Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya ablacım bende onu diyorum yani ne etsek de nasip ötesine gidemeyiz ama yinede ben burda okuduklarımı uygulayacam hatta şu 2 yıl geçsin de deneyeyim diye

Kuzum dusukten sonra duzensızlık olması normal dıye bılıyorum

Amin sende saglikla kavusursun bebegine insallah

canım nasılsın? Artık ağırlaştın mı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kaldı artık yeni bebel kokusu bambaşka olur

İyi sayılırım canım biraz uykusuzluk çekiyorum.hep yorgunum Son aya girdim geçmek bilmiyor ya.sen nasılsın canım? Ne zaman düşünüyorsun gebelik.

Kuzum dusukten sonra duzensızlık olması normal dıye bılıyorum

inşallah öyledir kuzum ya valla stres oldum

İyi sayılırım canım biraz uykusuzluk çekiyorum.hep yorgunum Son aya girdim geçmek bilmiyor ya.sen nasılsın canım? Ne zaman düşünüyorsun gebelik.

Allah yardımcın olsun kuzum valla ben iyiyim adet olmadım akıntı var sadece beyaz ve temiz adet belirtisi de yok korkuyorum.bebeği erteledik kuzum biz o 3 haftalık süre bile yetti bana diş ağrısı bağ ağrısı hala da dişim de sızı kaldı.eşim en küçük kızım 3 yaşında büyüsün diyor diğerleri de yardım eder sana diyor bende hiç istemiyorum artık pes ettim gibi.böyle rahat geldi galiba banaama sizi takibi bırakmayacağım

Tüp Bebek Merkezi İstanbul > Gebeli
  • Kimyasal gebelikten sonra ovulasyon (yumurtlama) dönemi nasıl olur?
    Kimyasal gebelik kişinin üreme sisteminde ve adet döngüsünde herhangi bir değişime neden olmamaktadır. Bu nedenle yumurtlama fonksiyonlarında da her hangi bir değişim durumu söz konusu değildir. Ancak halk arasında kimyasal gebeliğin bir sonraki dönemlerde gebelik elde edilmesinde sorun yarattığına dair yanlış düşünceler yer almaktadır. Uzmanlar bu konuda kimyasal gebeliğin kadınların doğurganlık sisteminde olumsuz bir etkisi olmadığı ve kısırlık sorunu ile bir ilgisi olmadığı konusunda ortak bir görüşe sahiptir.

Böyle bir yazı buldum kızlar

Merhabalar hanımlar yeni katıldım aranıza.mayıs 2018 annesi olacağım inşallah.şuan 15.haftadayım. herkese sağlıklı bebekler, rahat bir gebelik ve aşırı kolay bir doğum diliyorum
Hoşgeldiniz. Cinsiyeti bellimi bebeginizin .saglikla kucaginiza alırsınız insallah

Hoşbuldum teşekkür ederim. doktor büyük ihtimal erkek dedi. değişebilir mi bilmiyorum :) Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah.sizin kaç haftalık?
Ben daha ögrenme asamasindayim kesinleşmedi hergün test yapiyorum özel bir şey yaptinmi mesela deneme kacinci gündü yumurtlama takibi filan yaptinmi yada diyet falan Sorularimin kusuruna bakma bunu hep yapiyoruz

Ben daha ögrenme asamasindayim kesinleşmedi hergün test yapiyorum özel bir şey yaptinmi mesela deneme kacinci gündü yumurtlama takibi filan yaptinmi yada diyet falan Sorularimin kusuruna bakma bunu hep yapiyoruz
ah canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız :) şöyle cevap vermeye çalışayım sorularına: yumurtlama takibi için testler var ovülasyon testi diye onlardan kullandım çünkü benim çok düzenli adet döngüm yoktu.ve kesinlikle çok faydasını gördüm. biz bebek için karar verdikten yaklaşık 8 ay sonra hamile kaldım. bunun nedeni de uzun süreli korunma.bir de folik asit kullanıyorsun değil mi

Yaklaşik denemeden 4gun önce başlamiştim folbiol gunde 1 tane icmistim nekadar faydası olurki. Hala icmeye devam ediyorum burdaki herkes ovu testi kullandık canim. Bi sorum daha varadet günün gectikten sonra akintin oldumu yani islaklik yada normal kremsi akinti şuanda da oluyomu. Erkek bebekte akinti olmuyor diye duydukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…