- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.781
Değişik ya yani benimde döngüm uzundur ama testide erken yapmiyoruzki. Sonucta gec oldu ama bizde gec test yaptik yani. Sana bişey dicem literatüre girecek bir sebebin daha var gec hamile oldugunu ögrenenlerin cogunun bebegi erkek
Kızım 20 aylık :) ve emziriyorum Mart 6 da 2 yaşına giricek ondan sonra sütten kesicem belki ondan daha sonra düşünürüz 2. Çocuğu.. eşim bana bırakmış ben 2019 ekim gibi düşünüyorum kabul ediyo oda olur diyo ama Allah bilir
15.gündü bugün canim.
Iki kiz candir. Iyiki diyeceksin birgün emin ol canim. 3ye inşallah oglun olurOnu da demeyeydin iyiydiher sey mi erkegi gosterir iste allahin bana mesaji isime karisma dedi
Allah razi olsun canim. Bak banada tüüüm takvimler kiz diyor tabiki inanmiyorum. Kader kismet kul cabasi boş. Herseyin hayirlisiCumaya kadar bekle bence olmazsa zaten zafer senindir
Bence de hamilesindir cunki takip yapiyirsun ne zmn ne oldu biliyorsun iliskide olduktan sonra kalmissindir
Insallah mavi mesajlar yaz yolla bize
Amin inşallah Allah razı olsun.. sizin kaç çocuğunuz var merak ettim de:)Hakkina hayirlisi olsun arkadasim sizlerin yasi kucuk daha zamaniniz var rast gitsin insallah
Iki kiz candir. Iyiki diyeceksin birgün emin ol canim. 3ye inşallah oglun olur
1 kizim var omru uzun olsun 4.5 yasinda simdikide kiz 5.5 aylik hamileyim canimAmin inşallah Allah razı olsun.. sizin kaç çocuğunuz var merak ettim de:)
Minik prensesin 3 yaşına girince esinin fikri degisir canim benimkide istemiyordu 4 yasinda kucuk kizim. Oy canim ya Allah razi olsun.Insallah canim benim allah razi olsun ne yapayim kabule gecmekten baska sansim yok sewiyorum ben o minnosumu en buyuk moral kaynaagim buyuk kizim zaten iyki olmus nese veriyor bana diyorum saglik olsunda allah bilir ne diyeyim
Beni en cok uzen esimin artik cocuk dusunmuyor olmasi onun rizasi olmadan da hamile kalmak istemem
Insallah burde sen guzel haberler ver bize moral olsun
Allah razi olsun canim. Bak banada tüüüm takvimler kiz diyor tabiki inanmiyorum. Kader kismet kul cabasi boş. Herseyin hayirlisi
Minik prensesin 3 yaşına girince esinin fikri degisir canim benimkide istemiyordu 4 yasinda kucuk kizim. Oy canim ya Allah razi olsun.
Tup bebekte de oyle yapiliyormus en erken dollenmeden 14 gun sonra cikar diyor okuduklarim hatta dollenme gunune gore beta hcg degerleri yaziyor nette bababilirsinizBenimde yumurtlama geç oldu 19.günde bende saydım ilişkiden tam 14gun sonra test yaptim cikti 3 saatlik idrarda.
Yok kuzum yumurta dollenip rahime gelmesi 5-6 günü buluyor rahime yerleşme olduktan sonra beta hcg yavaş yavaş artmaya başlıyor.Tup bebekte de oyle yapiliyormus en erken dollenmeden 14 gun sonra cikar diyor okuduklarim hatta dollenme gunune gore beta hcg degerleri yaziyor nette bababilirsiniz
Canim senin oglanin rahatı nasil anneye huzursuzluk veriyormuBenimde yumurtlama geç oldu 19.günde bende saydım ilişkiden tam 14gun sonra test yaptim cikti 3 saatlik idrarda.
CAnım 1 saat içinde alırsın sonucuHerkese slm. Gebelik testim negatif ama regl de olmadimhastanede kan tahlili hemen belli olurmu acaba yarin baktirsam.
Ayy canım ya ağzını bal yesinCanim senin oglanin rahatı nasil anneye huzursuzluk veriyormuBulantin aşermen filan varmi.
Sen nasilsin canim nasıl gidiyor hamilelikCAnım 1 saat içinde alırsın sonucu
Oh oh başin ağrısın iyidirAyy canım ya ağzını bal yesinınş rabbimin izniyle.su an bir sıkıntım yok 3-4 gün baş agrisi çektim o kadar bulantı daha başlamadı kizlarimda 8.haftada başlamıştı bakalım 8i bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?