Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı geceler kizlar
Doktor bebeğin suyu biraz artmis dedi. Eve gideyim o zaman dedim. Hastane yakın zaten. Cuma tekrar gideceğim. Bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli. Çok şükür evimde uyuyorum kaç gündür Psikolojim bozuldu.
Geçmişi hiç okuyamadim. Pek giremiyorum. Inşallah herkesin gonlune gore olur hersey.

Ayy canım ya çok sevindim Allah im korusun ikinizide sağlıkla kavuştursun ınş rabbim.hastane psikolojisi çok kötü gerçekten rabbim hastane kapılarında sifâ bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun.

Canim benim kiz ayni sorunlar bende de vardi simdilerde biraz azaldi ev supurme veya dinlenerek supur fazla ayakta kalma 20. Haftana kadar dikkat et es asagida olunca oluyomus sonra yukari ciktikca geciyo kanama felan olursa hemen doktora git inşallah sağlıklı kucağına alırsın

Son düzenleme:
Canım cok sevındım yaaa Allah umarım vaktınde yavruna kavuştursun ve stresin son bulsun

Hadi güzel haberlerle gel..Bende kusma iki defa oldu.Ama acayip bulantım vardı.

Çok şükür canım
Zamanında gelsin inşallah bebişin

Canım eskiden çocuk büyütmek kolaydı şimdi okadar çoçuk nasıl doğuralım ben 2 den fazla düşünmüyordum.2.de kız olunca pişman olmamak için 3.yide deniycem alah nasip ederse.Benim ananemin 8 çocuğu var 2 oğlu olmuş önce sonra 5 kız pes etmemiş 8.de 1 oğlu daha olmuş o küçük oğlu bir değerlidir inanamazsın :)
Bizim bi tanıdığında 7 tane kızı var.pes etmemiş de ne olmuş yine oğlu olmamış
Rabbim nasip etmeyeceğim şeyin peşine düşürmesin.Biz istiyoruz oğlumuz olsun bakalım rabbim istiyor mu?inşallah nasip olur ne diyelim.

Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı bir oğul olsun
Rabbim hepimizin gönlündekini nasibimiz eylesin. Anlatamiyacağim duygular içindeyim gercekten. Rabbim kavuştursun bebelerimize bizi..

sevindim kuzum adına inşallah vaktine kadar dayanır prenses seni de ablasını da üzmez

Günaydın kızlar kimyasal dan sonra adet olamadım ben.22 ekim kimyasal oldu bugün 23 ve bende ne adet belirtisi var ne birşey.sadece temiz beyaz akıntı oluyor arada.korunduk da aklıma başka birşey gelmiyor .sizce normal midir?

canım nasılsın? Artık ağırlaştın mı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kaldı artık yeni bebel kokusu bambaşka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…