Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecemavisim ağrım varmı adet olcakmissin gibi birde goguslerine dökün dolgunluk hissi varmi
Sabah heralde adet olucam dedim tam o hissi hissettim hatta evden hazirlikli ciktim ped bile koydum ama şuan gecti o his göğuslerde hafif sanci var evet

Sabah heralde adet olucam dedim tam o hissi hissettim hatta evden hazirlikli ciktim ped bile koydum ama şuan gecti o his göğuslerde hafif sanci var evet
Benimde öyle olmuştu adet olucam gibi bir ağrı arada gelip gidiyordu.Bide otururken aniden ayağı hızla kalktığımda rahimde ağrım oluyordu

Offf bi sürü mesaj vardı hepsini okudum mu evet okudum.. peki ne oldu ? Yine kafa karışıklığı bazen diyorum sal gitsin ne olursa olsun başımız gözümüz üstünde yeri var ama işte pişman olmaktan korkuyorum. DüşünüYorum annemin 3 oğlu var ablanın 3 oğlu var kaynanamın 4 oğlu var yengelerim arkadaşlarım görümcelerim eltilerim herkezin ya 2 ya 1 ya 3 oğlu var ve eminim hiç birinin oğlum olsun diye bi uğraşı olmadı. Yani diyorum ki biz acaba kendimiz i boşu boşunamı böyle strese sokuyor uz araştırıyoruz uğraşıyoruz. Acaba bizde akışına mı bıraksak. Mesela bakıyorum burda bi kaç kişinin 3 bi kaç kişinin 2 kızı var eskilere bakıyorum 7 8 9 çocuğu var yılmadan doğurmuşlar mesela kaynanamın 1 kızı 1 oğlu varmış sonra 2 kızı daha olmuş bu kadın 3 kızı var diye doğurmayı bırakmış mı Hayır! Üstüne 3 tane erkek doğurmuş kadın şuan 7 çoçuk var 3 kız 4 erkek diye. Yani demem o ki biz mi çok umutsuzluk yapıyoruz. Canım çok sıkkın yatın yumurtlama günüm ve benim yum günleri kendini çok belli eder oluk oluk akıntım olur beyaz uzayan yapışkan. Yapayım diyorum belki oğlum olur ama kızım küçük diye vaz geçiyorum.. canım çok sıkkın off bi söz var ya çok isteme ya hasret kalırsın ya imtihan olursun diye .. en iyisi akışına bırakmak

Ewettt once girilen iliski kiz sansini arttiriyor erkek bebek icin mumkunse once girilmemeli yumurtlamadan ben boyle dusunuyordum ne yaptim catlamayi bekledim oncesinde iliskiye girmedim catlayinca girdim ne oldu gene kiz oldu:))
Simdi eger 3. Yaparsam tekli gunlerde mumkunse cat dan hemen once giricem
Bide bunu deniyeyyim gene kiz olursa tip literaturune ibret olarak koysunlar beni:)))

Canim senin yum. Kacinci gün çatladi ve gebeliğini beklenen adetten nekadar sonra ögrendin

Canim sen genede elinden geleni yok kitabimiz kurai kerimde ilimi bilimi destekliyor ne yaparsan yap son soz allahin ben ilk kizimda once yaptim kizim oldu diyordum bu sefer elimden geleni yaptim allah beni cok sewer benim hakkima bu hayirlisiymis ondan gelene raziyim diyorsum ama ilkinde cabalamadim panikoldumdiye sucluluk duyuyordum vocugun 1.5 yasindaysa yap valla hele o yumurta akini gorduysen kesin yap

Canim senin yum. Kacinci gün çatladi ve gebeliğini beklenen adetten nekadar sonra ögrendin

Canim benim yumurtlamam 19 20 gunlerde gerceklesiyor ben beklenen adet tarihimde test yaptim negatif cikti her gun hasta olmayi bekler oldum 1 hafta oldu hala olmadim kan verdim o zmn cikti

Regli donemi uzun olan kadinlar haliyle gec yumurtluyor boylecedede gec dollenme oluyor ben idarrda ilk goremedim pozitifi
Regli donemim 33 gun suruyor

Değişik ya yani benimde döngüm uzundur ama testide erken yapmiyoruzki. Sonucta gec oldu ama bizde gec test yaptik yani. Sana bişey dicem literatüre girecek bir sebebin daha var gec hamile oldugunu ögrenenlerin cogunun bebegi erkek

Kızım 20 aylık :) ve emziriyorum Mart 6 da 2 yaşına giricek ondan sonra sütten kesicem belki ondan daha sonra düşünürüz 2. Çocuğu.. eşim bana bırakmış ben 2019 ekim gibi düşünüyorum kabul ediyo oda olur diyo ama Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…