- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.741
Hissettim canim. Hala sag kasigim ara ara agriyor. Bilmiyorum adet belirtimde yok. Herzaman öncesinde dizim agrir sancim olurdu ama yokCanim iliski sonraki daki haftalarda kasiklarinda yada belinde herhangi bisi hissettinmi döllenme olduguna dair.
O zaman inşallah tutmuştur oglusun . reglden 2 gün falan gecsinde öyle test yap. Ben akşama kadar bekledim baktım gelen giden yok. Test yaptım hamiş çıktim. Darisi sana İnşallahHissettim canim. Hala sag kasigim ara ara agriyor. Bilmiyorum adet belirtimde yok. Herzaman öncesinde dizim agrir sancim olurdu ama yok
Amiiinn insalah canimm ecmain olsun duanO zaman inşallah tutmuştur oglusun . reglden 2 gün falan gecsinde öyle test yap. Ben akşama kadar bekledim baktım gelen giden yok. Test yaptım hamiş çıktim. Darisi sana İnşallah
Canım nasıl anladın ağrı ve akintidan mi yoksA test mi yaptin2. Hamileligim yumurtlama günü tek ilişki eminim
Ve kız
Bunuda söylemeden gecmeyim
Kendimi çok takip ediyorum benCanım nasıl anladın ağrı ve akintidan mi yoksA test mi yaptin
Canim bak sag-sol yumurtalik meselesiyle ilgili hicbir bilimsel veri yok.hicbir dayanagi yok.istersen iyice bir arastir ama yok.diyet konusunda da sunu soyleyeyim sana,bende erkek bebek duasi ile diyetteyim ve bolca kalsiyum tuketiyorum.tum hayvansal proteinleri bolca almak gerekli diye dusunuyorum diyetin en onemli parcasi protein ve sadece bitkilerden alinabilecek protein miktari hayvansal olanlara gore daha dusuk.cevrende kucuk bir arastirma yap isrersen, sut urunu yumurta tukettigi halde oglu olan annelerle bunlari hic tuketmeyip oglu olanlarin orani nasil?tabiki sen kendi dogrularinla hareket etmelisin yanlis anlama amacim kafani karistirmak degil,sadece mevcut diyetin seni strese sokup bu kadar yoruyorsa yardimci olabilir diye yaziyorum,hayirli saglikli bir erkek evlada sahip olmani tum samimiyetimle diliyorum:))Ay cnm ya inan 3 kizim olmasa takilmayacam ama bi türlü dağdan da nasip olmuyoartık diyettende bikdim tirnaklarimin ustunde beyazliklar cikmaya basladi kalsiyumsuzlukdan
Birde yazmayi unuttum,kalsiyumdan fakir sekilde beslendigimizde metabolizma vucuttaki kalsiyum kaynaklarini kullaniyor sadece,mebolizmamizda istesek te belli bir degerin altina dusuremeyiz kalsiyumu.sadece vucudumuzdaki kemikler disler zarar gorur.hamilelikle kalsiyum eksikligine bagli dis kayiplarinin kemik agrilarinin da sebebi budur.Ay cnm ya inan 3 kizim olmasa takilmayacam ama bi türlü dağdan da nasip olmuyoartık diyettende bikdim tirnaklarimin ustunde beyazliklar cikmaya basladi kalsiyumsuzlukdan
Vajen phin diyetten ziyade adet dongumuzun hangi asamasinda oldugumuzla ilgili oldugunu ogrendim,ilginc degil mi?yum.haftasinda ph maksimum duzeye cikiyor yum.dan 1 gun once muhtemelen en alkali oldugu zaman ve diger zamanlarda olagan asidik haline donuyor enfeksiyondan korunmak icin vucudun onlemi.yum.zamani ise dollenme olabilmesi adina spermle uyumlu bir ph olusuyor.yiyip ictikletimizle etki edebilsekte bedenimiz yaratilisina uygun sekilde yapmadi gerekeni yapiyor Yaradan ne kadar buyuk.Birde kızlar ben size birşey söyliyim ben de inanilmaz ph yükseltici diyet yaptim gectigimiz aylarda evet idrarimdan baktiğimda ph 8-9 arasi oldu. Ama vajen phsi hep asidikti. Yani bu diyetlerin vajinanin phsina hic etkisi yok. Idrarim bazen 9un ustunde oldu ama akintimi ölctügümde hep ayni 5-6 arasi
