Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay cnm ya inan 3 kizim olmasa takilmayacam ama bi türlü dağdan da nasip olmuyo artık diyettende bikdim tirnaklarimin ustunde beyazliklar cikmaya basladi kalsiyumsuzlukdan

Allah yardımcın olsun offf nedir bu kadınların çektiği ya.mesajını okuyunca bi tuaf oldum inşallah rabbim gönlündekini nasip eder

Canım benimde erken dönlenme olmuş doktor son adet tarihinden emin misin demişti
Bu nasıl oluyor bilgin var mı.
Ayrıca benim komşumda geç döllenme olmuş oğlu oluyor.Çok karışık bu işler
Canim son adet tarihine gore bebegi hesapliyorlar kiz erkegin gecle erkenle alakasi yok önemli olan ilişki döllenmeye yakinmi değilmi tabiki bu tezlere göre. Rabbim bilir. Yani 13.gun döllenen bebekle 19.gün döllenen embriyonun boyutlari ayni olmuyor. Bak seninki erken olmuş normalde 12.gün iliskin olmuş yani yumurtaya yakin olmuş seninkide erken dollenme olduysa.

Canım benimde erken dönlenme olmuş doktor son adet tarihinden emin misin demişti
Bu nasıl oluyor bilgin var mı.
Ayrıca benim komşumda geç döllenme olmuş oğlu oluyor.Çok karışık bu işler
Canım 12.günü olan birliktelikte akıntı varmiydi tam kurumuydun hatirliyormusun.şöyle bir yorum yapabilirim belki yumurtan 11.gün çatladı ve tam atılmak üzereyken rahim.ve vajen asidige donustugunde birliktelik olduysada kız ihtimali artıyor çünkü y ler asidik ortama çok dayaniksiz.

Birde kızlar ben size birşey söyliyim ben de inanilmaz ph yükseltici diyet yaptim gectigimiz aylarda evet idrarimdan baktiğimda ph 8-9 arasi oldu. Ama vajen phsi hep asidikti. Yani bu diyetlerin vajinanin phsina hic etkisi yok. Idrarim bazen 9un ustunde oldu ama akintimi ölctügümde hep ayni 5-6 arasi

Dediğine katılıyorum canım vajen yapısı gereği asidik olmak zorunda ve yumurtlama dönemi hatta yumurtlama dan 2 gün once yavaş yavaş şeffaf alkali akintiyi hazırlıyorki doğurganlık artsın ve spermler uzun süre yaşasın diye.zaten uygun ortam varsa 5 güne kadar yaşadıkları görülmüş.

Canım uygulama var ya Takvimim diye ondan takip ediyordum.Benim yumurtlama günümün başlangıcında bir deneme yapalım dedik. 4 gün sonra yani 5 gün tahmini yumurtlamanın olacağı gün yine bir deneme daha oldu.Akıntıyı felan hiç hatırlamıyorum.Çünkü hiç birşey bilmiyordum. Ahh bi bilseydim denemezmiydim: ))

Benimkiler uygun ortam bulamamişlar desene canim acaba yarin regl olcakmiyim testte çıkmama ihtimali varmi acaba diyorum.

Eee nasıl olacak.Ne zor iş ya
Vajeni ilişki öncesi ph yükseltmek lazım ozaman fitil jel yada karbonatlı duş başka çare yok baksana

Ah ışte nasipte olmayınca bi yerden engeller çıkıyor.ınş rabbim bu ogrendiklerini burayı bulma ni vesile kılar 3.de rastgetirsin ınş.

Eee nasıl olacak.Ne zor iş ya
Vajeni ilişki öncesi ph yükseltmek lazım ozaman fitil jel yada karbonatlı duş başka çare yok baksana
Canım yumurtlama dönemi vajen zaten alkali şeffaf sıvıyı salgiliyor. Deniyecegin zaman uzayan akintiyi alıp turnusol kağıdına koyduğunda zaten ph yüksek cikicak emin ol.beslenmenin tek avantajı iyonlar.sodyum potasyum agir li besleniceksinki yumurta y spermleri daha çok kendine çeksin

Benimkiler uygun ortam bulamamişlar desene canim acaba yarin regl olcakmiyim testte çıkmama ihtimali varmi acaba diyorum.
Kuzum yumurtayı kaçırmış olabilirsin ışte hesap et bazen 12 saatten sonrada atilabiliyor yumurtanın kalitesine bağlı. Bide spermlerin oraya ulaşma süresi var.ben tam adet olacağım gün yaptım hatta 3 saatlik ıdrarla cikti.

