- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.841
Rabbim hepimizin gönlündekini nasibimiz eylesin. Anlatamiyacağim duygular içindeyim gercekten. Rabbim kavuştursun bebelerimize bizi..Ayy cook sevindim canım gözünüz aydın olsun.katildin sende bizim kervana
Belirsiz bir çizgi gördüm sanki
Ayy canım ya çok sevindim Allah im korusun ikinizide sağlıkla kavuştursun ınş rabbim.hastane psikolojisi çok kötü gerçekten rabbim hastane kapılarında sifâ bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun.Hayırlı geceler kizlar
Doktor bebeğin suyu biraz artmis dedi. Eve gideyim o zaman dedim. Hastane yakın zaten. Cuma tekrar gideceğim. Bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli. Çok şükür evimde uyuyorum kaç gündür Psikolojim bozuldu.
Geçmişi hiç okuyamadim. Pek giremiyorum. Inşallah herkesin gonlune gore olur hersey.
Amin amin aminRabbim hepimizin gönlündekini nasibimiz eylesin. Anlatamiyacağim duygular içindeyim gercekten. Rabbim kavuştursun bebelerimize bizi..
Canim benim kiz ayni sorunlar bende de vardi simdilerde biraz azaldi ev supurme veya dinlenerek supur fazla ayakta kalma 20. Haftana kadar dikkat et es asagida olunca oluyomus sonra yukari ciktikca geciyo kanama felan olursa hemen doktora git inşallah sağlıklı kucağına alırsınHanımlar bende bel ağrısı var. Birazcık yürüyeyim hemen bel ağrısı yapıyo biyer tutuluyo zor hareket ettirtiyo henüz 9+2 haftalığım. Erkek bebekte bele vurur dedi arkadaş çok erken değil mi? Doğru olabilir mi bel ağrısını nasıl geçirebilirim tecrübeli olanlar bilgi verirse sevinirim
Allah razi olsun canimbenim cok sağol inşallahGecemavisim canım gozun aydin rabbim tamamina erdirsin inşallah oglusun geliyodur
Ayy cook sevindim canım gözünüz aydın olsun.katildin sende bizim kervana
Evet çizgi belli canım kan tahlili yap bugün eğer testin varsa tekrar yap
Canım cok sevındım yaaa Allah umarım vaktınde yavruna kavuştursun ve stresin son bulsunHayırlı geceler kizlar
Doktor bebeğin suyu biraz artmis dedi. Eve gideyim o zaman dedim. Hastane yakın zaten. Cuma tekrar gideceğim. Bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli. Çok şükür evimde uyuyorum kaç gündür Psikolojim bozuldu.
Geçmişi hiç okuyamadim. Pek giremiyorum. Inşallah herkesin gonlune gore olur hersey.
Hadi güzel haberlerle gel..Bende kusma iki defa oldu.Ama acayip bulantım vardı.Kızlar yarın doktor randevum var. Bakalım ne dicek çok heyecanlıyım.
Muhtemel olarak 6-7-8 haftanin içinde olan hamile arkadaşların kusma eylemi basladi mi acaba:))
Bende henüz bi belirti yok. Bide ilginçtir ki parfüm kokuları çok hoşuma gitmeye başlıyor
Sizde durum ne.
Çok şükür canımHayırlı geceler kizlar
Kuzummm ya nasıl sevındım sabah sabah gayrette çizgi var bugün hemen kan tahlılı yaptır. Hosgeldın hamişler kervanına :)
Cok teşekkürederim canim benim Allah razi olsunKuzummm ya nasıl sevındım sabah sabah gayrette çizgi var bugün hemen kan tahlılı yaptır. Hosgeldın hamişler kervanına :)
Cani gönülden inşaaaalllahhhhGecemavisim cnm bana da çizgi var gibi geldi inşallah oğlun tutunmuştur.
Lütfen Aralık ayını kimse almasın @uyuyanguzel064blueandpink ve benim güzel haberlerimizi alırsınız inşallah sıra bize de gelir:)
Offf bi sürü mesaj vardı hepsini okudum mu evet okudum.. peki ne oldu ? Yine kafa karışıklığıbazen diyorum sal gitsin ne olursa olsun başımız gözümüz üstünde yeri var ama işte pişman olmaktan korkuyorum. DüşünüYorum annemin 3 oğlu var ablanın 3 oğlu var kaynanamın 4 oğlu var yengelerim arkadaşlarım görümcelerim eltilerim herkezin ya 2 ya 1 ya 3 oğlu var ve eminim hiç birinin oğlum olsun diye bi uğraşı olmadı. Yani diyorum ki biz acaba kendimiz i boşu boşunamı böyle strese sokuyor uz araştırıyoruz uğraşıyoruz. Acaba bizde akışına mı bıraksak. Mesela bakıyorum burda bi kaç kişinin 3 bi kaç kişinin 2 kızı var eskilere bakıyorum 7 8 9 çocuğu var yılmadan doğurmuşlar mesela kaynanamın 1 kızı 1 oğlu varmış sonra 2 kızı daha olmuş bu kadın 3 kızı var diye doğurmayı bırakmış mı Hayır! Üstüne 3 tane erkek doğurmuş kadın şuan 7 çoçuk var 3 kız 4 erkek diye. Yani demem o ki biz mi çok umutsuzluk yapıyoruz. Canım çok sıkkın yatın yumurtlama günüm ve benim yum günleri kendini çok belli eder oluk oluk akıntım olur beyaz uzayan yapışkan. Yapayım diyorum belki oğlum olur ama kızım küçük diye vaz geçiyorum.. canım çok sıkkın off bi söz var ya çok isteme ya hasret kalırsın ya imtihan olursun diye .. en iyisi akışına bırakmak
Rabbim hepimizin gönlündekini nasibimiz eylesin. Anlatamiyacağim duygular içindeyim gercekten. Rabbim kavuştursun bebelerimize bizi..
Hayırlı geceler kizlar
Canım eskiden çocuk büyütmek kolaydı şimdi okadar çoçuk nasıl doğuralım ben 2 den fazla düşünmüyordum.2.de kız olunca pişman olmamak için 3.yide deniycem alah nasip ederse.Benim ananemin 8 çocuğu var 2 oğlu olmuş önce sonra 5 kız pes etmemiş 8.de 1 oğlu daha olmuş o küçük oğlu bir değerlidir inanamazsın :)
Bizim bi tanıdığında 7 tane kızı var.pes etmemiş de ne olmuş yine oğlu olmamış
Rabbim nasip etmeyeceğim şeyin peşine düşürmesin.Biz istiyoruz oğlumuz olsun bakalım rabbim istiyor mu?inşallah nasip olur ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?