- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.861
Ya ablacım bende onu diyorum yani ne etsek de nasip ötesine gidemeyiz ama yinede ben burda okuduklarımı uygulayacam hatta şu 2 yıl geçsin de deneyeyim diyeCanım eskiden çocuk büyütmek kolaydı şimdi okadar çoçuk nasıl doğuralım ben 2 den fazla düşünmüyordum.2.de kız olunca pişman olmamak için 3.yide deniycem alah nasip ederse.Benim ananemin 8 çocuğu var 2 oğlu olmuş önce sonra 5 kız pes etmemiş 8.de 1 oğlu daha olmuş o küçük oğlu bir değerlidir inanamazsın :)
Bizim bi tanıdığında 7 tane kızı var.pes etmemiş de ne olmuş yine oğlu olmamış
Rabbim nasip etmeyeceğim şeyin peşine düşürmesin.Biz istiyoruz oğlumuz olsun bakalım rabbim istiyor mu?inşallah nasip olur ne diyelim.
Kuzum dusukten sonra duzensızlık olması normal dıye bılıyorumGünaydın kızlar kimyasal dan sonra adet olamadım ben.22 ekim kimyasal oldu bugün 23 ve bende ne adet belirtisi var ne birşey.sadece temiz beyaz akıntı oluyor arada.korunduk da aklıma başka birşey gelmiyor .sizce normal midir?
Insallah canimGecemavisim cnm bana da çizgi var gibi geldi inşallah oğlun tutunmuştur.
Lütfen Aralık ayını kimse almasın @uyuyanguzel064blueandpink ve benim güzel haberlerimizi alırsınız inşallah sıra bize de gelir:)
Amin sende saglikla kavusursun bebegine insallahHayırlı geceler kizlar
Doktor bebeğin suyu biraz artmis dedi. Eve gideyim o zaman dedim. Hastane yakın zaten. Cuma tekrar gideceğim. Bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli. Çok şükür evimde uyuyorum kaç gündür Psikolojim bozuldu.
Geçmişi hiç okuyamadim. Pek giremiyorum. Inşallah herkesin gonlune gore olur hersey.
canım nasılsın? Artık ağırlaştın mı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kaldı artık yeni bebel kokusu bambaşka olur
Walla bende merak ettim ne yaptı
Kuzum dusukten sonra duzensızlık olması normal dıye bılıyorum
İyi sayılırım canım biraz uykusuzluk çekiyorum.hep yorgunumSon aya girdim geçmek bilmiyor ya.sen nasılsın canım? Ne zaman düşünüyorsun gebelik.
Erkek canim 2.oglum kiz icin denedik ama nasip .Anladım canım cinsiyet belli mi hayırlı olsun
Tebrik ederim cizgi var gonlunce olsun hersey
Allah razi olsun canim. Bugunku testimde hayalet cizgiydi dünkünun ayni. Bilemedim ya yarin kan testi yaptiricam.Tebrik ederim cizgi var gonlunce olsun hersey
Hoşgeldiniz. Cinsiyeti bellimi bebeginizin .saglikla kucaginiza alırsınız insallahMerhabalar hanımlar yeni katıldım aranıza.mayıs 2018 annesi olacağım inşallah.şuan 15.haftadayım. herkese sağlıklı bebekler, rahat bir gebelik ve aşırı kolay bir doğum diliyorum
Hoşgeldiniz. Cinsiyeti bellimi bebeginizin .saglikla kucaginiza alırsınız insallah
Ben daha ögrenme asamasindayim kesinleşmedi hergün test yapiyorumHoşbuldum teşekkür ederim. doktor büyük ihtimal erkek dedi. değişebilir mi bilmiyorum :) Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah.sizin kaç haftalık?
ah canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız :) şöyle cevap vermeye çalışayım sorularına: yumurtlama takibi için testler var ovülasyon testi diye onlardan kullandım çünkü benim çok düzenli adet döngüm yoktu.ve kesinlikle çok faydasını gördüm. biz bebek için karar verdikten yaklaşık 8 ay sonra hamile kaldım. bunun nedeni de uzun süreli korunma.bir de folik asit kullanıyorsun değil miBen daha ögrenme asamasindayim kesinleşmedi hergün test yapiyorumözel bir şey yaptinmi mesela deneme kacinci gündü yumurtlama takibi filan yaptinmi yada diyet falan Sorularimin kusuruna bakma bunu hep yapiyoruz
Yaklaşik denemeden 4gun önce başlamiştim folbiol gunde 1 tane icmistim nekadar faydası olurki. Hala icmeye devam ediyorum burdaki herkes ovu testi kullandık canim. Bi sorum daha varah canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız :) şöyle cevap vermeye çalışayım sorularına: yumurtlama takibi için testler var ovülasyon testi diye onlardan kullandım çünkü benim çok düzenli adet döngüm yoktu.ve kesinlikle çok faydasını gördüm. biz bebek için karar verdikten yaklaşık 8 ay sonra hamile kaldım. bunun nedeni de uzun süreli korunma.bir de folik asit kullanıyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?