğit adı inşallah.
Benim gorumcemin 2 kızi vardı. 3. Çocuğa hazırlanırken evdeki bütün pembe elbiseleri attı eski yeni ne varsa çöpe koydu. 3.ye erkek dogurcam mavi mavi doldurucam her tarafi dedi. 3. Erkek oldu. Ev maviden gecilmiyo
Sana bana ve dileyen herkese nasip olsun mavi mavi giyindirmek .

İnsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…