- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.681
Vildan ve Ayşe PelinKızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Canım senin bat yarın degilmiDogum tarihini yaz ben bakim. Birde hangi tarihe bakmak istiyorsun onuda yaz.
Niye kum koyuyor ki canım isimleri ? Bence anne babaya ozellıkle de anneye ait ısım hakkı. Pelin'den neden pısman oldun cok güzel aslındaVildan ve Ayşe Pelin
Pelin isminden pişman oldum
3. Nasip ederse rabbim şifa düşünüyorum ama bize kalırsa isim koyma işi
Komsumun kızı ayşe melek.ayşe 'nin yanına ikiside yakışıyorCok sağol kuzumm. Harıka öneriler. Benim de ilk kızım Zeynep sare buna da Ayşe nazlı mı koysam dıyorum da bılemedım :)
Test sabah yaptim negatif cikti. Yani hala emin degilim belki erken daha diye kendimi avutuyorum belki ama sanirim tutmadi. Teşekkürederim ilgin için canim Allah razi olsun. Yarin regl olmam lazim olmazsam testi tekrarlarim. Hayirlisi olsunCanım senin bat yarın degilmi
Test ne zaman yapacan
Ayşe ler guzel olur hamarat olur asil oluurr benimde tavsiyem Ayse CerenKomsumun kızı ayşe melek.ayşe 'nin yanına ikiside yakışıyor
Bencede pelin cok kibar bir isimNiye kum koyuyor ki canım isimleri ? Bence anne babaya ozellıkle de anneye ait ısım hakkı. Pelin'den neden pısman oldun cok güzel aslında
Ayşe ler guzel olur hamarat olur asil oluurr benimde tavsiyem Ayse Ceren
Ay Beren cok güzel yaa cok severim de eşim koydurmaz hayatta hıc sevmez :)aynen canım bende çok severim bu arada yazmadım ablamın kızının adı da ayşe beren
geleceği kimse bilemez Allah tan başka inanma canım kendini de üzmeKızlar gorumcem benim haberim olmadan bana kahve falı baktırmis falda kızım olacağı cikmis . ama ben erkek hissediyorum sizce kahve falı doğru cikar mi . başına gelen varmi
Canim inanma haramdir. Imana zarar gelir Allah korusun. Tevekkul et. Duani et sabir de. Bebegin seninle artik nasipte ne varsa ogeleceği kimse bilemez Allah tan başka inanma canım kendini de üzme
Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Canım inanma böyle seylere görümcen belkı de canını sıkmak İstemiştir. Tövbe estagfrullah bende mesela kahve ıcmıstım fal baktı komşu bana hamılesin kesınlıkle dedi ama o ay hamıle kalmadım mesela sonraki ay tuttu yanı sen dua et Allah bılır ancakKızlar gorumcem benim haberim olmadan bana kahve falı baktırmis falda kızım olacağı cikmis . ama ben erkek hissediyorum sizce kahve falı doğru cikar mi . başına gelen varmi
Canım merhaba kusura bakmazsan sana birşey sormak istiyorum normalde diğer topikteyim ama burayıda takip ediyorum kızlarını Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bir kızım olmasını çok istiyorum seni rahatsız etmezsem çok özel olmazsa kızlarına hamile kaldığın zamanı hatırlıyormusun yani ilişki günlerini şimdiden teşekkür ederimBenim kizimin adi Hanzade bu kizimida Aslihan koyacagim insallah
Canım merhabaCanım merhaba kusura bakmazsan sana birşey sormak istiyorum normalde diğer topikteyim ama burayıda takip ediyorum kızlarını Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bir kızım olmasını çok istiyorum seni rahatsız etmezsem çok özel olmazsa kızlarına hamile kaldığın zamanı hatırlıyormusun yani ilişki günlerini şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım aynen herşey Allahtan en başta hayırlısı sağlıklısı işte olmayan meyvadan istiyoruz bizlerde düşünüyorsan inşallah bir dahakine Rabbim gönlündekini verirCanım merhaba
Okudum da cevap yazamadan geçmek ıstemedim. Canım bence böyle belli bir gün YOk. Yumurtlama günü olan ılskıde erkek olur derler ama kıminin de kızı oluyor işte. Biz ne yaparsak yapalım takdır Allah'ı in sadece dua edebılırız. Benimde ıkıncı kızım gelıyor bak bütün takvımler cart curt erkek gosterıyordu herkeste tutan seyler bende tutmadı :)
Evet canim bizim zannimizda öyle ama burda korunduktan sonra yumurtlama gunü yapilan deneme sonucu kizi olacak olan arkadaşlarimizda var. Inan bu tercih senin bu konuda. Ama riske atmiyim elimden geleni yapiyim 4 gün önce yapiyim denememi diyorsan kalsin bu ay. Ama aynap arkadaşta 36saat öncesinde yaptigi denemede ogluna hamile biliyosundur sizin topikte. Zor bir karar Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah.Arkadaşlar merhaba ben normalde kız topiğindeyim ve bugün yumurta takibi için doktora gittim bana bu akşam çatlar büyük ihtimal ilişkiye gir dedi bende öyle deyince ama bugün girersem erkek olma olasılığı artar dedim aynen dedi bizim yumurtlama öncesi kız yumurtlama zamanı erkek tezine katıldı x lerin vücutta daha çok kaldığını y lerin daha dayanıksız olduğunu söyledi ama herkesin yumurtlama zamanı farklı olduğu için ve tam kesin bilinmediği için değişir dedi ve bence söylediklerinin içinde en çok dikkatimi çeken şu oldu eğer sen dün veya önceki gün ilişkiye girmiş olsaydın zaten bugün girdiğinin bir önemi olmaz yumurta çatladığında içerde sperm olacağından içerdeki spermlerden alırdı dedi ben burdanda yumurtlama gününde girenlerin neden kızı olduğunu anlamış oldum önceki günlerdede olduğu için içerde x kaldığı için onu almış oluyor erkek isteyenlerin o yüzden tam yumurtlama günü tek ilişki olması mantığı doğru gibi geldi çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir belki sizlere faydası olur diye yazım kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle inşallah
Evet o da doğru bu durumda herşey birbirine karışıyor herşeyin hayırlısı gerçekten sadece bol bol dua Allahım hayırlısını nasip etsinEvet canim bizim zannimizda öyle ama burda korunduktan sonra yumurtlama gunü yapilan deneme sonucu kizi olacak olan arkadaşlarimizda var. Inan bu tercih senin bu konuda. Ama riske atmiyim elimden geleni yapiyim 4 gün önce yapiyim denememi diyorsan kalsin bu ay. Ama aynap arkadaşta 36saat öncesinde yaptigi denemede ogluna hamile biliyosundur sizin topikte. Zor bir karar Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?