Canım merhaba kusura bakmazsan sana birşey sormak istiyorum normalde diğer topikteyim ama burayıda takip ediyorum kızlarını Allah bağışlasın Allah uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bir kızım olmasını çok istiyorum seni rahatsız etmezsem çok özel olmazsa kızlarına hamile kaldığın zamanı hatırlıyormusun yani ilişki günlerini şimdiden teşekkür ederim
Bende anlamadım : )
Ay yaaa öyle iş mi olur. Kudururdum sınırden. Anne babanın hakkı ısım koymak. Kımsenın karışmaması lazım. Hele görümceye ne oluyor ki daha benım yokken merve olsun dıyor cok ayıp hadsızlık işteİlk kızımı kaynatam koydu..hatta ben başka isim söylediğim halde, hayır baban koyacak ya Vildan ya Merve olacak dedi kaynanam
2. Kızımı ben istedim vildani örgütledim.pelin koydurdum ama güzel bir anlamı yok diye pişman oldum
Eltimin oğlu oldu ilk çocuğu onun adını da kaynatam koydu..hatta iki isim biri kendi adı yaninada kendi istediği isimi koydu
Eltim 2.ye hamile kalınca bu sefer kaynanamın adını koyması için kaynanamın bacıları baskı yaptılar
Eltim sinirden ağlıyordu resmen
Onuda eşimle hallettik
Eltimin istediği ismi eşime söyledik
O ben koyacam şu olacak dedi ve koydurduk
3. istiyorum ya ben şimdi..görümcem Merve olur dedi..babam o ismi seviyor
Bende kız dogur sen koy bir zahmet dedim
Ama kaçarım yok ya kaynanamın adı yada Merve olur
Değişik bir psikolojik baskıları var
İtiraz edilmiyor
Hayırlısı bakalım olursa 3. İsmi ne olur kim koyar bekleyip göreceğiz
Kızlar :) alakasız olcak ama kızlarınızın ismi ne :) kabullendık kız bebıslerimizi ısım bile bakmaya başladım :)
Canım söyle anlamış oldum yumurtlama günü girselerde daha önce girdikleri için içerde kalan x spermini alıyormuş yani yumurta öncelikle son ilişkiden değilde bir önceki ilişkiden sperm alıyormuş tabi yakın aralıklarda olduğunda ama yumurtlama günü tek ilişki ile kızı olanlarda olduğundan biraz karıştı fikrim değişti
Sağol cnm allah razı olsun rabbim ısteyen ve dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı erkek evlatlar verir inşallahKızlar hayırlı akşamlar cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun rabbim saglickala.kucaginjza alanı nasip etsin.Dusuk yapan arkadaş çok geçmiş olsun rabbim en yakın zaman gonlundekini nasip etsin inşallah.Kizlar ben bu ay yum büyütmesi için ilaç vermisdiya dr yum solda diye çat ignesi olmadım ama şu var gek gorki dünden beri sadece çok hafif leke geliyo sokulemiyom ilk defa başına gekdi yum lar acaba kistemi donusduki sizi varmi bi bildiginiz sokulmesi icin adetin
insiyet konusunda sadece yum.gunu iliskinin etkisi oldugunu dusunmek yaniltici olabilir.erkek yada kiz bebege hamile kalmak icin mucize gunler olarak gormemek lazim,her zaman tersi de mumkun.yum.gunu ve hemen oncesinde/sonrasinda (yani catlama anina en yakin zamanda ve hemen sonrasinda )girilen iliskide erkek bebek ihtimalinin fazla oldugunu dusunmemin sebebi 1.vajen phin semenle uyumlu,alkali olmasi,2.servikal mukusun en yogun olup spermin kisa surede ve daha kolay yumurtaya ulasmasini saglamasi,3.testosteron seviyesinin en yuksek duzeyde olmasidir.etkili oldugunu dusundugumuz/gordugumuz baska bircok faktor var.erkek icin diyet yoluyla dogurganligi maksimum duzeye cikarmak ve kiz icin de minimuma indirmek gibi.Yaradan dilerse sebep kilar ve nasip ederCanım söyle anlamış oldum yumurtlama günü girselerde daha önce girdikleri için içerde kalan x spermini alıyormuş yani yumurta öncelikle son ilişkiden değilde bir önceki ilişkiden sperm alıyormuş tabi yakın aralıklarda olduğunda ama yumurtlama günü tek ilişki ile kızı olanlarda olduğundan biraz karıştı fikrim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?