Ne güzel bilgiler bunlar
Allah razı olsun

Test sabah yaptim negatif cikti. Yani hala emin degilim belki erken daha diye kendimi avutuyorum belki ama sanirim tutmadi. Teşekkürederim ilgin için canim Allah razi olsun. Yarin regl olmam lazim olmazsam testi tekrarlarim. Hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun inşallah
Bende heyecan yaptım inşallah tutmuştur

Niye kum koyuyor ki canım isimleri ? Bence anne babaya ozellıkle de anneye ait ısım hakkı. Pelin'den neden pısman oldun cok güzel aslında
İlk kızımı kaynatam koydu..hatta ben başka isim söylediğim halde, hayır baban koyacak ya Vildan ya Merve olacak dedi kaynanam
2. Kızımı ben istedim vildani örgütledim.pelin koydurdum ama güzel bir anlamı yok diye pişman oldum

Eltimin oğlu oldu ilk çocuğu onun adını da kaynatam koydu..hatta iki isim biri kendi adı yaninada kendi istediği isimi koydu
Eltim 2.ye hamile kalınca bu sefer kaynanamın adını koyması için kaynanamın bacıları baskı yaptılar
Eltim sinirden ağlıyordu resmen
Onuda eşimle hallettik
Eltimin istediği ismi eşime söyledik
O ben koyacam şu olacak dedi ve koydurduk
3. istiyorum ya ben şimdi..görümcem Merve olur dedi..babam o ismi seviyor
Bende kız dogur sen koy bir zahmet dedim
Ama kaçarım yok ya kaynanamın adı yada Merve olur
Değişik bir psikolojik baskıları var
İtiraz edilmiyor
Hayırlısı bakalım olursa 3. İsmi ne olur kim koyar bekleyip göreceğiz

Canim iliski sonraki daki haftalarda kasiklarinda yada belinde herhangi bisi hissettinmi döllenme olduguna dair.

Merhaba,oncelikle hayirli saglikli bir kiz evlat sahibi olmanizi dilerim.bahsettiginiz y spermler daha cabuk ölür x spermleri geriye kalir teorisi Shettles teorisidir ve tibben tamamen cokertilmistir.Dr.Shettles mikroskop altinda spermi incelemis ve y spermlerinin daha kucuk olup cabuk aktivetelerini kaybettiklerini yani ölduklerini,x spermlwrin daha buyuk olup daha gec olduklerini soylemisti.gordugu aslinda "capacitated"ve "uncapacitated"spermdi.(turkce karsiliklarini hicbiyerde bulamadim ama dollemeye hazir ve henuz hazir olmayan seklinde cevirebiliriz.)sperm dalgalar halinde ilerler ve yumurtaya ilk ulasan capacitated sperm dalgasi eger.yum.hazirsa dollenme gerceklesebilir.değilse birkac saat icinde olurler,geriden gelen dalga(henuz olgunlasmamis)yumurtaya ulasir ve catlamasini bekler.capacitated sperm birkac saat canli kalabilir ama uncapacitated sperm birkac gun yasayabilir.o yuzden spermin omru en az 2-3 gun diyoruz.simdi tum bunlarin cinsiyetle alakasina gelince.erkek bebek icin yum.gunu tavsiye edilmesinin sebebi mumkun oldugunca cok spermin yumurtaya ulasmasi,mumkunse yum zamani 2-3-4 iliskiyle icerde mumkun oldugunca cok sperm olmasinin saglanmasidir.cogu kisi tek iliski yeter dollenme olacaksa olur zaten diye dusunmekte ama benim fikrim catlamaya yakin ve cat gununde 2-3 ilski ile hamilelik ihtimalini arttirmaktan yana.surekli sık iliski (yani hergun iliski)sperm kalitesini dusurur sadece yum.zamani ust uste iliski sorun olmaz,her halukarda icerde sperm miktari artar.kiz bebek icin yum.gununden 3-4gun oncesinin tavsiye edilmesi yum.catlayip dollenmeye hazir oldugunda icerde az sperm kalacak olmasidir.genel olarak hamilelik ihtimalini dogurganlgi arttiran hersey erkek bebek ihtimalini arttirir.servikas mukus cok onemli,yumurta beyazi seklinde kaygan akintinincok olmasi iyibir yumurtlama doneminde oldugunuzun gosyergesi bu sebeple erkek bebek icin taviye edilmekte.kizbebekicin biliyorum ironik gelecek ama dogurganliginizi azaltmalisiniz,tabi hamile kalamayacak kadar degil.kalori alimizini azaltmaniz dogurganligi oldukca etkiler.dusuk kan sekeri ve dusuk testosteron seviyesinin 2 farkli akademisyenin calismalari ile cinsiyetle baglantisina dair sonuclara ulasilmistir(=daha yuksek oranda kiz bebek yani).tum bunlari merakimi celbettigi icin ogrendim,bilimsel yani var dedigim herseyi internette kolaylikla arastirip orjinal makalelere ulasip inceleyebilirsiniz.ne kadar cok bilgiye ulasirsak uladalim bizim icin daima sonsuz ihtimaller oldugunu bilmek zprundayiz cunku Yaradan boyle takdir etmis,dualar ve burada konustugumuz seyler ancak sebepler,Rabbim sonsuz lutfu keremi ile dualarimizi kabul eylesin,hayirli kiz-erkek evlatlara kavusmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…