Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ınş rabbim sana da katından hayırlı saliha bur evlat verir .burda deneyen arkadaşların hepsi yumurtlama günü tek ilişki deniyor.herkes öncesinde korunmalı birliktelik yaşıyor buna rağmen yumurtlama günü tek ilişki ile kız bebeğe hamile arkadasimizda var.burdan da su sonuç çıkıyor %100 bir yöntem değil sadece ihtimalleri arttiriyoruz takdir rabbimin.sen yine elinden geleni yap gerisi dua.rabbim hepimizin gönlüne göre versin ınş.yumurtanın kaç mm olduğunu soyledi mi akintin nasıl test yaptın mi evde

Kızlar hayırlı akşamlar cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun rabbim saglickala.kucaginjza alanı nasip etsin.Dusuk yapan arkadaş çok geçmiş olsun rabbim en yakın zaman gonlundekini nasip etsin inşallah.Kizlar ben bu ay yum büyütmesi için ilaç vermisdiya dr yum solda diye çat ignesi olmadım ama şu var gek gorki dünden beri sadece çok hafif leke geliyo sokulemiyom ilk defa başına gekdi yum lar acaba kistemi donusduki sizi varmi bi bildiginiz sokulmesi icin adetin

Canım yanlış olmasın aynap 60 saat önce ilişkiyi kestim demisti

Yok bu sefer söylemedi bende sormayı unuttum cuma günü gitmiştim ilk 16 mm dedi muhtemel salı günü çatlar dedi bugün gittim akıntım ve kasık ağrım var bugünde büyük ihtimal akşam çatlar dedi

Acaba yum.günü kız olanlar iyimi koruyamıyor : )öncesinde kaçak olabilir acaba
Doktor tezi doğrulamış ama yuö öncesi olupta kızı olanlarında yumurta erkenden mi çatlıyor acaba yada hazırsa yumurtamı oluyor anlamıyorlar kafam da deli sorular :)))

Canım illa kiste donusucek diye birşey yok.bazen yumurta belli bir büyüklükte kalıp bekleyip hormon salgiliyor fsh lh baktirmismiydin birde öyle durumda normal adet gibi olmuyor rahim iç tabakası tam sökülmuyor

bende adetımın11gunu ilişkiye gırdım ve kızım oldu

Adetim bittikten sonra 5.gün ilişki oldu benim.Birde 4 gün sonra ve kızım oluyor belki işine yarar.

Oyy kuzum yaa şu yumurta olayina takilmasan keşke... soldan oglu olan çoook arladaş var sende biliyosun. Hersey gonlunce olsun.

Oyy kuzum yaa şu yumurta olayina takilmasan keşke... soldan oglu olan çoook arladaş var sende biliyosun. Hersey gonlunce olsun.
Ay cnm ya inan 3 kizim olmasa takilmayacam ama bi türlü dağdan da nasip olmuyo artık diyettende bikdim tirnaklarimin ustunde beyazliklar cikmaya basladi kalsiyumsuzlukdan

Günde 1-2 mm arası büyüyor canım 20-22 mm civarı catliyor genelde büyük ihtimal çatlama günün.birliktelik olursa erkek bebek ihtimalini arttırmış olursun.

benim kizlarimda biri sık ilişki malum yeni evliydik digeride adetin14. günü ama ben o ay gec döllenme yasamisim yaklasik 5 gün sonra demisti doktor. Yani bu tezler tutuyor. Ama nasip kismet tabiki kaderde yaziliymiş

benim kizlarimda biri sık ilişki malum yeni evliydik digeride adetin14. günü ama ben o ay gec döllenme yasamisim yaklasik 5 gün sonra demisti doktor. Yani bu tezler tutuyor. Ama nasip kismet tabiki kaderde yaziliymiş

Canım benimde erken dönlenme olmuş doktor son adet tarihinden emin misin demişti
Bu nasıl oluyor bilgin var mı.
Ayrıca benim komşumda geç döllenme olmuş oğlu oluyor.Çok karışık bu işler

Ay cnm ya inan 3 kizim olmasa takilmayacam ama bi türlü dağdan da nasip olmuyo artık diyettende bikdim tirnaklarimin ustunde beyazliklar cikmaya basladi kalsiyumsuzlukdan
Kac ay oldu diyet. Arada süt iç bebegim ya yazik günah.

Günde 1-2 mm arası büyüyor canım 20-22 mm civarı catliyor genelde büyük ihtimal çatlama günün.birliktelik olursa erkek bebek ihtimalini arttırmış olursun.
Ovü testide yapıyorum aynı şekilde doktorun dediği gibi dün gece ve bugün sabah t çizgisi çok koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…