Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar yarın doktor randevum var. Bakalım ne dicek çok heyecanlıyım.
Muhtemel olarak 6-7-8 haftanin içinde olan hamile arkadaşların kusma eylemi basladi mi acaba:))
Bende henüz bi belirti yok. Bide ilginçtir ki parfüm kokuları çok hoşuma gitmeye başlıyor
Sizde durum ne.

Hayırlı olsun canım.Olduk mu kız annesi
İnşallah bir gün erkek anneside olacağız rabbim nasip eder hayırlısıyla bir gün

Saol canim olduk vallaa ne diyelim allah hayirlarini gostersin sanslari bahtlari acik rizklari bol olsun
O oglan analari gelip kapimiza yapissinlar
Insallah bizde bi kapiya yapisma serefine nail oluruz

hersey gönlünce olsun canim hayirli haberlerle gel inşallah

Canım benim tecrübem yok ama bende bir kaç kişide bel ağrısi yaptığını okumuştum.yapacağın tek şey ağır is yapmayıp ağrı gelince dinlenmek.rabbim tamamına ettirsin ins

Canım benim tecrübem yok ama bende bir kaç kişide bel ağrısi yaptığını okumuştum.yapacağın tek şey ağır is yapmayıp ağrı gelince dinlenmek.rabbim tamamına ettirsin ins

Amiin canım inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah geçer dediğin gibi dinleneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…