Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecemavisim bence kan testi yapma negatif çıkarsa moralin bozulur.Sen gece 1 de ilişki oldu demiştin tahmini yumurtlamadan 17 saat sonra bide spermlerin ulaşması var tutmamış olma ihtimalinde yüksek.
Ama niye adet olmadim canim ya.

Oh oh başin ağrısın iyidir erkek bebek brlirtileri bunlar çoooookk güzeeeelllll
Evet canım bende öyle umitlendim ama 3 gündür kesildi baş agrisida hayırlısıyla bakalım rabbimin takdiri.sabah idrar açık olurmuş erkek bebekte benimki koyu

Ama niye adet olmadim canim ya.
Idrarın en az 6 saat beklemiş olsun.Bide yumurtayı geç yakalamışta olabilir 17 saat sonra ilişki oldu senin bide spermin ulaşması desen 1-2 gün gecikme olması normal yarin sabah yine yap yatmadan su filan içme.

Idrarın en az 6 saat beklemiş olsun.Bide yumurtayı geç yakalamışta olabilir 17 saat sonra ilişki oldu senin bide spermin ulaşması desen 1-2 gün gecikme olması normal yarin sabah yine yap yatmadan su filan içme.
temeemmm

Eşimden yana rahatım çok şükür
Bana bişey tutturamazlar bu saatten sonra

O zaman yumurtada hazırsa döllenme olmazmi hemen
Olur canım ışte bilmiyorum senin durum benimde kafamı karıştırdı çıkması lazımdı 14gun geçmiş ilişkiden acaba diyorum 24 saat dayanamadı atildimi yumurtan.yarın ya adet olu can ya gebelik cikicak artık hayirlisiyla

Olur canım ışte bilmiyorum senin durum benimde kafamı karıştırdı çıkması lazımdı 14gun geçmiş ilişkiden acaba diyorum 24 saat dayanamadı atildimi
bende anlamadim gitti. Birde ikizden şüphelenmiştim kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum zaten. Ama yumurta catladiktan sonraki14. Günde adet olurdum ben birtek o kafami kurcaliyor

SEVECENIM sen nezaman ögrenmiştin canim gebeligini
Canım ben erken gebelik testi yaptım 7. günde negatif çıktı.Artık vazgeçtim gebelik yok dedim .İlişkinin 10. günü namazda eğildiğimde göğüslerimde bir dolgunluk oldu amannn yok be dedim .İki gün sağ kaşığımı bir sancı girdi .Akşamı kendimi tutmayıp yine yaptım yaptığım gibi test pozitif oldu .Sabah hastaneye gidip sadece kan testi yaptım değerim 26 .0 dı ve gittikçe yükseldi .Sen yaptın mı test

Yani ilişkiden sonraki 12.gün adet günun gelmeden belli oldu. Ben bugun yaptim test ama negatif. Benimde çattan sonraki 14.gun bugun beklediğim adet tarihiydi ama olmadim. Benimde sag kasiğima ara ara sanci geliyor ama test negatif sonuç verdi

Canımmm ayrıntılı ya ne zaman giriyorsun ben hala umutluyum senden :)))

Ben gecen cuma doktora gittim unutmusum soylemeyi dekki gene kiz dedi eminiz dimi desim 100 de 100 dedi
Ben kabul ettim bu bebek kiz bende ayni buyuk kizimdaki gibiyim ordan kanaat getirdim
Ne diyelim bacim hayirlisi sagliklisi allahtan gelsin

Hanımlar bende bel ağrısı var. Birazcık yürüyeyim hemen bel ağrısı yapıyo biyer tutuluyo zor hareket ettirtiyo henüz 9+2 haftalığım. Erkek bebekte bele vurur dedi arkadaş çok erken değil mi? Doğru olabilir mi bel ağrısını nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim

Ben gecen cuma doktora gittim unutmusum soylemeyi dekki gene kiz dedi eminiz dimi desim 100 de 100 dedi
Ben kabul ettim bu bebek kiz bende ayni buyuk kizimdaki gibiyim ordan kanaat getirdim
Ne diyelim bacim hayirlisi sagliklisi allahtan gelsin

Hayırlı olsun canım.Olduk mu kız annesi
İnşallah bir gün erkek anneside olacağız rabbim nasip eder hayırlısıyla bir gün

Evet canım adetlerim 30 günde bir olur.17. günümde çat oldu o geceyi değerlendirdik .12. günün akşamı test yaptım.Canım biraz daha bekle eğer Olmaz isen hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…