- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.661
Yorum yapılmadı fotoyu gosterdm ama onlarda bebeğe benzettilerNe yorum yaptılar canım bebek diye düşündüler mi onlarda
Hayırlısıyla çıksın sonuç yazacam inşallahCanım ya bıze de haber ver sonuçtan Allah yar ve yardımcın olsun
Canım vardır bunda da bir hayır üzülme Rabbim yerini sağlıklı bir bebekle doldursunValla üzülüyorum cnm inşallah rabbim yerini saglikli bir evlatla doldurur sabahtandir ağlıyorum dün düşmesi etkisiyle bişey yaşamadım ama bugün sanki herşeyin farkına vardim
Amin cnm allah razı olsun cumlemize sağlıklı evlatlar versin inşallahCanım vardır bunda da bir hayır üzülme Rabbim yerini sağlıklı bir bebekle doldursun
Canım derin iliski sonrası saga mi yatdın kaçıncı günde birliktelik oldu sağdan yumurtlayacagini doktorlamı takip etmistinamin canim insallah.yok ne kusuru istedigini sorabilirsin.hayir hicbise uygulamadim.ovulasyon gunlerini yakalamaya calistim onuda beceremedim.testim hic koyulasmadi.biraz sacma gelecek ama cin takvimi ve sagdan yumurtlamaya gore yaptim.bide derin iliski oldu.ben buna bagliyorum coktaa.ve tabiki en onemlisi nasip kismet
Benim büyük kızım elif eylül 2.kızım.haticeKızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Cok sağol kuzumm. Harıka öneriler. Benim de ilk kızım Zeynep sare buna da Ayşe nazlı mı koysam dıyorum da bılemedım :)Benim büyük kızım elif eylül 2.kızım.hatice
Mina
duru
asya
beren
yağmur
Azra
Ceren
Bunlarda hoşuma giden kız isimleri fikir olur belki
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ginizin-cinsiyetini-onceden-hesaplayin.369255Bioritim ne oldugunu yazarmisiniz lutfen. Size o hesaplamayi yapan arkadawi ben nasil bula bilirim
benim büyük olan nazenin berra ortanca nazmiye su en küçüğüm farah nurdan .zeynep ismi çok hoşuma gidiyor nazlı nilsu da güzel canım:)Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Şu an doktora geldim patolojiye gönderecekler cnm biliyorum sen anlatmistin meseleni ama bnmkide öyle olacak saniyodum ama seninkiyle uzaktan yakından alakası yok
Ay ne güzel isimler koymuşsun canım. Adlarıyla yaşasın insallah guzellıkler :)benim büyük olan nazenin berra ortanca nazmiye su en küçüğüm farah nurdan .zeynep ismi çok hoşuma gidiyor nazlı nilsu da güzel canım:)
saga yattim bazende sirtustu yattim.3kere iliski oldu.2kere ust uste 1kerede gunasiriCanım derin iliski sonrası saga mi yatdın kaçıncı günde birliktelik oldu sağdan yumurtlayacagini doktorlamı takip etmistin
Dogum tarihini yaz ben bakim. Birde hangi tarihe bakmak istiyorsun onuda yaz.Bioritim ne oldugunu yazarmisiniz lutfen. Size o hesaplamayi yapan arkadawi ben nasil bula bilirim
cümlemizin ki canımAy ne güzel isimler koymuşsun canım. Adlarıyla yaşasın insallah guzellıkler :)
Bende erkek olursa yusuf emir kız olursa öykü su koyacağım inşallah. Sanada tavsiye ederim.Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Evet canım benim ki.gibi değil senin bildiğin düşük senin ki Allah sağlıklı ev patla doldursun kucağına canım
Allah razı olsun cnm allah çocuklarını sana bağışlasınEvet canım benim ki.gibi değil senin bildiğin düşük senin ki Allah sağlıklı ev patla doldursun kucağına canım
Ben erkek olsa yıgıt koyacaktım ama kısmet degılmıs napalım :)Bende erkek olursa yusuf emir kız olursa öykü su koyacağım inşallah. Sanada tavsiye ederim.
Niyet et 3. Bebeğine koymak nasip olsun yiğit adı inşallah.Ben erkek olsa yıgıt koyacaktım ama kısmet degılmıs napalım :)
İnsallah canımNiyet et 3. Bebeğine koymak nasip olsun yiğit adı inşallah.
Benim gorumcemin 2 kızi vardı. 3. Çocuğa hazırlanırken evdeki bütün pembe elbiseleri attı eski yeni ne varsa çöpe koydu. 3.ye erkek dogurcam mavi mavi doldurucam her tarafi dedi. 3. Erkek oldu. Ev maviden gecilmiyo
Sana bana ve dileyen herkese nasip olsun mavi mavi giyindirmek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?